Sen dusunmedin ya ben çok üzüldüm şuan yeni bir konu açıp bunu tartışalım arkadaşlar siz iyimisiniz size fikir danışan bir insana bu senin hatan AA sen nasıl annesin filan demek sizi çok mu güçlü yada akıllı yapıyor siz böyle mi destek olup empati yapıyorsunuz siz insanları böyle mi cesaretlendiyorsunuz.? Ciddi bir sorun buBen çemkirmedim ki. Neden çocuk yaptın diye de sormadım. Kayınvalideyle birlikte yaşayan birinin korunma bilincine sahip olacağını düşünmüyorum zaten.
Evet bu yaşadıklarınızın tamamı sizin hatanız.
Bebeğiniz 1 yaşına geldiğinde 40 yaşındaki birinin ciğerlerine sahip olduğunu öğrenince de aynı şekil övecek misiniz acaba, sitede olmanızı isterim o zamanda daÇok samimi şekilde cevap veriyorum bu yazdığına hamileliğim boyunca ilk aydan doğuma girene kadar ki sabah 10 da doğurdum tam 8.30 kadar sigara içtim hiç bir sorun yaşamadım daha cuma günü kontrol oldu bir bebeğe göre çok sağlıklı oldunu söyledi doktor tabi siz daha iyi bilirsiniz boş boş duruyorum en başında dedim gibi kırmak istemiyorum çünkü bu zamana kadar hep destek oldu ve onu nasıl kırmadan ne yapabilirim diyorum eleştiri alıyorum
Doğuma gireceği saate kadar sigara içen birine hiçbir şey yazmaya gerek yok aslında. Kayınvalideniz sizden daha iyi bakabilir o çocuğa çokta şey yapmayın. Gezin siz boş boş evin içinde.Çok samimi şekilde cevap veriyorum bu yazdığına hamileliğim boyunca ilk aydan doğuma girene kadar ki sabah 10 da doğurdum tam 8.30 kadar sigara içtim hiç bir sorun yaşamadım daha cuma günü kontrol oldu bir bebeğe göre çok sağlıklı oldunu söyledi doktor tabi siz daha iyi bilirsiniz boş boş duruyorum en başında dedim gibi kırmak istemiyorum çünkü bu zamana kadar hep destek oldu ve onu nasıl kırmadan ne yapabilirim diyorum eleştiri alıyorum
Şaka gibi ya. Doğuma 1 saat kalana kadar sigara içtim ama bebeğim sağlıklı doğdu naber tavrında resmen.Bebeğiniz 1 yaşına geldiğinde 40 yaşındaki birinin ciğerlerine sahip olduğunu öğrenince de aynı şekil övecek misiniz acaba, sitede olmanızı isterim o zamanda da
İlk başta üzüldüm çünkü bazı anneler/kayınvalideler sınır bilmiyor, iyilik yapayım derken o aradaki dengeyi kaçırıyor. E aynı evde yaşarken de karşısına almak istememiştir ok. Ama bi insan nasıl doğuma girene kadar sigara içtim ehehe modunda olabilir sene 2024'te benim kafam basmıyor gerçektenŞaka gibi ya. Doğuma 1 saat kalana kadar sigara içtim ama bebeğim sağlıklı doğdu naber tavrında resmen.
Arkadaşlar sene Sene 2026 diyen oldu mu neden bunu vurguluyorsunuz anlamadım kayınvalidem de içiyor sigara anladım sorun sigara icmem mi yoksa burda sorun ne yapmalıyım acaba mi sizi niye bu kadar gerdi onu inanın anlamdım siz iyi anne olun icmeyin lütfen çok zararlıİlk başta üzüldüm çünkü bazı anneler/kayınvalideler sınır bilmiyor, iyilik yapayım derken o aradaki dengeyi kaçırıyor. E aynı evde yaşarken de karşısına almak istememiştir ok. Ama bi insan nasıl doğuma girene kadar sigara içtim ehehe modunda olabilir sene 2024'te benim kafam basmıyor gerçekten
Sorun sigara içmeniz evet, sürpriz mi bu sizin için niye şaşırdınız?Arkadaşlar sene Sene 2026 diyen oldu mu neden bunu vurguluyorsunuz anlamadım kayınvalidem de içiyor sigara anladım sorun sigara icmem mi yoksa burda sorun ne yapmalıyım acaba mi sizi niye bu kadar gerdi onu inanın anlamdım siz iyi anne olun icmeyin lütfen çok zararlı
Anne olduğum için bu kadar sert ve net eleştirmek zorunda hissettim kendimi. 1 yaşında kızım var ve inanın saniye olsun gözümün önünden asla ayırmam. Benden almaya çalışanın da ciğerini sökerim. Zoruma gidem bir şey yok benim hayatım değil sonuç olarak. Çocuğunuza sahip çıkın.Kusura çok baktım şuan keşke anne olmasaydiniz nasıl bir söz inşallah siz hiç anne olamazsınız ne diyim dert anlatmaya gelip burda fikir almaya çalışıyorum ki kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez biri kese anne olmasaydiniz biri sacama sapan konuşur hayırdır tokat oğlanıniz miyim ben sizin yapma yorum bu kadar benim sıkıntım senin zoruna gitiyse oku geç illa birşey mi yazmak zorundasın
Niye sasirmiyim şaşırmamam için bir sebeb söyleyin yardımcı olayım diycem ama siz herşeyin en iyisini bilen kişiler oldunuz için şuan ben ne desem boş kalır lütfen siz İlber Ortaylı ile bu konuyu tartışın keza ben çok pasif kalırım teşekkürlerSorun sigara içmeniz evet, sürpriz mi bu sizin için niye şaşırdınız?
Sorun sigara içmeniz evet, sürpriz mi bu sizin için niye şaşırdınız?
Sorun sigara içmeniz evet, sürpriz mi bu sizin için niye şaşırdınız?
Şaka gibi ya. Doğuma 1 saat kalana kadar sigara içtim ama bebeğim sağlıklı doğdu naber tavrında resmen.
Hanımefendi karnınızda sizden beslenen bi canlı varken sigara içilmeyeceğini bilmek için İlber Ortaylı olmaya gerek yok ama maşallah siz her şeyi çok toz pembe gördüğünüz için size koymuyor herhalde potansiyel hastalıklar, ne diyebiliriz. Hayat sizin çocuk sizin, bol bol için sigaranızıNiye sasirmiyim şaşırmamam için bir sebeb söyleyin yardımcı olayım diycem ama siz herşeyin en iyisini bilen kişiler oldunuz için şuan ben ne desem boş kalır lütfen siz İlber Ortaylı ile bu konuyu tartışın keza ben çok pasif kalırım teşekkürler
bu yorumu yaparken bile içiyorum içindekinin yada disardakinin sorunu lütfen seni bu kadar yipratmasin bu sorun benim sorunum sen diğer sordum soruda yardımcı olmaya çalıştınız ama olmadı nasip değilmiş teşekkürlerHanımefendi karnınızda sizden beslenen bi canlı varken sigara içilmeyeceğini bilmek için İlber Ortaylı olmaya gerek yok ama maşallah siz her şeyi çok toz pembe gördüğünüz için size koymuyor herhalde potansiyel hastalıklar, ne diyebiliriz. Hayat sizin çocuk sizin, bol bol için sigaranızı
Ben niye takayım kendi karnındaki çocuğu zehirleyen, doğumdan sonra sahip çıkıp emziremeyen, ki ben sizin bunun da ne kadar önemli olduğunu idrak edecek durumda olduğunuzu sanmıyorum, sizsiniz.Size rağmen sağlıklı, mutlu bir ömür dilerim yavrucağıza.Bunu ağlayarak günlüğüne yazabilirsin ama olan bu yapacak birşey yok sende takma kafana
Anne olduğum için bu kadar sert ve net eleştirmek zorunda hissettim kendimi. 1 yaşında kızım var ve inanın saniye olsun gözümün önünden asla ayırmam. Benden almaya çalışanın da ciğerini sökerim. Zoruma gidem bir şey yok benim hayatım değil sonuç olarak. Çocuğunuza sahip çıkın.or
Çok haklısınız ama ben aradaki yorumları kısaca ozetliyim kayınvalidem bana her konuda çok destek oldu ve en başında dedim gibi olamaya devam ediyor ama çocuk konusunda sınır koymak istiyorum kalp kırmadan akıl akıldan üstündür ata sözünü değinerek burda benimle aynı sorunu yaşayan kişilerden fikir almak istedim tabi altını çizerek tekrar ediyorum akıl akıldan üstündür ama kimin aklı kimin verdi cevaba bağlı olarak konu burda nasıl alırım değil ne yapabilirim teşekkürlerAradaki yorumlari cok okuyamadim ama cocuk yapacak olgunluga gelmis kadinsiniz ve cocugunuzu yani size ihtiyaci olan korunmasiz 8 gunluk cocugunuzu nasil alacaginizi burada insanlara mi soruyorsunuz? Gideceksiniz “annesi benim” diyeceksiniz alinan alinacak, kusen kusecek … sizin onceliginiz o bebegin iyi olma hali kayinvalidenizin ruh halini duzenleme degil
Evet algı problemi yaşıyorum anlamıyorum o yüzden sizde bunu böyle algılayıp bunu böyle bilin verdiniz zaman ve yorum için teşekkürlerBen niye takayım kendi karnındaki çocuğu zehirleyen, doğumdan sonra sahip çıkıp emziremeyen, ki ben sizin bunun da ne kadar önemli olduğunu idrak edecek durumda olduğunuzu sanmıyorum, sizsiniz.Size rağmen sağlıklı, mutlu bir ömür dilerim yavrucağıza.