Yalnız helal olsun eltiniz tam yılanmışNe olursa olsun insan sevilmek saygı görmek istiyor, anlıyorum seni.
Benim hikayem çok başka. Benim eğitim düzeyim yüksek olduğu ve işim nedeniyle onları küçük göreceğimi düşünerek beni yok saydılar. Eltim de öğretmen aslında ama onu çok benimsediler. Düğünlerimiz arasında iki ay var. En başta evlenirken eltimin ben birşey istemiyorum ile başlayan süreçlerini bana da yansıttılar. Ben zaten istemeyecektim ama en azından ufak tefek beklentilerim vardı. Zaten arka planda olduğumdan ve eşimi sevdiğimden ses çıkarmadım hiç. Eltim istemiyorum dediği herşeyi safa yatarak fazlasıyla yaptırdı. Ev araba alındı. Daha dört yıl olmasına rağmen ev küçük geliyor diye ikincisi alınmak üzere. Bir miktar birikimli olduğunu söyleyip kendine de araba (ikinci arabaları) aldırdı üstünü tamamlattı. Kayınvalidem ile görüşmüyor çocuğunu göstermiyor çok sık. Olsa olsa yarım saat uğrar kaçar gider bir bahaneyle.
Bir gün anlarlar seni de ama olan olmuş olur. Sen kendinden taviz vermeden onlara saygısızlık etmeden mesafeli olmaya devam et. Anlıyorlar onlar da ama onlar için de iş işten geçmiş oluyor.
Ne çocuğu ya sinsi demiyor da şuna24 yaşında çocuk mu olur. İşlerine öyle geliyor.
Benim de eltim kayinvalidemin yeğeni. O da çok iyi oluruz diye kaynimin bile haberi olmadan gidip istemiş o derece yanı. Tabi garipliklerde çok bu olaylarda da. Şimdi eltimi sevmez pek, beni sever :)) huy bir şekilde kendini gösterir. Ya sevdirir ya uzaklaştırır. Ayrıca ona bunu aldı bana almadı düşüncesi pek iyi bir düşünce değil . Yani düğüne dair olan için diyorum. Herkesin nasibidir. Ama bebeğinize neden birşey almadılar anlayamadım.
Valla bu zihniyetten mümkün mertebe uzak durun mesafe koyun araniza.Tabi canım zihniyet o zaten 3aylik oglum icin belki amcasının kızı olur severler birbirlerini diyor ilerde düşünün.
Daha neler kuzenler kardeştir olmaz öyle şey dedim niye nolmus diyor
Tabi canım zihniyet o zaten 3aylik oglum icin belki amcasının kızı olur severler birbirlerini diyor ilerde düşünün.
Daha neler kuzenler kardeştir olmaz öyle şey dedim niye nolmus diyor
24 yasında hıc cocuk olmuyor 23 yasındayım 17 aylık oglum var her seyede aklım erıyolar valla sıze tavsıyem uzak durun eltı mıletınne ne yapsanda gozune batar hak hukukda arama valla her aılede olyo bu haksızlıklar anlatsam roman olur bos ver uzak dur tavsıyem hıc deme abısıdr yanında dursun ne kadar uzak okadar ıyı benımde 3 eltım var evınde olsnlar mutlu olsunda ALLAH bırbırıze muhtac etmesınn
Şimdi 15 yaşındakiler çocukluğu kabul etmiyorlar ne çocuğu evlenmeyi düşünen benim gözümde çocuk değildir.
Evet ayrımcılık yapıyor kendi yeğeni olduğu için ve onun adına da adet koymus. Ben yeri gelince kim olursa olsun lafımı esirgemem söylerim. İçine dert ediyorsan soyle o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?