- Konu Sahibi keremkerem
-
açtığınız konuyu okuduktan sonra kv niz ile tartışma sebebinizi merak edip önceki konunuzu da okudum
bana tartışmanızdan daha ziyade doğumunuz sırasında size yaşattıkları ters geldi açıkçası
evet sinir bozucu şeyler yaşanmış ancak bu şekilde de sinirleriniz bozulmaya devam ediyorsa
bayramda gidip elini öpün ama fazla oturmadan kalkın derim
hatta sonrasında da mesafeli davranın ve bayramdan bayrama görüşün
"gidicem, onunla karşı karşıya gelicem, kesinlikle sinirlenmeyeceğim, ne olursa olsun, eski konular açılacak olursa gayet sakin ve saygılı bir şekilde hatalarını onlara göstereceğim. düşüncelerimi, kaygılarımı susarak eşime bırakarak değil, kendim savunacağim"
siz zaten ,aklı başında, cevabınızı kendiniz vermişsiniz...başka bir tavra,harekete gerek yok.
Kayınvalide,arkadaş,kardeş,görümce vs diye ayırmayacağım,sadece şundan eminim,bir insana verilebilecek en güzel ceza soğuk durmak,uzak durmak ve hiç yokmuş gibi davranmak.. Hem kendi rahatın için de etkili,takmayınca strese de girmiyorsun,hemde karşındaki tavrını anlıyor..
ben öyle davranmak istiyorum ama sorun şu ki onlarda herşey eskisi gibi olsun isteyecekler. gelsin gitsin, evlerine misafir gelince çağırsınlar. ben arayayım canım cicim diyeyim. bundan sonra ki tavrını onlara bir şekilde kabul ettirmem lazım. itiraz etmesinler zırt pırt eşimi arayıp hadi gelin demesinler. istediğim bu.
Bence de küs olmanız hem evliliğinize hemde size bu kadar zarar veriyorsa, barışın, barışmış gibi yapın
Bayram ziyareti yapın , sıkı fıkı olmaya gerek yok zaten.. Eşinizin yanında olun ( ki meydanı boş bulup doldurmasınlar ) , torunlarını sevmelerine fırsat verin ( ki aman da torunumuzu göremiyoruz bu yüzden diye duygu sömürüsü yapamasınlar ) yeter..
Kimse sizi öpme derdinde değildir zatenLaf olsun torba dolsun konuşurlar.. Hı hı deyin geçin..
Tamam o resmiyetin adımı bu olacak,zamanla arayıp gelin gidin de diyemezler zaten ama tek taraflı olmaz,eşin de bu konuda senin yanında duracak,onlara da bunu belli edecek.Aslında gerçekten erkekte bitiyor herşey,biz kadınlar da onları arada bırakmadan istediğimizi yaptırmanın kolayını bulacağız canım..
açtığınız konuyu okuduktan sonra kv niz ile tartışma sebebinizi merak edip önceki konunuzu da okudum
bana tartışmanızdan daha ziyade doğumunuz sırasında size yaşattıkları ters geldi açıkçası
evet sinir bozucu şeyler yaşanmış ancak bu şekilde de sinirleriniz bozulmaya devam ediyorsa
bayramda gidip elini öpün ama fazla oturmadan kalkın derim
hatta sonrasında da mesafeli davranın ve bayramdan bayrama görüşün
öncelikle eşine çok güzel cevap vermişsin helal olsun...
kadın seni özlediğinden değilde aklı sıra şirinlik yapıyo...
uyuz oldum kadına resmen...
sen kötü olacağına git otur biraz kalkın...
mesafeli davran hatta siz diye hitab et...
normalde bu tür şeylerin uzamasına karşıyım ama bazıları çok hakediyo..
özlemiş mi,bence de çok komik,gelini özleyen kayınvalide var mı ki
bence de git ama misafir gibi,sıradan bir bayram ziyareti gibi.hiç kendini bozma,suratını asma,
komşuna nasıl gidiyorsan onlara da öyle gitki kendilerinin senin için sıradan insanlardan hiçbir farklarının olmadığını anlasınlar.
senin,onları hayatından silip attığını,eşinin hatrına öylesine bir ziyarette bulunmaya geldiğini anlasınlar.
madem bu aşamaya kadar geldiniz,ben senin yerinde olsam,eski konular açılırsa şayet,hiç açıklama yapmaya uğraşmam,
tartışmaya değil ziyarete geldim size iyi bayramlar der çıkar giderim.
aslında nasıl bir tavır sergileyeceğinin gayet farkındasın
son cümlelerinden bunu anladım...
şimdi iyi mi kötümü niyette olduğunu bilemezsin
ancak bayramda belli olur asıl niyeti...
yaa olamaz bu kayınvalideler ne istiolar gelinlerdenn yeterr yaaa yeterrii bilsinlerr,,,eli maşalı kötü gelinmi olalımm haa,,onumu istiolarr,,ewlendirmesin oğullaarıı kıymetliysee ala ala..bende zaman zman yaşıorum böle sorunlar,,kardeşimde yaşıorr hemde hamile haliyleee...
aslında nasıl bir tavır sergileyeceğinin gayet farkındasın
son cümlelerinden bunu anladım...
şimdi iyi mi kötümü niyette olduğunu bilemezsin
ancak bayramda belli olur asıl niyeti...
Git elini öp iyi bayramlar de...Sonra eşinle konuş,pencereden bak,telinle oyna...Ama mutlu ve kendinden emin gözük...Ahan işte o zaman oturur kadının içine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?