Kayinvalide

Mesafe her zaman iyidir.
Ama şunu söyleyeyim başta nasıl ise hep öyle gidiyor.Kayinvalideniz asla değişmez boşa uğraşmayın.
Allah kolaylık versin.
Bunları çok fazla takmayın yoksa hayat çekilmez olur.

senin kayinvalidende mi oyle canim?
peki sen nasil davraniyorsun?
Evet kuzum senin ki kadar olmasa da yuzsuzluk var :) oğulları eşi Afedersin hep asagilar o güler ogullarim kussem de kapılarında yatarım diyo misal bu tabi soğuk duruyorum aramiyorum mesela ama esim her an gitmek istiyor onu engelleyemiyorum sen gene saygının koru soğuk dur ama terbiyeni koru yoksa yüz göz olursunuz

Ben sozluyum, ilk bastan samimiyet kurarak cok hata yaptigimi su an goruyorum, Kayinvalide adayimi sevmiyorum, daha dogrusu seviyorum ama bazi seylerine tahammul edemiyorum.

- iki tane oglu var ama ben sozlume cok duskun, sozlumu bebek gibi sever koskoca adami, sanki ben hic yokum yaninda varsa yoksa biricik oglu, yavrucugu, evlatcigi, bir kerede cocuklarim de dilin mi duser :KK43:
- ben anne baba dedim onlara, sicak kanliyim ve icimden gelerek dedim, ama bir kere kizim dedigini duymadim, yabanci teyzeyle karsilassa insan sokakta konussa onlar bile kizim diye hitap ediyor, bukadar mi zor :KK43:
- maddi durumlari cok iyi ama gozu hep sozlumun parasinda, eve sunu bunu al, yeni telefon begenir sozlum alir (sozlumde ailesine cok duskun toz kondurmaz maddi olarakta hep yardim eder sanki ihtiyaclari varmis gibi). Boyle sorumsuz bir anne oldugu icin cok kiziyorum ya oglum paran sana kalsin de, daire duzeceksiniz dugun yapacaksaniz desene nerdee
- birkeresinde lokumlu baklava birkeresindede sozlum cok seviyor diye muzlu pasta yapip goturmustum misafirlige davet ettigi zamanlarda, kayinpederim falan nekadar guzel olmus ellerine saglik dediler, kayinvalide yok Xda bir tatli yapmis okadar guzel olmuski, yok Yde bir baklava yapmis tadindan yenilmez, hep baska kizlarin seylerini ovuyor birkerede bana guzel olmus eline saglik demedi, dogru durust yemedide

buna benzer bissuru seyden gicik oluyorum, gorusmek istemiyorum, sozlumun gozundede annesi bir melek, asla toz kondurmaz overde over
birkeresinde misafirlige davet ettiginde beni sofrada hep ogluna ye oglum ondanda ye bundanda al diye hep ogluna dedi, misafir olan beni ama bir kere sende sundan ye demedi agirima gitti, eve donerken sozlume dedim, vay kotu niyetli kotu kalpli oldum o gun bugun birsey demiyorumm
Siz olsaniz naparsiniz?
Annesiyle oğlunun ilişkileri onalrı bağlar.Kadın evladını istediği gibi sever.Maddi durumları oğlundan para istemesi de onları bağlar.
Sana kızım yavrum eline sağlık demiyorsa ya mesafe koymak istiyordur ya yapısı odur ya da demiyosa demiyordur.Anne beğenmedin m diye sen sor.

Bence mesafeni koru.Sözlünle anlaş o seni sevsin.

Bence sozlunuze annesini kotulemeyin. Kotulerseniz onlar iyi sen hep kotu olursun ve is inada biner. tek yol sozlunun kendisinin bunlari farketmesi.

insanları olduklari gibi kabul etmeye calismalisin.

Bence sozlunuze annesini kotulemeyin. Kotulerseniz onlar iyi sen hep kotu olursun ve is inada biner. tek yol sozlunun kendisinin bunlari farketmesi.

insanları olduklari gibi kabul etmeye calismalisin.

o hataya dustum malesef, simdi kotu kalpli fesat olan benim:) annesi kanatsiz melek, annesi gozunun onunde bana vursa yok canim sevmek istedi o seni der, toz kondurmaz yni kendisinin farketmesini asla beklemiyorum, agzimida hic tutamiyorum

dogru soze ne denir canim cok dogru dedin insanlari oldugu gibi kabul edebilsem keske

evet canim bunu kesinlikle bende yapicam bundan sonra sen siz diye gecistiricem, sozlumunde kesin dikkatini cekicek ve soracak, annenin kizim dememesi dikkatini cekmiyorda benim anne dememem mi cekiyor derim birsey dersede
Aynen öyle yap. Kimseyi tepeye çıkarmamak lazım. Emin ol en iyi niyetlisi bile şımarıveriyor.

Ben olsam anlicaklari dilden konusurdum. Şöyle ki, birincisi asla yemeklerine ellerinize sağlık demezdim. Ikincisi daha nisanlinmis ne diye anne baba diyosun hemen evlenseydin önce bi. Günde 1 kereden fazla anne manne deme hitap sıfırla yani. bilmem hangi teyze tatlı börek bilmemne gonderdiginde onlara çok beğen, hatta gonderen teyzeyı görünce de ellerinize sağlık çok beğendim tarifi nedir filan de coştur ortamı. Ayrıca çocuğa annesiyle ilgili asla kötü bişey söyleme hatta cokkkk seviyomus gibi davran özledim annenide de amanda olsaydım orda şimdi sohbet etseydik de. Kandir yani çocuğu ki senin yaptıklarına karşılık kaynana çocuğa bişey derse çocuk desin ki benimki annemi çok Seviyo annem haksızlık ediyo kıza desin.öyle dusundur yani. Bizde isteriz düzgün anlasalim ama insanı Allah yolundan cikarirlarsada çık kız. Kaynana derdi cekmeyemi geldik ne gorduysen onu yap yani. Ne bu incelik hak edicekler önce. Yeri geliyo kendi annemize babamiza kiziyoruz elin anasının babasının mi kahrini cekicez. Bu saydiklarim çocuğa çok asiksan vazgecemiceksen yapicaklarin. Ama gebermiyosan ayrıl gitsin yasasinlar di dipe bakalım. Hayret!

Ben olsam anlicaklari dilden konusurdum. Şöyle ki, birincisi asla yemeklerine ellerinize sağlık demezdim. Ikincisi daha nisanlinmis ne diye anne baba diyosun hemen evlenseydin önce bi. Günde 1 kereden fazla anne manne deme hitap sıfırla yani. bilmem hangi teyze tatlı börek bilmemne gonderdiginde onlara çok beğen, hatta gonderen teyzeyı görünce de ellerinize sağlık çok beğendim tarifi nedir filan de coştur ortamı. Ayrıca çocuğa annesiyle ilgili asla kötü bişey söyleme hatta cokkkk seviyomus gibi davran özledim annenide de amanda olsaydım orda şimdi sohbet etseydik de. Kandir yani çocuğu ki senin yaptıklarına karşılık kaynana çocuğa bişey derse çocuk desin ki benimki annemi çok Seviyo annem haksızlık ediyo kıza desin.öyle dusundur yani. Bizde isteriz düzgün anlasalim ama insanı Allah yolundan cikarirlarsada çık kız. Kaynana derdi cekmeyemi geldik ne gorduysen onu yap yani. Ne bu incelik hak edicekler önce. Yeri geliyo kendi annemize babamiza kiziyoruz elin anasının babasının mi kahrini cekicez. Bu saydiklarim çocuğa çok asiksan vazgecemiceksen yapicaklarin. Ama gebermiyosan ayrıl gitsin yasasinlar di dipe bakalım. Hayret!

aaaay supersin canim ya yilin yorumu resmen :))))
kesinlikle uygulayacagim cooook begendim, dinsizin hakkindan imansiz gelir :)

Ben sozluyum, ilk bastan samimiyet kurarak cok hata yaptigimi su an goruyorum, Kayinvalide adayimi sevmiyorum, daha dogrusu seviyorum ama bazi seylerine tahammul edemiyorum.

- iki tane oglu var ama ben sozlume cok duskun, sozlumu bebek gibi sever koskoca adami, sanki ben hic yokum yaninda varsa yoksa biricik oglu, yavrucugu, evlatcigi, bir kerede cocuklarim de dilin mi duser :KK43:
- ben anne baba dedim onlara, sicak kanliyim ve icimden gelerek dedim, ama bir kere kizim dedigini duymadim, yabanci teyzeyle karsilassa insan sokakta konussa onlar bile kizim diye hitap ediyor, bukadar mi zor :KK43:
- maddi durumlari cok iyi ama gozu hep sozlumun parasinda, eve sunu bunu al, yeni telefon begenir sozlum alir (sozlumde ailesine cok duskun toz kondurmaz maddi olarakta hep yardim eder sanki ihtiyaclari varmis gibi). Boyle sorumsuz bir anne oldugu icin cok kiziyorum ya oglum paran sana kalsin de, daire duzeceksiniz dugun yapacaksaniz desene nerdee
- birkeresinde lokumlu baklava birkeresindede sozlum cok seviyor diye muzlu pasta yapip goturmustum misafirlige davet ettigi zamanlarda, kayinpederim falan nekadar guzel olmus ellerine saglik dediler, kayinvalide yok Xda bir tatli yapmis okadar guzel olmuski, yok Yde bir baklava yapmis tadindan yenilmez, hep baska kizlarin seylerini ovuyor birkerede bana guzel olmus eline saglik demedi, dogru durust yemedide

buna benzer bissuru seyden gicik oluyorum, gorusmek istemiyorum, sozlumun gozundede annesi bir melek, asla toz kondurmaz overde over
birkeresinde misafirlige davet ettiginde beni sofrada hep ogluna ye oglum ondanda ye bundanda al diye hep ogluna dedi, misafir olan beni ama bir kere sende sundan ye demedi agirima gitti, eve donerken sozlume dedim, vay kotu niyetli kotu kalpli oldum o gun bugun birsey demiyorumm
Siz olsaniz naparsiniz?
çoğu erkek annesi buna benzer davranabiliyor oğlu evlenirken.oğlunu fazla önemsemeler aşırı sevgi gösterileri falan.kıskançlıklarının sebebi ozamana kadar tek kadın onlar ama şimdi ikinci biri oluyor ve oğlumu benden uzaklaştıracak paniğine kapılıyorlar bence.ama eş adayın sana yakın değilse sürekli annesinden yanaysa evliliği bikez daha düşün derim.bazı validelerde sonradan geçer bu durum sen daha kıymetli olursun.ama böyle devam eder ve eşin destek olmazsa çok kötü gider ilişkiniz

Siz olsaniz naparsiniz?
canm bak ogluna düşkün olmasa bile bi anne sözlndimi o çocuk kıymete biniyo ve dk başı aranıyo nerdesin geç kaldın vs.. başka kızları övmeside seni laik görmüyo gibi ogluna demekki bence hiç nişanlına deme bişey zamnla oda farkeder sabret ve mesafe koy zor işler bu işler allah kolaylık verisn

aaaay supersin canim ya yilin yorumu resmen :))))
kesinlikle uygulayacagim cooook begendim, dinsizin hakkindan imansiz gelir :)

Tabi kız. Birine en büyük ceza ona kendisi gibi davranmaktir. Koskoca bi kadın ve ana olarak bakalım bakalım yaptığı yemeklere doğurduğu oglanlarina iltifat alamayınca o ne hale geliyo. Sıktı bu erkek analari zaten. Sanki prens doğurmuslar havan kime yani. Gerçekten kesinlikle dinsizin hakkından imansız gelir. Yasimiz genç diye bizi fasulyeden sayiyolar da o işler öyle değil yeri geldiğinde göstermek lazım. Ben büyüklere karşı yapılan terbiyesizliklere asla tahammül edemem. Ama hangi buyuklere? Biraz da bunun ayrimini yapmak lazım. Oglana ayrı oyna anasına ayrı. Zaten erkekleri kandırmak kolay, hemen bi durum olunca sana hak verir ben senin yaptığını ettiğini görüyorum bana söylediklerini biliyorum sen seviyosun annemi diye. Hem sen gelinsin şimdi mahallede ne kadar teyze varsa tarif alsan kimseye anormal gelmez bide üstüne hepsi sana aşık olur kadinlarin :KK70: kaynanaya yüz verme. Birazda o rencide olsun. Haydeeee :KK70: :KK70:

X