Kayınvalidem anneliğimi sorguluyor

Cocuk 2 yasinda. Annesiyle beraber 12 1 gibi uyurlar. Ama ben 11 e kadar yatmasinda bi sakinca görmüyorum, kv çok baski yapıyor aynisini bana yapsa bu kadar sabir gösteremem gibi...
Canım,onlarda tamamen düzensizlik var.Yazık, 2 yaşındaki çocuğun 12 1 e kadar ayakta ne işi var?
Senin bebeğin olduğu zaman iyi bir düzen oturtmaya bak.
2 yaşındaki çocuk en geç 9da uymalı.Ben bunu sağlayabilmek için 8 30da yataklarına koyar,gece lambası açar,ya kitap okur, ya da kısık sesle birşeyler anlatırdım.9da yatan çocukta sabak 830 gibi kahvaltı yapar.Bu onun sağlıklı büyümesi açısından daha uygun...

Bu kadar küçük şeyleri büyütüp mesele yapmayın bence kadın en zor zamanınızda size destek olmuş kırmayın he diyin geçin bazen bırakın ona çıkıp bi hava alın yürüyüş yapın
Büyükler böyle işte benim de kv su içirmeyi unutma kızım der yada bazen yemek yedirip yatır akşam der :)) sırf birşeyler demek için ama kötü niyetli değil ben bunu bilirim ve evt anne tmm anne der geçerim

Kaynanan kötü biri değil yahu.. Annelik yapıyor. Evet müdahale etmesi doğru değil ama aklınca yol gösteriyor. Ukala değil, ısrarcı değil, kötü niyetli değil anladığım kadarıyla.

Fazla müdahale ettiğini düşündüğün anlarda kırıcı olmadan uyarabilirsin. Bak çok sık görüntülü aramış, açmamışsın ve anlamış. Bunu da anlayacaktır.

Valla bak dert edilecek bir konu yok.
Bebeğini güle güle büyüt :)

Ne varms bunlari dediyse bence sorun ariosun benm kv aylarca gormedi torununu bi corap almz bide bole dusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…