• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidelerde 8 gün

Tek varligim oglum

Bittim ben
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
860
428
103
Sevgili dostlarım ;
Biliyorum şu sıralar biraz fazla konu açtım ama ne yapayım sizden başka kimsem yok.
derdimi paylaşacak arkadaşım bile yok.
bir ben bir oğlum varız neyse konuya geleyim.
Daha önce konular açmıştım zaten kv aram hiç iyi değil tabi bu ndenle kocamlada aramda soğukluk var.
bunun yanı sıra kocamda gayet kaba nezaketsiz bir insandır.
sağolsun asla benim arkamda durmaz bi sorun olsa hemen annesinin tarafına geçer,
buda yetmezmiş gibi asla ama asla istemediğim halde yanlışlıkla (tabi henüz belli değil ama yüzde 80 ihtimal) hamile kaldım üstelik 4 aylık bebeğim var.
Yani berbat bir haldeyim.
bu haftasonu kocamın memleketine yani kv ye gidecez eşim 8 gün kalacaz diyo ben yok desem kıyamet kopar.
Bide eşim senelik iznini kullanacak bu dönemde kayınvalidelerden döndükden sonra tatile gidecek beyefendi ben bebek var havalar soğuk diye gidemiyorum sende 'gitme' diyorum "yok gidecem tatile ihtiyacım var kaplıcalara gidecm" falan diyo.
kısacası kötü durumdayım.
şimdi benim kv yle aram hiç iyi değil bu streslede onlarda nasıl 8 gün kalacam. bi ton misafir gelip gidecek:
kucağımda kolik bir bebek, istemediğim halde karnımda bir bebek , anneci bir koca ve sürekli iğneleyen kv
Ben nasıl sabredecem tekrardan problemler yaşamamak için ne yapmalıyım tutum nasıl olmalı birde onlara hamile olduğumu söylemicem offf karışık bir durum ne yapacam ben

NOT : KV BANA LAF SOKMADAN ASLA YAŞAYAMAZ HER İKİ LAFINDAN BİRİ İĞNEDİR VE DURMADAN BANA BATIRIR BENDE ASLA TAHAMMUL EDEMEM

Son düzenleme:
Sevgili dostlarım ;
Biliyorum şu sıralar biraz fazla konu açtım ama ne yapayım sizden başka kimsem yok.
derdimi paylaşacak arkadaşım bile yok.
bir ben bir oğlum varız neyse konuya geleyim.
Daha önce konular açmıştım zaten kv aram hiç iyi değil tabi bu ndenle kocamlada aramda soğukluk var.
bunun yanı sıra kocamda gayet kaba nezaketsiz bir insandır.
sağolsun asla benim arkamda durmaz bi sorun olsa hemen annesinin tarafına geçer,
buda yetmezmiş gibi asla ama asla istemediğim halde yanlışlıkla (tabi henüz belli değil ama yüzde 80 ihtimal) hamile kaldım üstelik 4 aylık bebeğim var.
Yani berbat bir haldeyim.
Eşimin kardeşi askere gideceği için bu haftasonu kocamın memleketine yani kv ye gidecez eşim 8 gün kalacaz diyo ben yok desem kıyamet kopar.
Bide eşim senelik iznini kullanacak bu dönemde kayınvalidelerden döndükden sonra tatile gidecek beyefendi ben bebek var havalar soğuk diye gidemiyorum sende 'gitme' diyorum "yok gidecem tatile ihtiyacım var kaplıcalara gidecm" falan diyo.
kısacası kötü durumdayım.
şimdi benim kv yle aram hiç iyi değil bu streslede onlarda nasıl 8 gün kalacam.
üstelik asker uğurlaması olduğu için bi ton misafir gelip gidecek:
kucağımda kolik bir bebek, istemediğim halde karnımda bir bebek , anneci bir koca ve sürekli iğneleyen kv
Ben nasıl sabredecem tekrardan problemler yaşamamak için ne yapmalıyım tutum nasıl olmalı birde onlara hamile olduğumu söylemicem offf karışık bir durum ne yapacam ben

NOT : KV BANA LAF SOKMADAN ASLA YAŞAYAMAZ HER İKİ LAFINDAN BİRİ İĞNEDİR VE DURMADAN BANA BATIRIR BENDE ASLA TAHAMMUL EDEMEM
Ne olacak senin bu halin maço kocan

bebekle tatile götürmüyor ama kv dene bir güzel götürüyor

Madem tatile tek gidiyor, annesinede tek gitsin.
Bulantılarım var de zor değil ,kendimi iyi hissetmiyorum de ,
ZAten oraya gidince birşey yapamam halsizim de ,
Yok artık ne sorumsuz bir erkek karnınızda bebeğiniz var ve adamın ihtiyacı varmış tatile hemde KAPLICALARA
Vay be siz turşu musunuz YANİ bunalmıyormuymuş sunuz ? sizdekide kalp değilmi !!
Sinirlendim gerçekten ne bencil yaaa !!!

anladıgım kadarı ıle kaynanadan 8 gunluk kacıs yok gidin o halde
ama ezik durmayın
o iğnelerini size batırdıgında siz de nazıkce cevap verın bagırmadan kızmadan gayet ormal bır soruya cevap verıdıgnızı dusunun ve cevap verın susmayın
alakasız da olsa cevap verın ama susmayın
mesela bunu nıye boyle yaptın falan dıye karısıyor sıze
gayet sakın bır sekılde '' oyle munasıp oldu anne '' deyın ama susmayın

ordan donunce de nereye olursa olsun esınızle beraber sızde gıdın tatıle
evde ayrı mı olacak ?
cocuk madem aglıyor evde de aglayacak gıttıgınız yerde de aglayacak o halde sızde gıdın esınızle
sızın de degısıklıge ıhtıyaınız var
cocuk var gıdemem demeyın oyle dedıkce eve kapanırsınız
alısın cocugu her yere goturun
üstünü güzelce giydirip cocuga soguk aldırmadıktan sonra bişeycikler olmaz insallah
gidn sizde tatıl yapın

Siz esinizle severek mi evlendiniz
yoksa aileler arası anlaşarak görücü usulü mü
Bana adam sizinle sadece toplumun verdiği evlilik görevini yerine getirme amaçlı evlenmiş gibi geldi

bu ne yaa evlılık mı zından hayatı mı anlayamadım.. ne kocam bana ne ben ona ıstemedıgı bır seyı zorla yaptıramam, hem skız gun kalmak ta neyın nesı kalırsınız 3-5 gun kardesını ugurlar , gelırsınız , donustede bırlıkte gıdersınız tatıle cocuk olması yada hamıle olmanız bırlıkte tatıl yapmaya engel değil...
ben daha sımdıden dogmamıs bebegımle tatıle gıtme hayallerı kuruyorum...
bence bu adama daha fazla katlanmayın, ıkıncı bebısı de ben olsam dogurmam bu kosullarda ama tabı tercıh sızın ....
kendınızı de ezdırmeyın bu kadar, hayata bır kere gelıyoruz , unutmayın kı bu dunyadakı en onemlı sahsıyet kendınızsınız...

kıyamet mi kopar e kopsun bir zahmet yapmayın allah aşkına adam tatile bekar gibi gidiyor ama annesine sizi de götürüyor :KK12: gitmeyin bu kadar zor olmamalı yani çekin resti gitmeyin eşinizin de tek tatile gitmesine asla müsaade etmeyin .

onunki can da sizin patlıcan mı biz kendimize değer vermezsek kimse vermez bence bu kadar ezik gibi sessiz kalmamak lazım :KK14:

Sen kendini ne kadar yırtarsan yırt iş kocada bitiyor
Ve maalesef esin sensiz tatil yapabilecek kadar seviyor seni
Ben olsam tatil konusunda cok kavga ederdim ama sende sonuç değişmez
Ya sorun çıkmasın diye her dediğine tamam diyeceksin
Ya da her şeyi göze alıp istemediğin herseye karsi çıkacaksın
Simdi ses etmezsen evliliğin böyle sürer gider
Ses edersen de bosanabilirsin
Seçim senin sen ver kararını
Yoksa burda cok konu açacak gibisin

Back