• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim özgür olmak istiyormuş

dünyanın en kötü ailesi de olsa erkek ana-babasını kenara atmaz ki sen de olsan atamazsın kocanın tüm bu yaptıklarının aileyle alakalı olduğunu düşünüyorum sanırım çok yüz göz olunmuş ve artık senden soğumuş ben hem kv mi hem de onun ailesinin tüm yaptıklarını sineye çektim eğer bunu yapmasam benim eşimde bu durumda olurdu erkek milleti bazı şeyler yutulmalı yoksa sonucu böyle oluyor:(

Cook da mutlusun icten ice belli... Koca yaninda duruyor ya eeeen onemlisi de bu zaten arkadasim.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Çok çok çok üzüldüm. Böyle bir durumda alacağım yarayı düşünmek bile kalbimi acıttı. Ben olsam bende kesinlikle boşanırdım. Hatta bunları bana anlatırken onu boğazlamamak için kendimi nasıl tutardım bilemiyorum. Ama kendimi nasıl tamir ederdim bir fikrim yok. Bu kadar büyük bir kazık yemek insanı helede bir anneyi çok derinden sarsar. Allah kimseye göstermesin. O adamıda ıslah etsin. Pişmanlıktan gebersinde sana çıkacak yüzü olmasın sürüm sürüm sürünsün. Terbiyesiz yazıklar olsun be. Yazıklar olsun. Insan bu kadar alçak olabilir mi? Yazıklar olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

allah yardımcın olsun hem kanırta kanırta canını yakıyor hem bebeğin için ruh sağlığını sakinliğini mantığını korumak zorundasın zor bi durum bütün yazdıklarını okudumda senin yerine ne kadar koydumsa kendimi inan şükrettim okumuşsun işin varmış ailen yanındaymış rahatladım senin adına gerçekden ha meleğinide unutmamak lazım :) birde neye çok sevindim biliyormusun ( afedersin eşine ağız dolusu hakaret küfür etmek istiyorum )bu aşalık adam ve en az onun kadar aşalık ailesinden bebeğinde çok küçükken genç yaşda kurtulacaksın çok güzel bir hayat seni bekliyor inşalah ama şunuda unutmadan söyliyim elle tutulur delil ıspat edilecek türden şeyler yapma izlediğin yol çok mantıklı doğru soğut o gitsin ama bi kaç delil bulundurmaya çalış elinde ve ona haklı çıkaracak delil yapacağı fırsatlar verme zaten boşanmada öyle şeyler öyle suçlarda bulunuyorlarki şok oluyorsun bu adam gitmeyecek sanırım bu kez işi pisliğe dökecek sende bitirdi saçmalayarak ama onda bitmediğini anlayacak gitmek istemeyecek inşalah kolaylıkla kurtulursun allah bebeğinin ve senin yardımcısı olsun

kızlar çekişmeli olunca 5 bin avukata vereceğim+ çıkacak masraflar ve 2 yıl sürer dedi hem kazık yiyen ben ham bir sürü para harcayacak ben ve ben dava açarsam bir sürü kavga gürültü yine üzülen ben olacağım ama böyle uzaklaşırsam soğuk davranmaya devam edersem kendisi de ayrılmak isteyecek. Zaten ne düşünüp kalıyor anlamış değilim. Sakinim önce çok ağladım sinirlendim ama şimdi olayı kabullendim sakin olmam lazım ilgilenmem gereken minicik bir bebeğim var. Tabi ki çok zor eşim dediğim adam neler yaptı ben salakca kendi küçük dünyamda yaşıyormuşum ama dediğim gibi insanların başına neler geliyor benim de başıma bu geldi tabi ki yapılanları kabul edip oturmuyorum ve gitmek için ne bekliyor analmıyorum
Mahkeme sonuçlanınca paranın bir kısmını geri alıyorsun aklında bulunsun..
canım evet aynen senin dediğin gibi.Zaten ben bu adamla devam etmek istesem şu anda evimde olurdum.Çocuk olmasa ben de anlaşmalı boşanmayı düşünmem zaten ama çocuk var ve biz bu adamla yine görüşmeye devam edeceğiz eğer ben terslik çıkarırsam her geldiğinde tartışma yaşarız düşman oluruz ben daha fazla üzülmek sterse girmek istemiyorum ve bekliyorum zaten ben evde olmadığım için rahat rahat kadının yanına gidecek sonun da benden boşanmayı kendi isteyecek ve tek celsede bitecek.

Anlaşmalı boşan..
Yüz yüze geleceksin mecburen o ş...sizlee...
Ama çocuğun için güzel bir nafaka iste kesinlikle!

MAdem özgür olmak istiyor, bosayin gitsin nereye gidecekse..

Arkadaslar;
Sadaka ve yaptigimiz hayirlar manevi bir kalkan olusturur etrafimizda ve Allah in izni ile bizleri bela ve musibetlerden korur..
Insanin Ahirete bu dünyadaki maddiyatindan götürebilecegi tek sey, eli ile yaptigi sadaka ve hayirdir..
Cebinizde öteki dünyaniz icin verebilleceginiz 30 tl niz vardir..Lütfen muhtaclara duyarli olalim..

Linke tiklayin ve 30 tl yardim yapin..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719638

Ayrica cevrenizdeki yardim kampanyalarinada katilin elinizden geldigince lütfen, Bosna da da durum icler acisi....

Mahkeme sonuçlanınca paranın bir kısmını geri alıyorsun aklında bulunsun..

Anlaşmalı boşan..
Yüz yüze geleceksin mecburen o ş...sizlee...
Ama çocuğun için güzel bir nafaka iste kesinlikle!

aykız ya eşin eğer o kızla biraz rahat gezse bence senin değerini anlar ve geri dönmek ister gibime geliyor. o durumda senin plan ters teper istemezse boşanmayı diye aklıma düştü. olmadı çekişmeliyle olacak genede o zaman.

cnm sana ve bebeğine çok üzüldüm,eşinin ailesine de saydırdım bi güzel bir müddet ayrı kalsan ailenin yanında dursan bence hem seni hem çocuğu özleyecektir bol bol dua et Allah ıslah etsin

Anlattıklarına o kadar üzüldümki rüyamda gördüm bu gece. Ben rüyamda o kadar delirdiysem senin için bunlar çok zor olmalı. Anlaşmalı boşanmaya ikna et diyecem ama derken bile yüreğim daralıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaa ne iğrenç bir aile Allah ım düşman başına vermesin
Yaw sevmesen bile gelinini insan oğlunun böyle bir şey yapmasına razı gelir mi evliyken elin kızını alıp eve getirmesine itiraz etmez de nasıl severler bir de öyle edepsiz kızı..
Edepsizlik arsızlık hayasızlık diz boyu...Allah yardımcınız olsun..

Son düzenleme:
Bir insan neden aleni bir şekilde istenmediği bir ailenin içine girme konusunda bu kadar ısrarcı olur? Hata yapmışsınız.

Eşinizde adam değilmiş arkadaşım. Yeni doğum yapmış bir kadına bu yapılır mı? Yazıklar olsun. İnsanlığını nerede bırakmış acaba?

Maddi bağımsızlığınız varsa bu adamın diğer kadınla yazışma, mesaj vs... gibi bilgilerini elinizin altında bulundurup dava açın. Görsün dünyanın kaç bucak olduğunu.

Yazıklar olsun.

Ayrıca sizin acınacak bir haliniz yok. Acıyan o adam müsveddesine acısın. Gerizekalı...

Son düzenleme:
Back