• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem ayrim mi yapiyor

Tabi canım zihniyet o zaten 3aylik oglum icin belki amcasının kızı olur severler birbirlerini diyor ilerde düşünün.
Daha neler kuzenler kardeştir olmaz öyle şey dedim niye nolmus diyor
Aaa eltim daha çocuk yahu bir de bebek mı yapacak. Bir 10 sene düşünmesinler diyecektiniz :) haketmis yani

Evlenmeyi biliyor ama çocuk buna gülerim evet bariz ayrımcılık yapıyor ama takilacak bi durum yok esinizle mutluysaniz o önemli kaynana sevse nolur sevmese nolur allah aşkına şu kv lere bukadar anlam yuklemeyin bırakın ne yapiosa yapsın yaa o sadece esinizin Annesi sizin anneniz degilki ayrımcılık yapio diye kafaya takicaksiniz

Annemle konuss abovvv:skandal:
Akilliymis masallah bu cocuk
Canim inanki ayni seyi yasadik bende diyorum anne eltim x boyle yapti ben yapinca konu buyudu diyorum o cocuk aklina gelmemistir o oyle seyler bilmez
diyordu simdi bizim cocuk gelin büyüdü
Kv yi parmaginda oynatiyor cocuk ya iste:KK48:

Küçük sinek dediğiniz midenizi bulandırmasın. Yapmadıklarını dert etmeye inanın değmez.
Kendi çalışıp yaptığınızın tadı başkadır. Aileniz yaptığı için dert ediyorsunuz boşuna. Ailenizin yaptığı sizin içindi. Onlar neden yapmadıysa size değil eşinize yapmamışlar. Sebepte ortada. Onları evliliğinizden dışarıda uzak tutun.

cocuk mu :cool:
Allah aşkina ne bos konusmuslar. Ben 24 yasinda iki cocuk annesiyim. Simdiki 15 16 yasindaki kizlar bizden fazla sey biliyor. cocuk diyipte onun yaptiklarini bastirmak istemisler ama cokkkk asiri sacma. Bak canim sana tek diyecegim sey bu kiz akrabasi onlarin we herzaman senden farkli davrancaklar bu bariz belli anlattiklarindan o yuzden üc maymunu oyna bunlarin aile ici konularinda karisma duyma gorme uzulduqunle kalirsin ne halleri warsa gorsunler. baya birde mesafeni koy bana dokunmayan yilan bin yasasin de geçHoppa

Merhaba kızlar aslinda cok dert sayilmaz belki ama içimi kemirip huzursuz eden konular var..
Simdi 3 yillik evliyim eşimle severek evlendik.
Kayınvalidem kardesinin kızını almak istemis eşime eşim akraba evliliğine kesinlikle karşı cikinca kizin küçük kardesini kaynima nişanlamis daha 15 yasindayken filan.
Bu yaz dugunleri yapılacak biz evlenirken kayınvalide paramiz yok vs dedi her esyayi biz aldik aslinda gerek yoktu calisiyorduk ama ailemin destek olmasi onlarin olmamasi canimi sıktı.
simdi mesela eltim sessiz konuşmuyor 24 yaşında ama kaynima bi mesajla karacadan 150 tl ye fincan takimi aldiriyor mesela esimde duyunca dedi ki kiz tarafına düşen esyayi aldırıyor dedi kayinvalidem de dedi iste o cocuktur bilmiyor adetleri ne yapalim isterse herseyini biz alalım nolacak filan.
Bende de rahatsızlık olusturan bu cocuktur bilmiyor demesi
Benim 3ay once bebegim oldu bir kürdan bile hediye etmedi hiçbiri eşimin tarafından kimse.
Ama bir izin günümüzde tutturuyor torunumu görecem diye

Mesela dün kaynima diyor ki senin evine gelende hic aramam canim ne zaman isterse gelirim aramam anneme anlattim sana laf çarpmış anlamamissin dedi bide sana uyanık diyorlar dedi

Dun eşimle kaynim dugun salonu bakmaya gittiler onda da esim istemiyordu gitmeyi kaynanama acıdım abisi sensin git yardim et dedim yaninda ol dedim
Neyse eltim dugun salonunu begenmemis bu arada eltim sehir disinda üniversite okuyor bu yil bitirecek,kaynanamda aradi kizim nesini begenmedin diye oda hala annemle konus dedi kapatti
Sizce ben bu konulari takmakta haksızlık mi ediyorum kendime mesela kaynanam öyle dediginde cevap vermelimiydim.evet anne haklisin o senin yegenin ben yabanciyim ne de olsa gibi bir cevap vermelimiydim
İste küçük şeyler ama midemi bulandırıyor eşimde diyor o cocuktur ne bilir diye sorun eltim degil ama ayrim yapmaları
Yok çocuk nedir bebek deseydin . Evet kaynanan ayrımcılık yapmış . Nede olsa diğer gelini tanıdığı olunca ona her eşyasını alacak. Seni ezmeye çalışıyor. O eltinde var ya resmen içten pazarlıklı. Bilmiyorum ayaklarına yatıyor masumu oynuyor.
Yok seni aramadan evine gelirim felan banada çok ters bir durum yani. Bence mesafe koymalısın kaynananla arana

Kaynanan yakında alır ağzının payını merak etme sen zamana bırak gidişatları onu gösteriyor benim komşularımda da vardı böyle bir evlilik düğünden sonra kardeş kardeşe düşman olmuşlardı teyze kızı hala kızına bizde kardeş gözüyle bakılır bu zihniyeti anlayamıyorum

Kaynanamla yalnız kalınca içimdekileri bir bir söyleyip kurtulsam rahat etsem nasıl da güzel olur

İnsanın kendi anne babası evlatları arasında ayrımcılık yapıyor size kayananız yapmış şaşırtmadı. Bence hiç takmayın insan kendi annesine babasına bile söylese duvar gibi dinleyip yine yaoacaklarını yapıyorlar. Bence boşa sinirlenip ruh halinizi bozmayın laf söylemek size değil eşinize düşer bence. Sonra yine siz kötü olursunuz.

24 yaşındaki kız çocuksa kaynananız ve oğlu en büyük sapıktır.

Bu konuda ben mi bir tek kuzenlerin evlenmesine şaşırdım? Herkes çok normal bulmuş maşallah!

Kızın sucu yok , arayı büyükler tutacak

Bence dert etmeyin aksine sevinin. Eski kafalar akrabayı alalım yaşlanınca bize o Bakar anlayışında oluyor. Bırakın teklifsiz gidilen onun evi olsun. Siz de artırın mesafeyi. İşinize gelsin. Gerçi bence elti kişisi cahil fln değil gayet iş bilir biri, k.v hayal kırıklığına uğrar gibi.

Merhaba kızlar aslinda cok dert sayilmaz belki ama içimi kemirip huzursuz eden konular var..
Simdi 3 yillik evliyim eşimle severek evlendik.
Kayınvalidem kardesinin kızını almak istemis eşime eşim akraba evliliğine kesinlikle karşı cikinca kizin küçük kardesini kaynima nişanlamis daha 15 yasindayken filan.
Bu yaz dugunleri yapılacak biz evlenirken kayınvalide paramiz yok vs dedi her esyayi biz aldik aslinda gerek yoktu calisiyorduk ama ailemin destek olmasi onlarin olmamasi canimi sıktı.
simdi mesela eltim sessiz konuşmuyor 24 yaşında ama kaynima bi mesajla karacadan 150 tl ye fincan takimi aldiriyor mesela esimde duyunca dedi ki kiz tarafına düşen esyayi aldırıyor dedi kayinvalidem de dedi iste o cocuktur bilmiyor adetleri ne yapalim isterse herseyini biz alalım nolacak filan.
Bende de rahatsızlık olusturan bu cocuktur bilmiyor demesi
Benim 3ay once bebegim oldu bir kürdan bile hediye etmedi hiçbiri eşimin tarafından kimse.
Ama bir izin günümüzde tutturuyor torunumu görecem diye

Mesela dün kaynima diyor ki senin evine gelende hic aramam canim ne zaman isterse gelirim aramam anneme anlattim sana laf çarpmış anlamamissin dedi bide sana uyanık diyorlar dedi

Dun eşimle kaynim dugun salonu bakmaya gittiler onda da esim istemiyordu gitmeyi kaynanama acıdım abisi sensin git yardim et dedim yaninda ol dedim
Neyse eltim dugun salonunu begenmemis bu arada eltim sehir disinda üniversite okuyor bu yil bitirecek,kaynanamda aradi kizim nesini begenmedin diye oda hala annemle konus dedi kapatti
Sizce ben bu konulari takmakta haksızlık mi ediyorum kendime mesela kaynanam öyle dediginde cevap vermelimiydim.evet anne haklisin o senin yegenin ben yabanciyim ne de olsa gibi bir cevap vermelimiydim
İste küçük şeyler ama midemi bulandırıyor eşimde diyor o cocuktur ne bilir diye sorun eltim degil ama ayrim yapmaları
bence hiç kafanıza takmayın..geçin kenara izeyin zira şu işaretlediğim bölüm bana çok şey ifade etti...kaynananıza kolaylıklar diliyorum...umarım ektiğini biçebilir ilerde..

Bize ilk günlerimiz de geldiler ama eşim direkt söyledi, ben çalışıyorum eşim çalışıyor birbirimizi haftada 1 görüyoruz vs diye.
Onun yarasi o ben yabanciyim çalışıyorum evime cat kapi gelemiyor ya yegeni gelini olunca gidecek ona cani ne zaman isterse

Yeğeni de çok meraklıydı her gün görmeye zaten, onların da 2 ay içinde kokusu çıkar korkma sen. Hala olmak ayrı kv olmak ayrı. Hala fikir verir kv müdahale eder o yüzden canının isteyeceği gibi davranması çok zor. 24 yaşında bildiğin genç aklı başında bir kız gelininiz de ve anlattığınıza göre lafını esirgemez kv sini nami diğer halasını çok da dahil etmez hayatına rahat olun.

tabiki haklısın
sonuçta kime yatırım yapıyorsan yaşlılığında o yanında olur de
ve dengesizlik yapma
eşin gitmek istemiyorsa niye zorluyorsunuz ?
eşin ailesine tavır takınmak istiyor demek ki
sonuçta sen yabancısın sana duyurmak istemiyordur

Çevremde bu tarz birkaç olay oldu maalesef hepsi hüsranla sonuçlandı. Kayınvalide ve Gelin hep birbirine girdi. Siz mesafenizi koruyun.

Benim görümcem de tanıdık çok yakın biriyle nişanlandı. Kayınvalidem gözümün içine baka baka ele karışan Sele karışır Hiç olmazsa bunlar tanıdık dedi.
Bir şey demedim. Ve maalesef hiç hesaplama dıkları kotu bir şekilde ayrıldılar.

sen kendini üzme kendi ailene bak ayrım yapmaları çok kötü ama o onların sorunu sen kendi yoluna bak eltin bi gelsin mesafeni hep koru=)

Back