Merhaba kızlar aslinda cok dert sayilmaz belki ama içimi kemirip huzursuz eden konular var..
Simdi 3 yillik evliyim eşimle severek evlendik.
Kayınvalidem kardesinin kızını almak istemis eşime eşim akraba evliliğine kesinlikle karşı cikinca kizin küçük kardesini kaynima nişanlamis daha 15 yasindayken filan.
Bu yaz dugunleri yapılacak biz evlenirken kayınvalide paramiz yok vs dedi her esyayi biz aldik aslinda gerek yoktu calisiyorduk ama ailemin destek olmasi onlarin olmamasi canimi sıktı.
simdi mesela eltim sessiz konuşmuyor 24 yaşında ama kaynima bi mesajla karacadan 150 tl ye fincan takimi aldiriyor mesela esimde duyunca dedi ki kiz tarafına düşen esyayi aldırıyor dedi kayinvalidem de dedi iste o cocuktur bilmiyor adetleri ne yapalim isterse herseyini biz alalım nolacak filan.
Bende de rahatsızlık olusturan bu cocuktur bilmiyor demesi
Benim 3ay once bebegim oldu bir kürdan bile hediye etmedi hiçbiri eşimin tarafından kimse.
Ama bir izin günümüzde tutturuyor torunumu görecem diye
Mesela dün kaynima diyor ki senin evine gelende hic aramam canim ne zaman isterse gelirim aramam anneme anlattim sana laf çarpmış anlamamissin dedi bide sana uyanık diyorlar dedi
Dun eşimle kaynim dugun salonu bakmaya gittiler onda da esim istemiyordu gitmeyi kaynanama acıdım abisi sensin git yardim et dedim yaninda ol dedim
Neyse eltim dugun salonunu begenmemis bu arada eltim sehir disinda üniversite okuyor bu yil bitirecek,kaynanamda aradi kizim nesini begenmedin diye oda hala annemle konus dedi kapatti
Sizce ben bu konulari takmakta haksızlık mi ediyorum kendime mesela kaynanam öyle dediginde cevap vermelimiydim.evet anne haklisin o senin yegenin ben yabanciyim ne de olsa gibi bir cevap vermelimiydim
İste küçük şeyler ama midemi bulandırıyor eşimde diyor o cocuktur ne bilir diye sorun eltim degil ama ayrim yapmaları