Kayinvalide

:stop::stop:Bence biraz pat diye olacak ama ayril yani.simdiden kaynana böyle ise,ogluda avucunda ise sen el kızı olarak evlenince avcunu yalarsin,bazen herseyin sonu basindan bellidir ama bizler gercekleri önemsiz diye görmezden geliyoruz.ilk zamanlar önemsiz olan seyler dozunu artirarak evlilik gerceklestiginde fazlasiyla devam ediyir ve kadin yeter artik diyor sonra bosanamamalar cocuk vs herkez uzuluyor.en guzel yaslar gunler yillar bosa geciyor.en iyisi kendine sorunsuz birisini bul derim..ask :KK62:mesk demeyin bana n'olur onlar heeeppp geciciiiii ve yerini berbat duygilara birakiyorr:KK69::KK69:

bence sus diyenler yanlıs yapıyo sen bi bireysin ya neden kaynananın fesatlıgını nisanlına söylemiceksin ki o görsün müs yok öyle seyler oldu kadın bekler kadın sabreder neden hic basını egme dik dur annen baban snei kaynananı ezdirsin esini dinleyesin diye yetistirmedi

İsin çok zor... Ben susamazdim istediği kadar kizsin kavga etsin gerekirse incelediği yerden kopar ama evlennce bunlarin şiddeti artarak devam edecek. Ve mutsuz olacagim bir evlilik olmasindansa olmasin daha iyi...

Evli olanlar daha iyi bilir ailelerin bir yuvaya ne mutsuzluklar getirdiğini hele seni anlamayan bir esse karsindaki..

Her şey gözünün önünde apacik.

Ben sozluyum, ilk bastan samimiyet kurarak cok hata yaptigimi su an goruyorum, Kayinvalide adayimi sevmiyorum, daha dogrusu seviyorum ama bazi seylerine tahammul edemiyorum.

- iki tane oglu var ama ben sozlume cok duskun, sozlumu bebek gibi sever koskoca adami, sanki ben hic yokum yaninda varsa yoksa biricik oglu, yavrucugu, evlatcigi, bir kerede cocuklarim de dilin mi duser :KK43:
- ben anne baba dedim onlara, sicak kanliyim ve icimden gelerek dedim, ama bir kere kizim dedigini duymadim, yabanci teyzeyle karsilassa insan sokakta konussa onlar bile kizim diye hitap ediyor, bukadar mi zor :KK43:
- maddi durumlari cok iyi ama gozu hep sozlumun parasinda, eve sunu bunu al, yeni telefon begenir sozlum alir (sozlumde ailesine cok duskun toz kondurmaz maddi olarakta hep yardim eder sanki ihtiyaclari varmis gibi). Boyle sorumsuz bir anne oldugu icin cok kiziyorum ya oglum paran sana kalsin de, daire duzeceksiniz dugun yapacaksaniz desene nerdee
- birkeresinde lokumlu baklava birkeresindede sozlum cok seviyor diye muzlu pasta yapip goturmustum misafirlige davet ettigi zamanlarda, kayinpederim falan nekadar guzel olmus ellerine saglik dediler, kayinvalide yok Xda bir tatli yapmis okadar guzel olmuski, yok Yde bir baklava yapmis tadindan yenilmez, hep baska kizlarin seylerini ovuyor birkerede bana guzel olmus eline saglik demedi, dogru durust yemedide

buna benzer bissuru seyden gicik oluyorum, gorusmek istemiyorum, sozlumun gozundede annesi bir melek, asla toz kondurmaz overde over
birkeresinde misafirlige davet ettiginde beni sofrada hep ogluna ye oglum ondanda ye bundanda al diye hep ogluna dedi, misafir olan beni ama bir kere sende sundan ye demedi agirima gitti, eve donerken sozlume dedim, vay kotu niyetli kotu kalpli oldum o gun bugun birsey demiyorumm
Siz olsaniz naparsiniz?
Oo bu kadar annecide iyi değil dikkat et

bana kizim demiyor dedigimde onun kiz evladi olmadigi icin kizim demeye alisik degil dedi :KK70:
demek istemiyorum ama diyecegim kotu kalpli fesat oluyorum sonrasinda ama olursa olucak artik
önce şunu söyliyim ben 26 yıllıkevleiyim kv bana daha bir kere kızım demedi dört tanede kızı var :KK66: yani kız olup olmmasıyla ilgisi yok bence :KK43::KK43: benim iki tane oğlum var gelinlerime öyle davranmıcam . ayrıca nişanlın evlenince daha kıymetli olacak ailesi bunları göze al canım erkeler ailesine söz söyletmez hep sen kötü kıskanç olurusun

Kesinlikle ayrılırdım. Birey olmayı becermesi gerek insanın. Empati kurmayı bilmesi ve ben uyarmadan bunu yapması gerek. Uğraşmam senin yerinde olsam. Sırf ailesi diye el pençe duran bir gelin gerekli boylelerine. Bunu yapamayacaksan sıkıntı çekersin ve büyük ihtimalle boşanırsın.

malesef beni kotu belledi sozlum, annesi abisi darken birkac uyarida bulunurken beni ailemle dusman mi yapmak istiyorsun sen vs dusuncelerine girdi simdi hep ben haksiz cikacagim ne desem ben kotu olacagim
ama ben biliyorum isimi, ona birsey demiyecegim artik ama annesiyle aramdaki mesafeye koruyacagim ve alttan alttan laf dokunduracagim

Ben sozluyum, ilk bastan samimiyet kurarak cok hata yaptigimi su an goruyorum, Kayinvalide adayimi sevmiyorum, daha dogrusu seviyorum ama bazi seylerine tahammul edemiyorum.

- iki tane oglu var ama ben sozlume cok duskun, sozlumu bebek gibi sever koskoca adami, sanki ben hic yokum yaninda varsa yoksa biricik oglu, yavrucugu, evlatcigi, bir kerede cocuklarim de dilin mi duser :KK43:
- ben anne baba dedim onlara, sicak kanliyim ve icimden gelerek dedim, ama bir kere kizim dedigini duymadim, yabanci teyzeyle karsilassa insan sokakta konussa onlar bile kizim diye hitap ediyor, bukadar mi zor :KK43:
- maddi durumlari cok iyi ama gozu hep sozlumun parasinda, eve sunu bunu al, yeni telefon begenir sozlum alir (sozlumde ailesine cok duskun toz kondurmaz maddi olarakta hep yardim eder sanki ihtiyaclari varmis gibi). Boyle sorumsuz bir anne oldugu icin cok kiziyorum ya oglum paran sana kalsin de, daire duzeceksiniz dugun yapacaksaniz desene nerdee
- birkeresinde lokumlu baklava birkeresindede sozlum cok seviyor diye muzlu pasta yapip goturmustum misafirlige davet ettigi zamanlarda, kayinpederim falan nekadar guzel olmus ellerine saglik dediler, kayinvalide yok Xda bir tatli yapmis okadar guzel olmuski, yok Yde bir baklava yapmis tadindan yenilmez, hep baska kizlarin seylerini ovuyor birkerede bana guzel olmus eline saglik demedi, dogru durust yemedide

buna benzer bissuru seyden gicik oluyorum, gorusmek istemiyorum, sozlumun gozundede annesi bir melek, asla toz kondurmaz overde over
birkeresinde misafirlige davet ettiginde beni sofrada hep ogluna ye oglum ondanda ye bundanda al diye hep ogluna dedi, misafir olan beni ama bir kere sende sundan ye demedi agirima gitti, eve donerken sozlume dedim, vay kotu niyetli kotu kalpli oldum o gun bugun birsey demiyorumm
Siz olsaniz naparsiniz?

Tıpkı eşim ve kayınvalidemi anlattınız :) bende 2 yıllık evliyim bir kere kızım kelimesini duymadım nasıl başladıysa öyle gidiyor maalesef

Tıpkı eşim ve kayınvalidemi anlattınız :) bende 2 yıllık evliyim bir kere kızım kelimesini duymadım nasıl başladıysa öyle gidiyor maalesef

peki senin yaklasimin nasil canim? esinle hic konustunmu bu konuda, veya kv ile nasil konusuyorsun
extradan yaptigin birsey var mi

peki senin yaklasimin nasil canim? esinle hic konustunmu bu konuda, veya kv ile nasil konusuyorsun
extradan yaptigin birsey var mi
Ben normal sıcak kanlıyımdır ssurat asamam ama çok üstüme gelirse cevabını veririm ben hergün kv nin yanına giderim yine hiç gelmedi der yapacak bişiy yok eşim sen saygıda kusur etme yeter dio
ama annesinede laf kondurmaz bazen çok bunalıyorum gerçekten..

Kesinlikle ayrılırdım. Birey olmayı becermesi gerek insanın. Empati kurmayı bilmesi ve ben uyarmadan bunu yapması gerek. Uğraşmam senin yerinde olsam. Sırf ailesi diye el pençe duran bir gelin gerekli boylelerine. Bunu yapamayacaksan sıkıntı çekersin ve büyük ihtimalle boşanırsın.

Ben normal sıcak kanlıyımdır ssurat asamam ama çok üstüme gelirse cevabını veririm ben hergün kv nin yanına giderim yine hiç gelmedi der yapacak bişiy yok eşim sen saygıda kusur etme yeter dio
ama annesinede laf kondurmaz bazen çok bunalıyorum gerçekten..
neden hergun gidiyosun ki nasılsa yaranamıcaksın ne gerke var bosa yorulmaya

neden hergun gidiyosun ki nasılsa yaranamıcaksın ne gerke var bosa yorulmaya

Oyle düşünüyorum bende ama maalesef eşim hergün gitmemi istiyor bebek oluğu için gitmesem bu sefer kv surat asar eşime şikayet eder eşimde aşırı anneci o yüzden canım valla bu kv ler biz gelinleri bi rahat bırakmıyorlar vallahi gitsem yüzüme bakmaz dogru dürüst gitmesem surat asılır oyle bi model biZde ki :)

canim,sozlun o kadinin oglu..duskun olmasi cok normal ama senin ayni ilgiyi ondan beklemen cok sacma..sen kv adayini komsu teyze olarak gor..kapi komsu nusret teyze olsun senin icin :KK45: yani ne dedigine alin,ne cok verici ol..sevsin dursun evlatcigini madem,senin annende seni sevsin sozlunun yaninda..
kv`yi sevmek zorunda degilsin ama saygili ol yeter..simdiden bana ye demedi,yaptigimi begenmedi diye dusunursen cok uzulursun..:KK12:

Oyle düşünüyorum bende ama maalesef eşim hergün gitmemi istiyor bebek oluğu için gitmesem bu sefer kv surat asar eşime şikayet eder eşimde aşırı anneci o yüzden canım valla bu kv ler biz gelinleri bi rahat bırakmıyorlar vallahi gitsem yüzüme bakmaz dogru dürüst gitmesem surat asılır oyle bi model biZde ki :)
tammada napıcak yani kaynana gitmiyosun diye senimi bosucak erkkekler böyle böyle yüz buluyo o senn annene hergün gitmez ama hep böyle alttan aldıgınız icin cıkıyo huzursuzluklar

X