Hey gidi hey 6 sene olmus bebegim simdi 6 yasinda:)
Ondan sonra bir bebegim daha oldu simdi 4 yasinda lohusa kafayla ne acmisim konuuu ne sacmalamisim kaynanam eltimi benden daha cok seviyor diye aglamisim :) :)
Neyse kissadan hisse bunu anlatmazsam olmaz

2 yil once filandi ekim-kasim gibi 1 yasinda kizlari vardi,bir pazar günü kayınvalidem kaynim ve 1 yasindaki kizlariyla bize ugradilar bag evine gideceklermis.Neyse eltim yok bende asagida arabada bekliyor saniyorim kaynima dedim eltimide cagir bir kahve icelim oyle gidin.Dedi yemge o evde kaldi temizlik yapacak.Dedim bu sogukta bu kizi nasil baga yolladi.Kayinvalidemde dedi iste hamis bende dedim bu havada ben bu kizami bakacagim bagda isimemi bakacagim vs.
Neyse aksam bunlar evlerine gitmisler,Eltiminde isleri o aksamda bitmemis hep is yapmis,kaynimda kizini almis diger odada oynamis kaynanam yakniz basina oturmus,Kaynimda arada demis sende heryerde saglamsin benim evimde gelince hasta oluyorsun filan.
Sabahta uyanınca kapının önünde bir bavul görüyor.Kaynima sorunca oda diyor iste esim annesinin evinde kalmaya gidicek biraz orda kalacak onun bavulu..
Velhasil kelam aksam bizim eve geldi anlatti bunlari anlatinca esimde bisey olmaz yabanci degil bizimdir dedi kaynanamda tik bisey demedi.
Buda böyle bir anim :)
Hakliymissiniz ben cok takmışım kafaya Lakin Rabbimin terazisi sasmaz :)