kayınvalidem anneme ş...siz dedi :(

Yok canim senin kadar s... olamaz deseydin agzini buzerim torbayla terbiyesiz kadinnnnnnn

Anlamiyorum ağzınızı açıp iki kelime etseydiniz ya buraya konu acana kadar.
Umarim yuzune bakmiyossunuzdur onun.
Kadin yüz bulacak yarin bska kufurler edecek annenize o zamanda acın ağzınızı bakınn oyle.
Sinirim bozuldu yahu

En iyisi yapmışsın muhatap olmamakla. Kayınvalide gidince al eşini karşına şerefsiz ne demek diye sor. O tarif edince bak anneme senin annen şerefsiz dedi bir daha annenle görüşmek istemiyorum. Annem üzülmesin diye başta bir şey söylemedim sustum ama artık istemiyorum anneni de.

Kayinvalidenizi tanimiyorum ama hani acaba sen de az serefsiz degilsin diye gulerek soylersiniz ya, o tarz bir sey demek istemis olabilir mi? Art niyet aramanizi gerektirecek bir gecmisiniz var mi? Dusundum de ben de gecen babama soyledim aynisini, bayram arifesinde tatile gidecekleri yerin yakinina toplanti koydurmus, sen de az serefsiz degilsin, arifeden tatile gitmek icin dumen yapiyorsun dedim.

Tamam o an donup kalmışsın, olur insanlık hali. Sonradan niye konuşmuyorsun. Bir kere göz yumdunmu, duymazdan geldinmi arsızca devam ediyor insanlar. Onunla muhattap olmak istemiyorsan eşine anlat. O cevabını versin annesinin. Bir daha annem geldiğinde asla gelmeyecek diye şart koy. Ben gayet hazır cevap olmama rağmen çok cevap vermem eşimin ailesine. Ama aileme dil uzatırlarsa neler yapabileceğimi bir kere gördüler şimdi kendilerini kontrol etmeyi öğrendiler.

Sizin donup bi sey dememenize arkadaslar yeteri kadar hakli sebeplerle guzel yorum yapmislar. Ben kayinvalidenin cekinmeyip rahatligina kendini bilmezligine sasirdim. Boyleleri yuva yikar. Ayni zihniyette benim de kp var.

O an ilk şoku atlatıp, duruşunuzu korumalıydınız. En azından nazikçe onu uyarıp haddini bildirmeliydiniz. Zira sessiz kalınacak bir durum yok kesinlikle. Diyemediyseniz de bundan sonra bu işin peşini bırakmamalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…