Kayinvalidem ayrim mi yapiyor

Aynen benim dugune de el gibi geldiler ve dilleri kisa bisey yapmadığı icin.
Göreceğim insallah o günleri bana dert yandığında cocuktur ne anliyor diyecem

E arkadaşım gitsin. Bu iyi bir şey değil sonuçta. Eminim 3 gün sonra o gelin de rahatsız olur. Belki olur ama diyemez akraba diye.

Eşiniz ne güzel demiş gelmeyin diye. Helal olsun.

Şu durumu kafaya takmanıza şaşırdım. Sizden para alıyorlar mı? Maddi beklentileri filan olur mu?

Çocuktur lafı da bahanesi. Ama ayrım yapıldığı ve yapıLmaya devam edileceği kesin. Çünkü halası.

Evet bariz ayrım yapıyorlar

İnsallah canim anlasin istiyorum iyiyi kötüyü
Yok zaten uzagim ve mesafeliyim kaynanamla haftada 1 görüşüyoruz

24 yasında çoçukmu kaynanacım sen çocuğu alıp çoçukmu yaptırıcan de birde bas kahkahayı ..
Ne demek eve izinsiz gitmek söylemeden gitmek ayıpla bence bir daha öyle bişey dediğinde ağzından birden çıkmış gibi yap ..
Aaay çok ayıp insanlık halii gibi söylen ..
Gerçi bunları yapınca kötü gelin oluyorsunuz .
Ben kötü gelinler başıyım ..
Birşey olsun hemen lafım geçsin herkes git kelebek akıl versin diye söylenir kaynana kişisi ..
Bence kesinlikle ayrım var.

Evet farkinda zaten herseyin bence kaynanam ama isine gelmiyor canim neyse Allaha havale ediyorum göreceğim insallah o günleri

Şu an seninle aynı durumdayım Benim de eltim var nişanlı ve sevgili kv eltimi çok seviyor ama benim umrumda mi? Hayır değil! Sürekli evlerine davet ediyorlar gelinini görmeye gidiyor ama bana gelmezdi davette etmezdi bir kez davet etti o kadar nasılsa ben eşimi seviyorum ben işte anlayışlıyım diye . Kayınpederim bile bir kere gelmiştir evimize nişanlı iken . Sabırla bekliyorum eltimin de Kayınvalidem'in gerçek yüzünü görmesini.
Çünkü benim Kayınvalidem kimseyle anlaşamıyor. İki yüzlü gene sinirlendim akşam akşam

Ne olursa olsun insan sevilmek saygı görmek istiyor, anlıyorum seni.
Benim hikayem çok başka. Benim eğitim düzeyim yüksek olduğu ve işim nedeniyle onları küçük göreceğimi düşünerek beni yok saydılar. Eltim de öğretmen aslında ama onu çok benimsediler. Düğünlerimiz arasında iki ay var. En başta evlenirken eltimin ben birşey istemiyorum ile başlayan süreçlerini bana da yansıttılar. Ben zaten istemeyecektim ama en azından ufak tefek beklentilerim vardı. Zaten arka planda olduğumdan ve eşimi sevdiğimden ses çıkarmadım hiç. Eltim istemiyorum dediği herşeyi safa yatarak fazlasıyla yaptırdı. Ev araba alındı. Daha dört yıl olmasına rağmen ev küçük geliyor diye ikincisi alınmak üzere. Bir miktar birikimli olduğunu söyleyip kendine de araba (ikinci arabaları) aldırdı üstünü tamamlattı. Kayınvalidem ile görüşmüyor çocuğunu göstermiyor çok sık. Olsa olsa yarım saat uğrar kaçar gider bir bahaneyle.
Bir gün anlarlar seni de ama olan olmuş olur. Sen kendinden taviz vermeden onlara saygısızlık etmeden mesafeli olmaya devam et. Anlıyorlar onlar da ama onlar için de iş işten geçmiş oluyor.

Hic takilmayin asaletinizi koruyun...o daha cocuk denilenleri görüyoruz..yakinda anlar cocugu...

Kesinlikle öyle şaşırıyorum afalliyorum

O zaman çok takılmayın eşiniz gerekeni söylemiş zaten
Annesinin lafına uyup illa gidip geleceğiz diye kavga edip surat asan biri değilmiş
Siz evin içinde huzurlu olun gerisi o kadar önemli değil

İste sizin eltiniz sanirim sessiz kalıyor bu emrivakilere benim ki öyle değil simdiden sessiz cocuktur diye bildigini yapiyor

Hayir olmaz canim ama kaynim cok iyi biri kardeşim gibi seviyorum bende elimden geleni yapmak isterim o bana bisey yapmadı ama dugune bebege parası olsa yapardı

Aynen var ayrim eşime söylediğim de bile tartıştık ben onu kiskaniyor oldum, ona herseyin en iyisi en güzeli yapılacak dedi yapılsın tabiki ben yegeni degilim normaldir dedim

Bende görmeyi cok istiyorum canim

Cok yakim zzamandaki gelecekteki beni gordum sanki

ne çocuğu yaa pess.bence hic görmezden gelin gayet relax mutlu olun merak etsinler .ama bu süreçte çok ama çok sabırlı olmalısınız..

bu arada benim küçük yengem dayimin kizi ama büyük yengem hic tanımadığımız biri.ama büyük yengem ne yaptı etti annemin gönlünü çaldı annem en çok onu seviyor takdir ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…