Kayinvalide

canim,sozlun o kadinin oglu..duskun olmasi cok normal ama senin ayni ilgiyi ondan beklemen cok sacma..sen kv adayini komsu teyze olarak gor..kapi komsu nusret teyze olsun senin icin :KK45: yani ne dedigine alin,ne cok verici ol..sevsin dursun evlatcigini madem,senin annende seni sevsin sozlunun yaninda..
kv`yi sevmek zorunda degilsin ama saygili ol yeter..simdiden bana ye demedi,yaptigimi begenmedi diye dusunursen cok uzulursun..:KK12:

haklisin canim, ne goster ne karsiligini bekle en iyisi mesafeli olmak
bu arada anneme bahsettim seviyordur oglunu ne var dedi, sende beni seveceksin bundan sozlumun yaninda dedim, kizdirma beni oyle terbiyesizlik mi olurmus hayatta yapmam oyle sey dedi

yok yok boyle omur geciremeyecegim ben yaa
az once telefonda konusuyoruz bir geldi canim oglum pek tatli benim yavrum falan filan sarilip opmeye calisiyor duyuyorum telefonda, anne bi cekil telefondayim gormuyomusun diyor kadinin umrunda degil
yaa ben mi abartiyorum, herkes mi boyle ya ilk defa goruyorum boyle birsey sinirim tepeme cikti yine

az once telefonda konusuyoruz bir geldi canim oglum pek tatli benim yavrum falan filan sarilip opmeye calisiyor duyuyorum telefonda, anne bi cekil telefondayim gormuyomusun diyor kadinin umrunda degil
yaa ben mi abartiyorum, herkes mi boyle ya ilk defa goruyorum boyle birsey sinirim tepeme cikti yine
Abartmış o da yok artık yani. Telefonla konuşma kurallarını dahi bilmiyo mu ayol ayıp.:63:

Böyle yaptıklarında bizimde onlara anne diyesimiz gelmiyor hem nasıl olsa el kızıyız. Neyse ki karakterini erken fark etmişsin böylece nişanlına sıkıntını anlattığında sana destek olup olmayacağının provasını yapmış olursun

Malesef böyle kayınvalideler var :KK43: üstüne anneye çok düşkün eş olunca durum çok kötü haller aLabiliyor. Ben olsaydim sozlumle konusurdum simdiden konusmazsaniz ileride daha kottu seyler olabilir

Sen kızı değilsin ki niye kızım desin sana?
Kadın kötü bişey de yapmamış ki ,size yemek yemeniz için niye ısrar etsin, bence ne giyip ne yemen gerektiğine karışan insanları saçma buluyorum , kaç yaşına gelmişsin
Beklentilerini azıcık düşürsen kendin için iyi olur, kimse annesine böyle bişey için de kızmaz

Ben sozluyum, ilk bastan samimiyet kurarak cok hata yaptigimi su an goruyorum, Kayinvalide adayimi sevmiyorum, daha dogrusu seviyorum ama bazi seylerine tahammul edemiyorum.

- iki tane oglu var ama ben sozlume cok duskun, sozlumu bebek gibi sever koskoca adami, sanki ben hic yokum yaninda varsa yoksa biricik oglu, yavrucugu, evlatcigi, bir kerede cocuklarim de dilin mi duser :KK43:
- ben anne baba dedim onlara, sicak kanliyim ve icimden gelerek dedim, ama bir kere kizim dedigini duymadim, yabanci teyzeyle karsilassa insan sokakta konussa onlar bile kizim diye hitap ediyor, bukadar mi zor :KK43:
- maddi durumlari cok iyi ama gozu hep sozlumun parasinda, eve sunu bunu al, yeni telefon begenir sozlum alir (sozlumde ailesine cok duskun toz kondurmaz maddi olarakta hep yardim eder sanki ihtiyaclari varmis gibi). Boyle sorumsuz bir anne oldugu icin cok kiziyorum ya oglum paran sana kalsin de, daire duzeceksiniz dugun yapacaksaniz desene nerdee
- birkeresinde lokumlu baklava birkeresindede sozlum cok seviyor diye muzlu pasta yapip goturmustum misafirlige davet ettigi zamanlarda, kayinpederim falan nekadar guzel olmus ellerine saglik dediler, kayinvalide yok Xda bir tatli yapmis okadar guzel olmuski, yok Yde bir baklava yapmis tadindan yenilmez, hep baska kizlarin seylerini ovuyor birkerede bana guzel olmus eline saglik demedi, dogru durust yemedide

buna benzer bissuru seyden gicik oluyorum, gorusmek istemiyorum, sozlumun gozundede annesi bir melek, asla toz kondurmaz overde over
birkeresinde misafirlige davet ettiginde beni sofrada hep ogluna ye oglum ondanda ye bundanda al diye hep ogluna dedi, misafir olan beni ama bir kere sende sundan ye demedi agirima gitti, eve donerken sozlume dedim, vay kotu niyetli kotu kalpli oldum o gun bugun birsey demiyorumm
Siz olsaniz naparsiniz?

Zaten şu erkeklere göre analari bir melektir asla hatası yanlisi olamaz sinir oluyor insan. Bide oğlunu vicik vicik 9 aylık bebek gibi sevmeleri yokmu çok komik oluyo ya.

bence sizi yok sayiyor ilgilenmiyor ,konsmak istemiyor,akli sira oglum beni daha cok seviyor gösterisi yapiyor; bu oglunu paylasmak istemedigini gosterir ve ilerde sizin icin tehlike canlari caliyor demektir onleminizi alin hic kimsenin sizi ezmesine izin vermeyin ilerde cok aglarsiniz pisman olursunz iş işden gecer bence nisanlinla konusun rahatsizliginizi dile getrin yoksa hep bastirlmaya calislicaksinz ben de buna benzer bisy yasadm konstk halletk ayni tip kv yani bu turden cok suan rahtm eger konsmasydm yda olumsuz karsilik alsydm esimden ozamn bitrrdm cnki bir gnluk iki gunluk yasntlar ve olaylr degil.

Bende sözlüyüm canım benim sözlüm de anneci ama ben kendisine sadece bi kere dedim bak sana ilk ve son kez diyeceğim Annendir sev say beni ilgilendirmez ama beni asla ezme dedim herkesin yeri ayrı artık senin ailen benim dedim oda haklısın dedi ama erkek bu napacağı belli değil bide ben kv altlı üstlü oturacağım :eek:

Sen kızı değilsin ki niye kızım desin sana?
Kadın kötü bişey de yapmamış ki ,size yemek yemeniz için niye ısrar etsin, bence ne giyip ne yemen gerektiğine karışan insanları saçma buluyorum , kaç yaşına gelmişsin
Beklentilerini azıcık düşürsen kendin için iyi olur, kimse annesine böyle bişey için de kızmaz

beklentilerimi dusurmem gerektigi konusunda katiliyorum evet
yemek yemem icin bana israr etmek zorunda degil, ama ben onlara misafir davetliyken sofrada ogluna ikide bir ye oglum ye oglum diye israr etmeside cok yanlis

Ben artık bu tür şeylere inanmıyorum esim yurt disindaydi biz nisanliyken kaynanam herseyde ay biz birbirimize cok bağlıyiz hergün kurban hayran gözyaşı bütün aile kendini öyle gösterdi ilk kez 2 cocugumla esimin ailesine gittik megersem hepsi göz boyamak formaliteymis yapmaciktan sevmeler ama icinde sevgi yoksunu esimde ailesine cok duskundur ama oda farketti gercekten herşeyi numaradan yaptıklarını...

Siz ona anne diyorsanız o da size kızım demeli. Ben olsam ben de kasten demediğini düşünürdüm. Bu işler böyle. "Kızı olmadığı için kızım demeye alışık değil" falan bunlar komik oluyor yani. Sözlünüzün bu sözlerle annesini savunması hoş değil. Bence bu ileride yaşayacağınız sıkıntılarda anneci bir tutum sergileyeceğinin de kanıtı.

Yerinizde olsam o bana kızım demedikçe bir daha ona asla anne demez, kolay lokma olmadığımı belli ederdim. Böyle kayınvalideleri anlamıyorum ya, kıskanıyorlar mıdır nedir?

Yok ya kesinlikle normal değil bu hareketler.

Ben senin yerinde olsam hemen topuklarım:KK53:bu hep böyle devam edecek evlenince değişir zannetme:KK43: Bu yazdımı dünde yazdım bügünde yazıcam KV gözünü sevim öle böle ama böylede değil herkes evinde otursun der :KK57:

Yerinizde olsam o bana kızım demedikçe bir daha ona asla anne demez, kolay lokma olmadığımı belli ederdim. Böyle kayınvalideleri anlamıyorum ya, kıskanıyorlar mıdır nedir?

evet canim bunu kesinlikle bende yapicam bundan sonra sen siz diye gecistiricem, sozlumunde kesin dikkatini cekicek ve soracak, annenin kizim dememesi dikkatini cekmiyorda benim anne dememem mi cekiyor derim birsey dersede

sen kendiliğinden anne demişsin o sana kızım dememiş samimiyet göstermemiş. burda seni haklı gördüm , bi sıcaklık görsen sevgi görsen sen kimbilir daha ne çok sevceksin.. ne yapalım alış bu böyle olacak sanrım sözlüne de çok belli etme sonra aranız bozulmasın onun yüzünden

sen kendiliğinden anne demişsin o sana kızım dememiş samimiyet göstermemiş. burda seni haklı gördüm , bi sıcaklık görsen sevgi görsen sen kimbilir daha ne çok sevceksin.. ne yapalım alış bu böyle olacak sanrım sözlüne de çok belli etme sonra aranız bozulmasın onun yüzünden

evet canim ben bana bir adim gelene on adim giderim, cok isterdim beni kizi gibi sevsin
benim annem bizim oglumuz yok artik X bizim oglumuz der sozlum icin
keske onlarda bizim kizimiz o diyebilseler benim icin

X