Kayınvalidem bebeğimi sahiplendi

Anne sütü alıyor mu güzellikle söyle çoçığuma emzirmek bana daha çok alışsın istiyorum kendini en güvende benimle ister deyin açıkça
Sorunda o daha 8 günlük bu bebek nasıl hazır mama ver sütüm var herşey yolunda iyiyim ama alamıyorum emziriyorum sen biraz uyu diyor ben getiririm getirmedi bugün bebeğim yanımda uyumadı ben dinlenim diye vermedi

Tek yapacağınz kaynananiz hangi dilden anlıyorsa o şekilde konuşacaksnz ya sert bi şekilde benim evladım dersiniz yada tatlı dille anne ben iyi oldum evladıma bakabilirim çok üzülüyorum bu duruma dersiniz.
Ya valla dedim ben iyim anne sen çocuğa gündüzleri bak ben ev işini yapım yemek filan yapım yanıma alınca uyumuyor yerinde uyumuyor dedim ama kime dedim

Ben sizi anlıyorum benim hem kv hem kendi annem bunu yapıyordu ben kendimi süt anne gibi hissediyordum onlar gidince anne olduğumu hissetmeye başladım. Bende kırmamak için susuyordum ikiisi de torun için çok bekledi ama evlerine gidecekleri bir gün olacaktı çünkü ben kimseyle yaşamıyordum onlar bana yardıma gelmişti. Sizinkinin gitme gibi bir durumu yok bence sınırınızi gösterin bide lohusa olunca insan çok başka kötü hissediyor ve ilerde neden karşı durmadım bebeğime sahip çıkmadım diye kendinizi yersiniz. Tamam kaynana çok iyi ama bebek sizin.

Ya valla dedim ben iyim anne sen çocuğa gündüzleri bak ben ev işini yapım yemek filan yapım yanıma alınca uyumuyor yerinde uyumuyor dedim ama kime dedim
Odanıza girmesin Artk öyle pat diye müsait değil diyin gelip alamasin bebeği uzun süre odadan çıkmayın mesela. Kucağına alıp salona geç, isteyince de ben hiç düzgün almadım hep sendeydi anne yavrum benim kolumda kalsn sen Yorulma de. Böyle böyle sınır çizmeye başla bilemiyorum ki aklıma başka gelmiyor. Kocan yardımcı olsun dicem de o da durumdan memnun diosun çok saçma.

Çok haklısın şimdiden sinirlerim bozuldu ya aylarca bebeğim yanımda yatacak diye boş yatağa baktım şimdide ciğer arayan kedi gibi onun kapısının önünde dört dönüyorum

Baya memnun onunla konuştum bu konuyu ben memnunum annem çocuğu gibi seviyor ya sahte yapmacik sevseydi diyor bende diyorum sevsin ama bu kadar değil kayinbabama çocuğu benzetiyor kardeşine benzetiyor yüzünde gamzesi var benim gibi benim da var bana benziyor diyo ben sanırım çıldırdım

Yok bu benzetmelere çıldırma onu her kv yapıyor zaten sjsjsj senin konun bebeğinin sana verilmemesi ona odaklan bırak lafta istediğini desin istediğine benzetsin.

Yok bu benzetmelere çıldırma onu her kv yapıyor zaten sjsjsj senin konun bebeğinin sana verilmemesi ona odaklan bırak lafta istediğini desin istediğine benzetsin.
İnanın neye cildirmam gerektigini bile bilmiyorum şuan yemin ederim odama geldi geldi bebek bezini aldı gitti ve benim uyanık olduğumu gördü

Mamayı doktor mu önerdi kafasına göre mi veriyor ?

Reactions: Gao
Bence bu durumu kendinize dert edinmeyin, eğer sizi bu kadar düşünerek hareket ediyorsa art niyetsiz olabilir. Bir de bir kitapta şöyle okumuştum; kadınlar kendi çocuklarını büyütüp araya zaman girdiğinde bebek büyütme özlemi duyarlarmış. Belki de şuanda hem torun hem bebek büyütme özlemini gideriyor olabilir. Kendisiyle bir kahve yapıp karşılıklı konuşmak isteyin :) Kalbini kırmadan anneliğin ne güzel olduğunu, bebek ondayken çocuğunuzu özlediğinizi ve onu da yormak istemediğinizi söyleyin. Ve eğer aynı evde yaşamıyorsanız kendini evine uğurlayın :)

Ya yeni doğmuş el kadar melek onun anneye anneninde o bebişine ihtiyacı var… ben bu bebeği alıp vermeme olaylarını anlamıyorum. Tamam ihtiyacın olduğunda bulunmaz nimet ama güzelce anlat bence yani… Halim varken bakayım alışayım bilmem ne de bu kez de aynı evin içinde ihtiyacın olduğunda bakmaz falan alınırsa kötü olur yani…

Ya kırılmasın diye sesim çıkmıyor 8 gündür için içimi yiyor kaç gecedir bunu düşünmekten ona alışacak anne diyecek diye
Sen şimdiden kırılmasın diye diye böyle alttan alırsan, o bebek senden anne sevgisi kokusu alamayacak. Babaannesine alışacak. Dişini göster.

Amin inşallah ben yerinde olsam evi ayırım inan imkanım olsa hemen kacacam o kadar daralti ve sadece bunu 8 günde yaptı
Tatlım eşim ev yaptı 2 kardeşler kız kardeşinin başından 1 evlilik geçmiş kızı var ne kızını ve annesini almıyor şimdi evlendi tekrardan yine almıyor elimde olsa hemen ayırıcam ama benimde imkanın yok mecbur biz bakıyoruz kayınvalidemden çok kız beni zorluyor

Ben bankasından yanayım ama belli ölçüde yanında yatırıp beni diskalifiye edecek şekilde değil ve çok kez söyledim bebeğim şuan yatağında yatmıyor kucakta yatıyor emzige alışık ve bunları 8 günde yapmış benim haberim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…