- 6 Temmuz 2023
- 5.921
- 23.474
- 268
Oooooo gelmişşşKocanıza ne oluyor, bence bu işe karışmasını önleyin. Ne nane yerse yesinler. Yakına taşınırsa da sert bir mesafe koyun.
Yargıya son hız devamOooooo gelmişşş
Böyle kötülediğiniz kadının ogluyla enden evlendın? Fıtrat degısır sanma kan aynı kan.Bilmediğiniz için biraz kurup ona göre yazıyorsunuz sanırım biraz daha açıkca anlatayım kendisi burun spreyini boğaz spreyi ile aynı şey diye doktorla tartışmaya girip çocuğun boğazına burun spreyi sıkıp tahriş eden kız çocuklarını okutmayan sülalede daima huzursuzluk çıkmasın diye idare edilen maddi manevi evlatlarını zor duruma sokan lafını sözünü nerde ne yapacağını bilmeyen kadınların çalışmasına karşı dışarı çıkıp alışverişte erkek ile muhattap olur diye alışveriş dahi yapmayan tarikat ve cemaatlerin kölesi bir kadın ben ise işi mesleği olan köklü bir aileden gelen sayfiye yerinde yetişmiş giyimi kuşamı normal açık saçlı biriyim insan ayırt etmek için söylemiyorum fakat bunlar gelişim ile olan şeyler o yüzden büyük konuşmak istemem ama çocuğumu onun eline bırakmam yapcağım en son şey olur.
Valla geçen gün kaynanama bizim sokakta ev buldum diye sevinmiştim kirası çöktü tutamadik,tabi sizin ilişkiyi bilmiyorum ama ben yakınımda olsun istedim bir ayağım orda olur hasta kadın ekmeğini alır çocuklar hiç değilse dedim amaMerhaba kadınlar kulübü,
Gün geçmiyor ki bir saçmalık daha yaşanmasın biz merkeze biraz uzak yaşıyoruz eşimin kardeşleri yaşı küçük okul çağında ve ailesiyle birlikte merkezde yaşıyorlar eşimin ailesi kendilerine ev satın alma niyetine girdiler ve alacakları evi sürekli bizim oturduğumuz semtten bakıyorlar gerçekten çok rahatsız oluyorum bambaşka kültürlerden geldik. Zırt pırt komşu kapısı haline gelmekten korkuyorum eşimi konuşması için nasıl ikna edebilirim? Bu durum anneye nasıl söylenir?
Sorun kaynana değil o zaman,bu kadının yetiştirdiği koca kişisi.Sizin kaynanada gördüklerinizi koca görmüyorsa suç bu kadını kv ve onun oğlunu eş seçen sizde kusura bakmayınBen dur derim diyorum da benim o konuda hiç sıkıntım yok sorun eşimin dur dememesi ve eşimi muhatap görmeleri sonuç olarak biz eşimle kötü oluyoruz
Bilmediğiniz için biraz kurup ona göre yazıyorsunuz sanırım biraz daha açıkca anlatayım kendisi burun spreyini boğaz spreyi ile aynı şey diye doktorla tartışmaya girip çocuğun boğazına burun spreyi sıkıp tahriş eden kız çocuklarını okutmayan sülalede daima huzursuzluk çıkmasın diye idare edilen maddi manevi evlatlarını zor duruma sokan lafını sözünü nerde ne yapacağını bilmeyen kadınların çalışmasına karşı dışarı çıkıp alışverişte erkek ile muhattap olur diye alışveriş dahi yapmayan tarikat ve cemaatlerin kölesi bir kadın ben ise işi mesleği olan köklü bir aileden gelen sayfiye yerinde yetişmiş giyimi kuşamı normal açık saçlı biriyim insan ayırt etmek için söylemiyorum fakat bunlar gelişim ile olan şeyler o yüzden büyük konuşmak istemem ama çocuğumu onun eline bırakmam yapcağım en son şey olur.
Burada kayinvalideye yakın oturmayın denirken nolduda yorumlar tersine döndü :)
Konu sahibi gayet haklı, sınır çizse bile belli ki huzursuz olacak. Ayrıca yakın oturmak istemeyebilir.
Konu burada benim yanlış eş seçimi yapma ısrarlarınız mı ? çözüm odağınız bu mu ? Tekrar söylüyorum eşim karakter ve hayat görüşü olarak ailesiyle alakası olmayan kendisinde ailesinin fikirlerini sevmeyen zamanında çok kavgalar etmiş artık yorulmuş ve şuan birşey demeyen biri ben anlaşamasaydım zaten evlenmezdimE peki ben şimdi şunu anlamadım siz sayfiye yerinde yetişmiş giyim kuşamı normal açık saçlı biri olarak böyle bir annenin yetiştirdiği birini nasıl eş olarak seçtiniz? Tarikat ve cemaat kökenli bir ailede yetişmiş neticede eşiniz. Ailesinden ne kadar farklı olabilir?
Konu burada benim yanlış eş seçimi yapma ısrarlarınız mı ? çözüm odağınız bu mu ? Tekrar söylüyorum eşim karakter ve hayat görüşü olarak ailesiyle alakası olmayan kendisinde ailesinin fikirlerini sevmeyen zamanında çok kavgalar etmiş artık yorulmuş ve şuan birşey demeyen biri ben anlaşamasaydım zaten evlenmezdim
Bu kadar ters olduğunuz bir ailenin oğluyla, onların yaşadığı şehirde evlenmeyi neden tercih ettiniz o zaman?Bilmediğiniz için biraz kurup ona göre yazıyorsunuz sanırım biraz daha açıkca anlatayım kendisi burun spreyini boğaz spreyi ile aynı şey diye doktorla tartışmaya girip çocuğun boğazına burun spreyi sıkıp tahriş eden kız çocuklarını okutmayan sülalede daima huzursuzluk çıkmasın diye idare edilen maddi manevi evlatlarını zor duruma sokan lafını sözünü nerde ne yapacağını bilmeyen kadınların çalışmasına karşı dışarı çıkıp alışverişte erkek ile muhattap olur diye alışveriş dahi yapmayan tarikat ve cemaatlerin kölesi bir kadın ben ise işi mesleği olan köklü bir aileden gelen sayfiye yerinde yetişmiş giyimi kuşamı normal açık saçlı biriyim insan ayırt etmek için söylemiyorum fakat bunlar gelişim ile olan şeyler o yüzden büyük konuşmak istemem ama çocuğumu onun eline bırakmam yapcağım en son şey olur.
Çözüm odağınız eşiniz olmalı evet ama siz daha sorunun eşiniz olduğunu kabul etmiyorsunuz ki. Siz diyorsunuz ki ben sınır koyabiliyorum dur diyebiliyorum e o zaman sorun yok, aynı binada bile otursanız sorun yok. Eşiniz dur diyemiyormuş siz öyle yazmışsınız kavga ediyoruz bu yüzden demişsiniz.
Ben bir tek bu sitede görüyorum hayat görüşü ailesinden tamamen alakasız erkekleri yalnız. Gerçek hayatta hiç yoklar. İnsan kendisini yetiştiren ailesinden tamamen zıt olabilir mi siz buna inanıyor musunuz sahiden
Bence bu kadar büyük konuşmayın :)Bu kadar ters olduğunuz bir ailenin oğluyla, onların yaşadığı şehirde evlenmeyi neden tercih ettiniz o zaman?
Ben anlamıyorum bunu arkadaş, cidden anlamıyorum. Aşkından ölsem ailesi bana bu kadar ters bir insanla, onun memleketinde yaşayacağım şekilde evlenmem.
Çocuğunuzu onun eline bırakmayın kimsenin eline bırakmayın ama o ailesinin de torun sonuçta. Her an köşe bucak kaçıramazsiniz. Bu da sizin tercihinizi sonucu.
Eşiniz uygun bir dille konuşsun diyeceğim ama zor bir mesele aynı ilçeden ev almayın demek. Zaten diyebilecek biri olsa bu kadsr stres olmazdınız.
Merhaba kadınlar kulübü,
Gün geçmiyor ki bir saçmalık daha yaşanmasın biz merkeze biraz uzak yaşıyoruz eşimin kardeşleri yaşı küçük okul çağında ve ailesiyle birlikte merkezde yaşıyorlar eşimin ailesi kendilerine ev satın alma niyetine girdiler ve alacakları evi sürekli bizim oturduğumuz semtten bakıyorlar gerçekten çok rahatsız oluyorum bambaşka kültürlerden geldik. Zırt pırt komşu kapısı haline gelmekten korkuyorum eşimi konuşması için nasıl ikna edebilirim? Bu durum anneye nasıl söylenir?
Bu kadar ters olduğunuz bir ailenin oğluyla, onların yaşadığı şehirde evlenmeyi neden tercih ettiniz o zaman?
Ben anlamıyorum bunu arkadaş, cidden anlamıyorum. Aşkından ölsem ailesi bana bu kadar ters bir insanla, onun memleketinde yaşayacağım şekilde evlenmem.
Çocuğunuzu onun eline bırakmayın kimsenin eline bırakmayın ama o ailesinin de torun sonuçta. Her an köşe bucak kaçıramazsiniz. Bu da sizin tercihinizi sonucu.
Eşiniz uygun bir dille konuşsun diyeceğim ama zor bir mesele aynı ilçeden ev almayın demek. Zaten diyebilecek biri olsa bu kadsr stres olmazdınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?