• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide yüzünden boşanmak

Benim o gün tansiyonum çok yüksek ti bebekte sakal kalabilirmiş şu an evdeyim ama stres tabiki bitmiyor. Eşim bana inanmıyor Benim ailem kötü niyetli değil senin ailen şeytan anenn şerefsiz baban yaptı diyor.asla kabul etmiyor. Ve boşanmak istediğini söylüyor. Ben doğru olanın boşanmak olduğunu biliyorum ama sevgi bir anda bitmiyor
Sözde annesini kovduğun için seni boşayan adam senin annene şeytan,babana şerefsiz diyor ve sen hala kendini anlatmaya çalışıyorsun ona öylemi? Asıl senin bitti bı iş deyip yüzüne bakmamam lazımken yok annemler sana kırgın vs vs ile seni iyice sindirme durumlarına imkan veriyorsun. Kaçıncı asırda yaşıyorsun, yada gerçekten bu kadar saf mısın ki hem devlet memuru olup, hemde çocuğu senden alma blöflerine inanıyorsun. Sen çalışmasan bile hiç bir mahkeme velayeti babaya vermez çocuğunu senden ayıramaz. Dünyada hersey koca değildir eşinden biraz örnek al, sende ailene attırma bak hasta halinle kapının önüne koydular ama ailen sahip çıktı. Eğer sen böyle ezik davranmaya devam edersen çocuğuna da karışıp annelik yaptırmayacak insanlarla lohusalığını berbat geçireceksin haberin olsun. Böyle insanlardan hersey beklenir.

Kaynanan tam bir pislikmiş. tansiyonu yüksek, bebeğinin hayati tehlikesi olan bir kadının üzerine yürümenin tek bir amacı var. bebeğin başına bir iş gelsin de senden de ömür boyu kurtulsunlar. senin çocuğunu bile istemiyorlar yani. Yazıklar olsun. o kocanı da gönder anasının yanına gitsin.

Hala hastanede işin eğer öyle ise bir hemşireye durumu anlat veya Dr. Una arasınlar eşini eşinizin ve be evinizin sağlık durumu hakkında görüşmek istiyoruz diye cagirsinlar ve durumunuzu ciddiyetini tekrar anlatsınlar stress ve üzüntüden uzak durmanız gerektiği halde o gün bir yaşlı kadın v erkeğin sizi bayılacak noktaya getirdiğini küfür ve hakaret ettiklerini ve bunun bebek için ölümcül. Olabileceğini söylesin sen de hiç bisey deme çok da ağlama sadece be Eğin iyi olmasını istiyorum falan gi i Bi şeyler desen olurum acaba ??? Seni dinlemek istemiyor olabilir ama Dr. Lari falan dinler belki
Çok doldurmuşlar bellii bide bazen bazı erkekler çok uzulduklerinde ve kendilerinin ailelerinin hatalı olduğunu bildiklerinden bununla yuzlesmediklerinden de böyle sizin eşiniz gibi davranabilirler çok saçma ama öyle be de düşük yaptığımda azar isitmistim meğer ilerleyen yıllarda gördüm ki adam çok üzülüp içi kiyilinca öyle tuhaf tuhaf kiziyomus

Back