Merabalar. 3.5 aylık kızım var. Annem ve kv doğumda ilk gece hastanede benle birlikte kaldilar. Daha sonra annem 5 gun kayinvalidem 3 gun kalip gittiler. Oňlar ayni mahallede ben farkli bir ilcedeyim. Bebegimle biz yalniz kaldik. Derken lohusalik yalnizlik ben surekli aglama halindeydim. Annem 16. Gun tekrar geldi birkac gun kalayim sonrada sen biraz bende biraz kv de de kal dedi. İstekli degildim ama kararsizdim. 17.gun annemle bebegimi doktora goturduk gaz sikintisi vardi ilac yazdirdik. Evin önüne geldik ben puseti cikarmaya calisirken bebegimi dusurdum.. olanlar oldu tabi. Vicdan azabim, uzuntum beni mahvetti. Bebegime hic bir sey olmadi. Ama evde yalniz kalamazdim. Once annemde kaldik sonra kvde de. Esim o gun birsey demedi ama sonra geç gelmelere arkadaslariyla disari cikmaya basladi. Benden iyice uzaklasti. Beni suclamaya basladi. Sutum zaten azdı uzuntuyle dahada azaldi. Bu surede kv hep destek oldu. Sutum olsun diye bebegimi yanina aldi ben uyudum emzirmeye getirdi. Yeme icme hicbir işe elimi surmedim. Allah razi olsun o konuda hak yemem. Bayramdan sonra 50 gunlukken evimize gectik. Arada haftasonlari gider olduk. Suan 3.5 aylik kizim ve kv her gorustugumuzde bebegim parmagini emiyosa aç bu diyor halbuki mama saatini biliyorum tok daha zaten mama iciyor tamamen. Bezini elliyor annesi bezini al bezi dolmuş diyor alipta geldik zaten diyorum. Her seferinde ayni fasillar. Ama bu haftasonu iyice cigrindan cikti. Cocuk uyuyor aradaki odaya yatiriyorum yatagin tam ortasina yatirmamissin diyo ben odadab cikiyorum o bakiyo kontrol ediyo. Uyutmaya calisiyorum uykusu yok daha diyor daha birkac dk geciyo cocuk gozlerini ovuşturunca aa uykusu gelmiş diyo. Yani surekli anneligimi sorgulama pesinde. Bebegim daha kucuk olabilir ama surekli bilincaltina isliyo, annen bezini almadi mi vs. Napcagimi sasirdim artik
8 senelik evli gorumcem var cocugu olmadi
tup bebek deniyo, hadi uzulmesibler gucenmesinler diye sevmelerine karismadim ellerinden almiyorum. Ama akil verin sabrim tukendi artik