• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalidem bıktırdı!!!

mutisme

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2015
237
111
18
34
Merhaba arkadaşlar. Size yaşadığım birkac olayı anlatmak istiyorum. Kayinvalidem sosyal paylaşım sitesinde bir fotoğrafa benimle ilgili yorum yazmış. Demis ki biz oglanlari el kızları içim buyutuyoruz!!!
Şok oldum. O günden beri de ona sıcak davranmiyorum. Icime oturdu resmen. Ve güya beni çok seven gorumcem de annesini uyarmak yerine annesinin yorumuna yoruml karşılık vermis. Hayır yani ayıp değil mi? Kimler kimler görüyor. Açık açık dedikodu da yeni mi çıktı?
Bir de herseyime karismaya çalışıyor. Ben apartmanda ayakkabı giyip cikartmayi sevmem. Diyor ki esimden için alistir da içerde ayakkabı cikarmasin. Ama kaç kere söyledi. Bem de dayanamadim artik anne o değil bem sevmiyorum dedim. Herşeye müdahale etmeye çalışıyor. Duşa kabin yaptırdık yaptirdigimiz gunden beri söylüyor gelip gidip bakıyor. Keske daha büyük yaptirsaymisiz. Ya diyorum yapilabilecek en büyük hali böyle anlamıyor. Hayır anlamıyorum lavaboyu klozeti de mi dusa kabinin içine koysaydik!!!
Bir de babama takti. Babam cok becerikliymis ona kitaplik yaptiracakmisim raf masa... sayiyor. Baban yapsin. Oldu babasinin usagi sanki. Eşimin elinden gelmiyormus annesi öyle iddia ediyor. Ya dedim bem bile yapıyorum esimde ogrenir. Anlamıyor.
Hiii bir de hamile olunca dusa kabine nasil sigacakmisim? Taktı. Simdi sinava hazırlanıyorum. Atama beklememe gerek yokmuş sinavdan sonra yapabilirmisim. Bu evde çok güzel çocuk buyurmus. Gecem gun arıyor ütü masamin yerini degistirmemi söylüyor. Bir de bana kendi kendine hali begenip almaya kalkıyor. Kendine alacak olsa haftalarca gezer. Ben görmeden almak istemem ya begenmezsem dedim diyor ki ne olacak sanki kullan!!!
Bir de evimde ne varsa kendine almaya başladı. Benim yatak odamdan aldi!!!! Almis diyor ki ben de nerden hatırlıyorum bu modeli diyorum diyor. Senin yatak odandan değil mi bu diye soruyor.
Beyazi sevmiyordu kendileri. Ben seviyorum diye de elestirip duruyordu. Henüz gidip gormedim ama söylediğine göre bütün esyalarini beyaza çevirmiş.
kızı arayip eşine ve kayinvalidesine yaptığı haksizliklari ballandira ballandira telefonda anlattı annesine. Utandim da ben odadan çıktım. Zerresini ogluna yada kendisine yapsam ne yapar acaba. Kızına diyor ki ne işi var kaynananin birak isleri yapsın otursun sana sarma sarsin söyle de diyor.
Arkadaşlar ben haksızlık yapıldıgini düşünüyorum. Bir akıl verin ben ne yapiyim.

Evet
Geliniyle şey yarışına giren bir kayınvalide vak'ası daha
Geçmiş olsun
Az öz görüş, atsan atılmaz satsan satılmaz başka ne yapılabilir eşinin annesi
Yakında duşa kabinin de aynısını yaptırır, seyyar olsa sen sığamazsın hamile halinle ver benim olsun diyecek gibi bir hali var..

offfff valla daraldım ya...karıştırma sende..küçük olmuş derse oğlun öyle beğendi oğlun böyle seviyor falan de..

Deki ona duşakabıne sıgmayınca mutfakta yıkanacağım ayakkabımıda yatak odasında gıyeceğim . Bırak alsın dersın kı bır yerde Annemınde zevkını degıstırdım benım kılerı cok beğenıyor benım odamdan aldık onada . Aldırma madem o arsız sende ol , mesela bırak halımı alıyo alsın gelınce ben begenmedım sen kullan de . Altta kalma ama edebınıde bozma .

kendı çocuklarını tek başına mı yapmıs? :KK53: kıskanc kadın.
tabii canım,, kendı kızına gelınce melek olsun, işleri ne sarma sarsın kaynanalar
kendıne gelınce isyeeeaaaannnlar:KK53:
aman boşver yaa
sok lafını yerı gelınce.
deveyi diken, adamı s.... yaranır derler.. çok dogrudur bu söz

bi kv seven benim herhalde.
nişanlıyım ve kv adayım bana istemediğim şeyleri bile aldı içimde uhde kalmasın dedi her şeyi yaptırdı bir şeye bakmam yetti.valla sağolsun ne diyim :/

Evet
Geliniyle şey yarışına giren bir kayınvalide vak'ası daha
Geçmiş olsun
Az öz görüş, atsan atılmaz satsan satılmaz başka ne yapılabilir eşinin annesi
Yakında duşa kabinin de aynısını yaptırır, seyyar olsa sen sığamazsın hamile halinle ver benim olsun diyecek gibi bir hali var..
Onu da diyor. Onlarin dusakabin eskimis de onlarda yaptiracaklarmis. Cam olmasini istedigim zaman ne yapacaksin cami bosver mika yaptir diye başımın etini yemisti. Onlarinki mika. Şimdi diyor ki ben de cam yaptiracagim. Yapılırken baslarinda durdu. Insanlara emir vermelr doğru düzgün yapin demelr!!!
Iscilere soruyor dusa kabin sarariyor niye diye. Çamaşır suyu kullanmayin dediler. Hi gelinim de ben de çok kullaniriz söyleyim de artij kullanmasin. Yalan. Kullanmam ki. Ki sararan kendisinin ki demekki. Hayır derdim sararmasi değil de elalemin adamina ne!

ben kimsenin işine karışmam, fikir sormadan işime karışılmasını da hiç sevmem diyebilirsin. bunu bir kaç defa dedikten sonra yine yaparsa, en keskininden bir bakış atıp, tövbe tövbeee der gibi kafanı çevirebilirsin. ben k.validede değil, nişanlımın halasına uyguladım çok işe yaradı. gelin hanım yaman çıktı diyormuş. k.validem de tam tersi fikir sorsam bile, kızım bizim zevklerimiz de, bildiklerimiz de eskidi, gerçekten neyi nasıl istiyorsan öyle yap der.

Onu da diyor. Onlarin dusakabin eskimis de onlarda yaptiracaklarmis. Cam olmasini istedigim zaman ne yapacaksin cami bosver mika yaptir diye başımın etini yemisti. Onlarinki mika. Şimdi diyor ki ben de cam yaptiracagim. Yapılırken baslarinda durdu. Insanlara emir vermelr doğru düzgün yapin demelr!!!
Iscilere soruyor dusa kabin sarariyor niye diye. Çamaşır suyu kullanmayin dediler. Hi gelinim de ben de çok kullaniriz söyleyim de artij kullanmasin. Yalan. Kullanmam ki. Ki sararan kendisinin ki demekki. Hayır derdim sararmasi değil de elalemin adamina ne!
Niye herşeyinizin bu kadar içinde
Sen fazla sabırlısın ben çoktan cinlenmiştim

ben kimsenin işine karışmam, fikir sormadan işime karışılmasını da hiç sevmem diyebilirsin. bunu bir kaç defa dedikten sonra yine yaparsa, en keskininden bir bakış atıp, tövbe tövbeee der gibi kafanı çevirebilirsin. ben k.validede değil, nişanlımın halasına uyguladım çok işe yaradı. gelin hanım yaman çıktı diyormuş. k.validem de tam tersi fikir sorsam bile, kızım bizim zevklerimiz de, bildiklerimiz de eskidi, gerçekten neyi nasıl istiyorsan öyle yap der.
Gözümde canlandırdım bi an :KK48:
En azından sessiz kalmamışsın, iyi olmuş.

bir hikaye anlatayım mı size (çoğunuz biliyorda olabilirsiniz ama)

kadının birinin bir kızı bide oğlu varmış, ikiside evli tabii, kalkmış çocukları ziyarete gitmiiş, gezmiş dolaşmış evine dönmüş, e konu komşu dururmu gelmişler hasbihal etmeye, sormuşlar

-Nasıl çoluk çocuk, başlamış anlatmaya,

-Ah komşular bir damadım var, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmaz, sabah uyandırmadan işe gider, akşam gelir sofra kurar, dört dönüyor etrafında, bir dediği iki olmuyor.

-Maşallah maşallah e oğlan nasıl?

-ah ah kör olası gelin, oğluma bi kahvaltı bile hazırlamıyor, yatartan ayağı ile el sallıyor, akşam oğlan geliyor yorgun argın bide sıkıldım gezmeye gidelim diyor, haftasonu oluyor anasına gidiyor, ne ev işinden anlıyor ve karılıktan.

ANLADINIZ SİZ ONU...

oğlan analarına saygılarımla...

Back