Kayınvalidem bebeğimi sahiplendi

Bizde de var o mama verelim, emzik verelimciler. Sebep olarak da çok emiyor ama diyorlar. Sadece kıskançlık. Sizin doğurduğunuzu sizden kıskanıyorlar. Kv tam sopalık. Sizden uzak tutmak için mama veriyor bebeğe. Yerinizde olsam çıkışırım yeter artık diye. Sigarayı da bırakın. Yazık bebeğe.

Sigara konusunda bence bırakmalısınız. Bende hamilelikten önce günde iki paket içerdim hamile olduğumu ogrendigimde biraktim. 3 sene olacak emziriyorum hala. Arada bir kere başlamak istedim fakat emzirirken bebeğe verdiği zararları öğrenince okuyunca çok vicdan yaptım okuduklarimdan hemen attım.. Emzirirken sigara içmeyin lütfen. Eski tiryaki kullanıcı olarak söylüyorum.
Bana doktor siz sigarayı 1 km ötede için üstünüz değişin yanina gelin gene vereceği zararı veriyor yenidoğana demisti. D danla

Sigara içiyorsanız çocuğu almayın zaten kv baksın. Ani bebek ölümü sendromu diye bir şey duydunuz mu? Sigara içip içip bebeğin yanına gitmek de ne demek? Allah korusun yavruyu. Kayınvalidenizin bir bildiği varmış demek ki.

Benim de yanımda annem kaldı. Altını değiştirirken çok ağlar oğlum. Evdeki ilk gecede o ağlarken odaya geldi, eşime sen yat uyu dinlen dedi. Dedim ki sen eşim rahat etsin diye burada değilsin, herkes kendi çocuğuna baksın.
Bu kadar. Bir daha karışmadı bir şeye.
Sigarayı da bırakın, atla deve değil. Bizler de bıraktık bebek için. Yazıktır günahtır, size muhtaç bir yavruya sigarayla zarar vermek vicdana sığar mı?

Çok dedim hep diyorum ama vermiyor eşime diyorum ben bu durumdan mutluyum diyo bende bende sorun var o zaman tedavi mi olsam diyorum
E ben mutlu degilim deyin. Ben kendim ilgilenmek istiyorum deyin. Eger sütünüz yetiyorsa veya bebek emiyorsa hazır mamayı çöpe atın sütüm var deyin ilk olarak.

Çok dedim hep diyorum ama vermiyor eşime diyorum ben bu durumdan mutluyum diyo bende bende sorun var o zaman tedavi mi olsam diyorum
Evet siz de sorun var, elinden alın bebeğinizi, toplayın eşyalarınızı gidin evinize. Kocanıza eğer halinden memnunsan ananla evlenseydin deyin. Siz bir annesiniz bu kadar ezik ve zavallı olmayın. İlk siz doğurmadınız bu kadar büyütmeye gerek yok doğumu.

Hangi eve?

Sizin kayinvalidenizle oturup konusma ihtimalinizi milyonda sifir goruyorum suan...simdiye elli kez konusulurdu burda herkese cevap vereceginize gidin kayinvalidenize cevap verin yazik gunah cocuga be anne kokusu dururken hayirdir ya neyi vermiyor neyi aliyorrrrr tut bakim kucaginda alabilcekmi baglarim kendime carsafla yinede vermem!!!

Aynı şeyleri yaşamaz muhtemelen, herkes sizin gibi pısırık değil. Burada üyelere çemkireceğinize kayınvalidenize gösterin bu tepkinizi.

Açık açık konuş çocuğu alıp annecilik oynuyor resmen. Sınırını bilmeli. Eşininde mutlu olması önemli değil senin ne düşündüğün önemli.

Kayınvalidem de sigara kullanıyor üstüne ben o kokuyla çocuğumun yanına gitmiyorum sırf onun için sigara içerken ayrı Bir kıyafet giyiyorum
Sigara içip nasıl emziriyorsun???
Kvde de hata var sende az değilsin ama çocuk sigaraya maruz kalacağına mama yesin daha iyi. Sütünden geçmediğini mi düşünüyorsun sigaranında zararlarını da.

Bende aynı durumu yaşadım. Sanırım kendi kafalarında iyi ettiklerini sanıyorlar ama lohusa anne olarak psikolojik açıdan biz farklı düşünüyoruz. Kaynanam mama verince çocuğu zehirler diye düşünüyordum düşünün yani benim psikolojimi. Öyle böyle mama , yada anne sütü ile büyüyorlar vala onu takmayın . Ama sütünüzün çoğalması için bol bol emzirmeniz lazım bu yüzden çocuğunuza bakabileceğinizi gösterin sonrada durumu ima edip yanınızdan ayırmayın . Alın meme verin , sizden aldıysa alın bebeği emzirin üstünü değişin oynayın konuşun uyutun koynunuzda . Yani oyalanın bebeğinizle . Ben 20 .günümü doldurunca kaynanama artık kalmaması gerektiğini ve eşimle benim aile olduğumuzu anlamamız gerektiğini söyledim sağolsun olumlu karşıladı kendi içinde bozulsa da . eşim işten gelince gitti evine zaten arka sokakta oturuyordu.

Aynı şeyleri yaşamaz muhtemelen, herkes sizin gibi pısırık değil. Burada üyelere çemkireceğinize kayınvalidenize gösterin bu tepkinizi.
Kimse benim gibi pisirik değil sizin gibi de boş oturdu yerden klavye delikanlısı değil sizde bana cemkireceginize lohusa oludumu unutmayin kv oturuyorum diyorum neden durum gereği eve çıkamıyorum diyorum neden çocuk yaptın size hesap verecegimi bilmiyordum çok özür dilerim ya benim hatam

Kusura çok baktım şuan keşke anne olmasaydiniz nasıl bir söz inşallah siz hiç anne olamazsınız ne diyim dert anlatmaya gelip burda fikir almaya çalışıyorum ki kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez biri kese anne olmasaydiniz biri sacama sapan konuşur hayırdır tokat oğlanıniz miyim ben sizin yapma yorum bu kadar benim sıkıntım senin zoruna gitiyse oku geç illa birşey mi yazmak zorundasın

Şaşırtmaya devam et ben tek kv yedi sülale aynı evde yaşayan gördüm bu maddi bir durum zorluk ilerde düzelecek birşey belki üç evim var üçü kirada birinin çıkmasını bekliyorum yıl 2030 da olsa bu şaşıracak bir durum değil neden çocuk soruna gelince durumu iyi olan mi çocuk yapıyor öyle bir kanun mu var belki yaşım sınırda belki bir sorunum var belki çok istedim oldu belki hiç istemedim yine oldu bu soruya nasıl cevap vermem sizi tatmin eder bilmiyorum ama çocuk oldu bir kere kb lütfen

Şok olarak okudum. Biraz dişli ol ve kendi doğurduğun bebeğine sahip çık. Bu ilk günlerde bebeğimle zaman geçirmek istiyorum. Çocuk anne sevgisinden ve anne sütünden mahrum.

Çok güzel demiş anlıyorum

Şok olarak okudum. Biraz dişli ol ve kendi doğurduğun bebeğine sahip çık. Bu ilk günlerde bebeğimle zaman geçirmek istiyorum. Çocuk anne sevgisinden ve anne sütünden mahrum.
Bugün tam olarak onu yaptım ve daha iyi hissediyorum

Ben çemkirmedim ki. Neden çocuk yaptın diye de sormadım. Kayınvalideyle birlikte yaşayan birinin korunma bilincine sahip olacağını düşünmüyorum zaten.

Evet bu yaşadıklarınızın tamamı sizin hatanız.

Çok samimi şekilde cevap veriyorum bu yazdığına hamileliğim boyunca ilk aydan doğuma girene kadar ki sabah 10 da doğurdum tam 8.30 kadar sigara içtim hiç bir sorun yaşamadım daha cuma günü kontrol oldu bir bebeğe göre çok sağlıklı oldunu söyledi doktor tabi siz daha iyi bilirsiniz boş boş duruyorum en başında dedim gibi kırmak istemiyorum çünkü bu zamana kadar hep destek oldu ve onu nasıl kırmadan ne yapabilirim diyorum eleştiri alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…