- 9 Ağustos 2016
- 2.485
- 2.431
- 133
- 33
Iyi geceler herkese. Konuyu uzatmadan direkt olaya giriyorum. Kayınvalidem normalde oğluna karşı benim yanımda öyle çok mıç mıç sevgi gösterilerine girmezdi. Ama klasik bir oglusum da oglusum diyen annelerden bunu her daim hissettim nedense. Sürekli oğlum böyle sevmez oğlum şöyle yer. Yok biz size geliriz bazen biz size geliriz gibi klasik söylemleri var. Bunlara takılmak istemiyorum. Ama geçen gün beni art arda uyuz etti. Eşim bitaneeeem diye yanıma geliyor. Annesi ordan atlıyor efendim oglusum diye. Dün yanimda koca adamın g.tune şaplak atti. Enteresan geldi. Kahvaltıdan kalkıp eşimin boynuna sarılmalar yanağından öpmeler. Bugün gelip yanağını sıkıp yanağını sıktığı elini öpmeler. Anlayamıyorum evet annesi ama garip garip triplere giriyor. Ayar ediyor beni. Normal gelmiyor bana bu hareketler. Ben de bi evlâdım ama benim anam ya da babam eşimin yanında böyle triplere girmiyor. Ne bileyim babam eşimin yanında kıçıma şaplak atmıyor boynuma atlamıyor. Bu kadın niye böyle davranıyor tecrübeli gelinler sizler daha iyi analiz edersiniz bu durumu not. kısa bir tatil amaclı kayınvalidenin yanındayım neden ordasın ki falan diye sormayın hiç