Onu da diyor. Onlarin dusakabin eskimis de onlarda yaptiracaklarmis. Cam olmasini istedigim zaman ne yapacaksin cami bosver mika yaptir diye başımın etini yemisti. Onlarinki mika. Şimdi diyor ki ben de cam yaptiracagim. Yapılırken baslarinda durdu. Insanlara emir vermelr doğru düzgün yapin demelr!!!Evet
Geliniyle şey yarışına giren bir kayınvalide vak'ası daha
Geçmiş olsun
Az öz görüş, atsan atılmaz satsan satılmaz başka ne yapılabilir eşinin annesi
Yakında duşa kabinin de aynısını yaptırır, seyyar olsa sen sığamazsın hamile halinle ver benim olsun diyecek gibi bir hali var..
Niye herşeyinizin bu kadar içindeOnu da diyor. Onlarin dusakabin eskimis de onlarda yaptiracaklarmis. Cam olmasini istedigim zaman ne yapacaksin cami bosver mika yaptir diye başımın etini yemisti. Onlarinki mika. Şimdi diyor ki ben de cam yaptiracagim. Yapılırken baslarinda durdu. Insanlara emir vermelr doğru düzgün yapin demelr!!!
Iscilere soruyor dusa kabin sarariyor niye diye. Çamaşır suyu kullanmayin dediler. Hi gelinim de ben de çok kullaniriz söyleyim de artij kullanmasin. Yalan. Kullanmam ki. Ki sararan kendisinin ki demekki. Hayır derdim sararmasi değil de elalemin adamina ne!
Benimki de öyleydi. Inşallah siz hiç bozulmazsiniz.bi kv seven benim herhalde.
nişanlıyım ve kv adayım bana istemediğim şeyleri bile aldı içimde uhde kalmasın dedi her şeyi yaptırdı bir şeye bakmam yetti.valla sağolsun ne diyim :/
Gözümde canlandırdım bi anben kimsenin işine karışmam, fikir sormadan işime karışılmasını da hiç sevmem diyebilirsin. bunu bir kaç defa dedikten sonra yine yaparsa, en keskininden bir bakış atıp, tövbe tövbeee der gibi kafanı çevirebilirsin. ben k.validede değil, nişanlımın halasına uyguladım çok işe yaradı. gelin hanım yaman çıktı diyormuş. k.validem de tam tersi fikir sorsam bile, kızım bizim zevklerimiz de, bildiklerimiz de eskidi, gerçekten neyi nasıl istiyorsan öyle yap der.
karakter olarak çok saf herkes onun iyi niyetini kullanıyor ben genelde ondan tarafım kötü niyetli insan olmadığı için umarım değişmez teşekkürler :)Benimki de öyleydi. Inşallah siz hiç bozulmazsiniz.
canım bazı insanlar yumuşak başlı olmayı, yönetilebilir koyunluk sanıyor. öylelerine sakince haddini bildirmek lazım. yoksa uyumlu ve geçim ehliyimdir yani. fikir sormasını da severim.Gözümde canlandırdım bi an
En azından sessiz kalmamışsın, iyi olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?