• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem aşka geldi..

Seso35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
2.485
2.431
133
33
Iyi geceler herkese. Konuyu uzatmadan direkt olaya giriyorum. Kayınvalidem normalde oğluna karşı benim yanımda öyle çok mıç mıç sevgi gösterilerine girmezdi. Ama klasik bir oglusum da oglusum diyen annelerden bunu her daim hissettim nedense. Sürekli oğlum böyle sevmez oğlum şöyle yer. Yok biz size geliriz bazen biz size geliriz gibi klasik söylemleri var. Bunlara takılmak istemiyorum. Ama geçen gün beni art arda uyuz etti. Eşim bitaneeeem diye yanıma geliyor. Annesi ordan atlıyor efendim oglusum diye. Dün yanimda koca adamın g.tune şaplak atti. Enteresan geldi. Kahvaltıdan kalkıp eşimin boynuna sarılmalar yanağından öpmeler. Bugün gelip yanağını sıkıp yanağını sıktığı elini öpmeler. Anlayamıyorum evet annesi ama garip garip triplere giriyor. Ayar ediyor beni. Normal gelmiyor bana bu hareketler. Ben de bi evlâdım ama benim anam ya da babam eşimin yanında böyle triplere girmiyor. Ne bileyim babam eşimin yanında kıçıma şaplak atmıyor boynuma atlamıyor. Bu kadın niye böyle davranıyor tecrübeli gelinler sizler daha iyi analiz edersiniz bu durumu :110: not. kısa bir tatil amaclı kayınvalidenin yanındayım neden ordasın ki falan diye sormayın hiç :KK15:

:D yani benim kayınvalide de böyle seyler yapıyo arada ben evliliğimize alışamadığını düşünüyorum

Diyecek birşey bulamadım. Neyse takılmayın. Eşiniz halinden memnunsa ;)

Bazilarina normal gelir, bazilarina anormal. Tamamen ailede ne gorduysen o aslinda.
Bana anormal gelir( anormal abarti oldu belki garip??? Diyebiliriz) cunku ben oyle yetismedim. Annem oper sarilir ama devamli şap şup her yerde yapmaz.

Esiminde annesi, babasi hatta kardesleri oyle durup durup sarilmaz opmez.
Misafirlige gittigimizde ve evimize donerken anne, babasinin ellerini oper en fazla, kardesleriyle de tokalasir opusur. Onun disinda bir sarmas dolaslik gormedim hic.

Ben kendi kv de görmedim hiç. Genel olarak sevgi gösteren bir kadın değildir çünkü.

Sizinki bak bu benim oğlum imaji veriyor. Kıskanmıs olabilir. Ondandıe. Üzerinde durmaya değmez.

Bunlar ne kadar laubali ve saçma hareketler ya ne demek popoya şaplak atmak ayip denen birsey var kayinvaliden kalıbının kadını değilmiş. Yazık üzüldüm zavallıĺıgına.. benimki de oglu icin bunu sevmezki bunu yemez ki diyordu valla oyle bir yiyor ki. Ben boyunum kocam baş
Ben nereye cevirirsem o da oraya döner bu kadar basit.
Zaten sen onlarin ailesine tuttuğu özel maaşlı bir aşcı olmadığına göre,sen yapacaksin kocan yicek. Ya da bazen kocan yapcak tabi elinden geliyorsa sen yiceksin. O da orda kendi başını yesin. Kaynanan.

:oha:Ben gercekten anlayamıyorum bu kvleri. Ya da arkadaşlarında dediği gibi görenek meselesi ben hiç böle bişey görmedim ailemde o yüzden çok yadırgıyorum. Eminim o da yalnızken yapmıyordur. Oğluşları evlendikten sonra bi kıymetleniyorlar. Tamamen senin gözüne sokma çabası. Hiçççç oralı olmamaya çalış senin yüz ifaden bile değişse başardığını düşünür bu zevki ona yaşatma :halay: En Büyük KK

Benim kv öpmez bile oğlunu.Buda bana enteresan geliyor.2.5 yaşındaki minnak oğluşumu büyüyüncede öperim heralde.Ay ben kötü bi kaynanamı olcam:110:

klasık benım kv sızınkıyle aynı.. Tamamen kıskanclıktan yapılan seyler.benımkı durup dururken balım bırtanem napyorsun hanı gelıcektın nıye gelmedın dıye yazıyor arada.
oğluna sırnasırkende kayınpederim durun bı dıyor (benım yanımda ayıp gördüğü için,abartıyorlar cunku)
kv kahkaha atarak bızı cok kıskanıyorr baksana dıyor :D yani anlayacağın yanlız değilsin arkadaşım. sen onun yanında kocandan uzak durmıycaksın gerekirse kocana daha ılgılı dur.oda zaten işi kendınden bildiği için kıskanıcak ve agzı acık bakacaktır.

Herkes bana, geline yazık senden de fena kaynana olur diyor :KK70::KK70: o yüzden pek bir şey diyemiyorum. Öyle olabilirliğim olabilir yani. :KK45: Ama şaplak olayı çok çok abartı, çocuk değil bir şey değil. (Hani çocuğa da abes de bazıları öyle sever diyelim.)

Kıskanmıştır, yeni evliyseniz ya da sık görüşmüyorsanız alışamamıştır vs. Görmemezliğe verin en güzeli. Benim kaynana da oğlum onu yemez bunu yemez diyordu, yıllar içinde alıştı yemeye başladı eşim. Kaynana da bozuldu tabii biraz. :lülülü: Ama olacak o kadar. İnsan en çok nazı annesine babasına yapıyor neticede.

Iyi geceler herkese. Konuyu uzatmadan direkt olaya giriyorum. Kayınvalidem normalde oğluna karşı benim yanımda öyle çok mıç mıç sevgi gösterilerine girmezdi. Ama klasik bir oglusum da oglusum diyen annelerden bunu her daim hissettim nedense. Sürekli oğlum böyle sevmez oğlum şöyle yer. Yok biz size geliriz bazen biz size geliriz gibi klasik söylemleri var. Bunlara takılmak istemiyorum. Ama geçen gün beni art arda uyuz etti. Eşim bitaneeeem diye yanıma geliyor. Annesi ordan atlıyor efendim oglusum diye. Dün yanimda koca adamın g.tune şaplak atti. Enteresan geldi. Kahvaltıdan kalkıp eşimin boynuna sarılmalar yanağından öpmeler. Bugün gelip yanağını sıkıp yanağını sıktığı elini öpmeler. Anlayamıyorum evet annesi ama garip garip triplere giriyor. Ayar ediyor beni. Normal gelmiyor bana bu hareketler. Ben de bi evlâdım ama benim anam ya da babam eşimin yanında böyle triplere girmiyor. Ne bileyim babam eşimin yanında kıçıma şaplak atmıyor boynuma atlamıyor. Bu kadın niye böyle davranıyor tecrübeli gelinler sizler daha iyi analiz edersiniz bu durumu :110: not. kısa bir tatil amaclı kayınvalidenin yanındayım neden ordasın ki falan diye sormayın hiç :KK15:
Hıc takılma sırf kıskandırmak ve dikkat cekmek amaclı yapıyor. Sız oralı olmayın evlenince oglusları pek bı kıymetli oluyor. Zannedersin 18 yasında genc kız edaları halbuki cok egreti duruyor.

Herkes bana, geline yazık senden de fena kaynana olur diyor :KK70::KK70: o yüzden pek bir şey diyemiyorum. Öyle olabilirliğim olabilir yani. :KK45: Ama şaplak olayı çok çok abartı, çocuk değil bir şey değil. (Hani çocuğa da abes de bazıları öyle sever diyelim.)

Kıskanmıştır, yeni evliyseniz ya da sık görüşmüyorsanız alışamamıştır vs. Görmemezliğe verin en güzeli. Benim kaynana da oğlum onu yemez bunu yemez diyordu, yıllar içinde alıştı yemeye başladı eşim. Kaynana da bozuldu tabii biraz. :lülülü: Ama olacak o kadar. İnsan en çok nazı annesine babasına yapıyor neticede.

Bu onu bunu yemez diye benim Kv de diyordu zira kendinde gördüğü tek meziyet yedirmek yıkamak temiz giydirmek

Çamaşırı makina tıkadığı için sen kötü yıkıyorsun diyemediğini için oğlum sadece benim yemeğimi yer modunda idi

Aradan yıllar geçti hala da benzer

Bir kaç yıl önce yalnız kalmasınlar yılbaşında diye organizasyon yaptık

Görümceler enişte eşim oğlum vs gittik

Yılbaşı diye hindi iç pilav vs hazırladık

Yedik vs sonra dedi ki evinizde yeseydiniz gelmeseydiniz

Sorun neydi biliyor musun yemeği benim yapmam ve herkesin beğenmesi idi kadının tahtı sarsıldı kendine hakaret edilmiş gibi hissetti

Bu nedenle Kv yi takmayacaksın he deyip geçeceksin oğlu kızmıyorsa istediğini yapsın istediği yerini mıncırsın bana ne de geç

Ne kayınvalıdem ne annem böyle degıl.
Acaba benmı böyle olacağım :KK57:

Benim eşimin ailesiyle farklı şehirlerdeyiz.Senede 1 2 gidiyoruz. yani bayramlarda ve izinlerde. Onlar da bana çok garip geliyor. 15 senedir tanırım onları hala alışamadım. Gittiğimizde el gibi tokalaşıp yanaktan opüşürler oğullarıyla. Kardeşleri de öyle. O kadar garip soğuk geliyor ki bana. İnsan aylardır görmediği oğluna sarılıp kokusunu içine çekmez mi. Doya doya opmez mi. Evlat bu. Sanki dün görüşmüş gibi el gibi tokalaşmak yalandan yanaktan öpüşmek çok samimiyetsiz gelir bana.

Kv yılda 2 kez gelebiliyor anca bize, severim kp de kv de. Geldiğinde oğlunu kucağına yatırıp saatlerce kafasını sever uyutur. Önceden garip gelirdi ama şimdi batmıyor böyle şeyler. Benimde minik bir oğlum oldu belki artık empati yapabildiğim için bilmiyorum

Kocanızın tepkisini çok merak ettim ...
O da böyle basit ve seviyesiz şeylere gülüyorsa, bence tep suçlu kaynananız değil.

Back