• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide yüzünden boşanmak

Benim ailem çok şükür destek bana zaten bizi hastanede bıraktı gitti eşim ailem aldı evlerine getirdi onlar bakıyor şu an işim de var çok şükür memurum ama ben nasıl atlatıcam bunu eşim benim gözümün için e bakardı normalde sen ayağını uzat ben sana hizmet edeyim derdi bir anda düşman oldu bana bir Anda annesi o kadar yalan konuşmuş ki

Nedeni belli canim cicim aylari bitti ondan derlerdi de inanmazdim megerse gercekmis ben kocamin beni aldattini dusunuyorum bile

Annesi öyle doldurmuş ki sen bayılmışsın ne oldu demiyor da kendini yerlere atmışsın diyor bebek nasıl birşeye ihtiyacın varmı demiyo da o çocuğu sendns alıcam bizimle kalıcak diyor
hadi ya çok biliyomuş o.o çocuğu zerre hak etmiyor.ahh canım çok üzüldüm inan.

hadi ya çok biliyomuş o.o çocuğu zerre hak etmiyor.ahh canım çok üzüldüm inan.
Bu süreçte bunları yaşamak Çok zor insan eşine çok ihtiyaç duyuyor hamileykem bide iyi gümlerimizi düşünüyorum şimdi nasıl böyle düşman oldu bir anda nasıl dağıldık anlamıyorum kendi annem sebep olmuş sen hastaydın yapmaması gerekiyordu demiyor babama anneme kardeşime laf ediyor onlar sebep oldu diyor ama şunu yaptılar diyemiyor sen yaptın diyor senin suçun diyor ama bir kere evet annem de hatalı demiyor

Bu süreçte bunları yaşamak Çok zor insan eşine çok ihtiyaç duyuyor hamileykem bide iyi gümlerimizi düşünüyorum şimdi nasıl böyle düşman oldu bir anda nasıl dağıldık anlamıyorum kendi annem sebep olmuş sen hastaydın yapmaması gerekiyordu demiyor babama anneme kardeşime laf ediyor onlar sebep oldu diyor ama şunu yaptılar diyemiyor sen yaptın diyor senin suçun diyor ama bir kere evet annem de hatalı demiyor

Demez cnm anasi nede olsa anasi sucluda olsa laf soyletmez erkek milleti beter olsunlar

Hemen avukat tutup ayrıl. Bu adam seni anlamaz. Cahile laf anlatacagim diye hiç boşuna uğraşma. Senin en ihtiyacin oldugu anda sana bunlari yapiyorsa eksik olsun o koca.
Kendini yerlere atmissin yazdığı mesaji ailene hakaret ettiği mesjlari da delil olarak doşyana koy bırak sen uğraşacağına o ugrassin.
Olay kaynana falan değil kocanın adam olamaması. Anası babası ne derse desin dimdik ayakta durup sana destek olmalı.keyfinden mi hastanedesin sanki. Insan hiç mi dusunmez. sakin kendine yüklenip kendinde hata arama adamida arayıp sorma. Seni terkedip gitmiş. Karnindaki cocuktan ona ne. Iyimisin dememis çocuğu senden alacagim demiş. şaka gibi. Sen doğumdan önce boşa bu adamı yoksa lohusa depresyonundan ölursun. Allah sabırlar versin

Hemen avukat tutup ayrıl. Bu adam seni anlamaz. Cahile laf anlatacagim diye hiç boşuna uğraşma. Senin en ihtiyacin oldugu anda sana bunlari yapiyorsa eksik olsun o koca.
Kendini yerlere atmissin yazdığı mesaji ailene hakaret ettiği mesjlari da delil olarak doşyana koy bırak sen uğraşacağına o ugrassin.
Olay kaynana falan değil kocanın adam olamaması. Anası babası ne derse desin dimdik ayakta durup sana destek olmalı.keyfinden mi hastanedesin sanki. Insan hiç mi dusunmez. sakin kendine yüklenip kendinde hata arama adamida arayıp sorma. Seni terkedip gitmiş. Karnindaki cocuktan ona ne. Iyimisin dememis çocuğu senden alacagim demiş. şaka gibi. Sen doğumdan önce boşa bu adamı yoksa lohusa depresyonundan ölursun. Allah sabırlar versin
Kafam çok karışık çok zor gerçekten hem riskli gebelik yaşamak hem bunları yaşamak her an erken Doğum olabilir ailesi hastaneye gelip bebeği görmek ister kaçırmak ister eşim olay çıkarır bebeği zorla almaya kalkar diye korkuyorum ben benim hayatımı hiçe sayan üzerime gelen kadına bebeğimi göstermek asla istemiyorum

Kafam çok karışık çok zor gerçekten hem riskli gebelik yaşamak hem bunları yaşamak her an erken Doğum olabilir ailesi hastaneye gelip bebeği görmek ister kaçırmak ister eşim olay çıkarır bebeği zorla almaya kalkar diye korkuyorum ben benim hayatımı hiçe sayan üzerime gelen kadına bebeğimi göstermek asla istemiyorum
Canim benim kv de doğumda bebegi görmeye geldiğinde doktor çağırın öluyorum diye geldi odaya. hemsireler Acile inmen gerekiyor diyince aniden duzeliverdi. Yani senin yaşadığını doğumda yaşadım.
Hiç canını sıkma de sakin ol sonuçta anlattığı kadarıyla onların hatası herşey. Ama adı hata kayinvalidende değil kocanda. Kaynana ne derse desin koçan olacak adamda is yok. Öyle kolay değil hastaneden bebek kaçırmak falan. Sen bunları düşünüp stresine stres ekleme. Zaten gebelikte hormonlar farklı çalışıyor. Bir psikologdan destek almani öneririm. Sana yardimci olur. En azından mantıklı dusunmen konusunda. Allah yardimcin olsun.

Öncelikle Allah yardımcın olsun dua etmekten başka caren yok.benzer problemleri bende yaşıyorum eşimle kaynanam sanki biz kavga etsek mutlu oluyor surekli esimi arayıp bir suçum olmadığı halde yalan yanlos dolduruyor benim kayınbabam da vefat ettigi için annesi ayrı değerli eşimin yanında anliyoanl ve hak veriyorum ama kaynanam sürekli eşimi ve beni asagilayarak egosunu tatmin ediyor.ben her zaman dua ediyorum rabbim rabbim ben yanlış yoldaysam beni doğru yolla eşim yanlış yoldaysa onu doğru yola yoneltsin.birde başımda bir elti var oda nispet yapmaya ariyor soruyor sürekli.
Ama sana sunu söyleyeyim ki bosanmazsiniz ben esime annesinden dolayi bosanmak istediğimi söyledim hayir dedi kaynanam ve eşin şuan senin kaba tabirle burnunu sürtup seni terbiye etmek için blöf yapiyorlar inanma kendinden ödün verme bence...
Keşke dünyadaki kotu insanların hepsinin kalbi iyilikle dolsa..!

Öncelikle Allah yardımcın olsun dua etmekten başka caren yok.benzer problemleri bende yaşıyorum eşimle kaynanam sanki biz kavga etsek mutlu oluyor surekli esimi arayıp bir suçum olmadığı halde yalan yanlos dolduruyor benim kayınbabam da vefat ettigi için annesi ayrı değerli eşimin yanında anliyoanl ve hak veriyorum ama kaynanam sürekli eşimi ve beni asagilayarak egosunu tatmin ediyor.ben her zaman dua ediyorum rabbim rabbim ben yanlış yoldaysam beni doğru yolla eşim yanlış yoldaysa onu doğru yola yoneltsin.birde başımda bir elti var oda nispet yapmaya ariyor soruyor sürekli.
Ama sana sunu söyleyeyim ki bosanmazsiniz ben esime annesinden dolayi bosanmak istediğimi söyledim hayir dedi kaynanam ve eşin şuan senin kaba tabirle burnunu sürtup seni terbiye etmek için blöf yapiyorlar inanma kendinden ödün verme bence...
Keşke dünyadaki kotu insanların hepsinin kalbi iyilikle dolsa..!
Bu haldeki bir kadına blöf yapılır mı anlamıyorum hangi sebep bir erkeğin hamile karısını bırakıp gitmesine neden olabilir? Hangi sebep kimse benim aileme bağıramaz laf edemez demesine sebep olur onun ailesi biz değilmiydik biz değilmiydik annesi babası için hereşyş yaparmış peki ya biz neydik

çok üzüldüm,umarım şu anda bebeğiniz ve siz iyisinizdir.Bu tarz kv ve eş ile uğraşmak çok zor her seferinde eşiniz size sormadan annesine mi inanıyor?

Bu haldeki bir kadına blöf yapılır mı anlamıyorum hangi sebep bir erkeğin hamile karısını bırakıp gitmesine neden olabilir? Hangi sebep kimse benim aileme bağıramaz laf edemez demesine sebep olur onun ailesi biz değilmiydik biz değilmiydik annesi babası için hereşyş yaparmış peki ya biz neydik
Yanlis anlamani istemem ben başıma gelen olaydan yaptığım çıkartımi söyledim tabi ki doğru degil.

çok üzüldüm,umarım şu anda bebeğiniz ve siz iyisinizdir.Bu tarz kv ve eş ile uğraşmak çok zor her seferinde eşiniz size sormadan annesine mi inanıyor?
Benim o gün tansiyonum çok yüksek ti bebekte sakal kalabilirmiş şu an evdeyim ama stres tabiki bitmiyor. Eşim bana inanmıyor Benim ailem kötü niyetli değil senin ailen şeytan anenn şerefsiz baban yaptı diyor.asla kabul etmiyor. Ve boşanmak istediğini söylüyor. Ben doğru olanın boşanmak olduğunu biliyorum ama sevgi bir anda bitmiyor

Eşler bu hamilelik sürecini bizim gibi algilamiyorlar bı kere bu beklentinizi bir kenara bırakın .
Diğer bir konu hamilelik sizin için de tehlike oluşturabilir bunu anlayabilir.
Diğer bir konu kv kp ne alaka ya senin odada?
Diğer bir konu yazdıklarıniz tarafsizsa Allah o kv yı ve kp ıslah etsin
Esinizi de Allah bildiği gibi yapsın alsın ailesini başına çalsın .
Çok sinirlendim k.bakma.

Eşler bu hamilelik sürecini bizim gibi algilamiyorlar bı kere bu beklentinizi bir kenara bırakın .
Diğer bir konu hamilelik sizin için de tehlike oluşturabilir bunu anlayabilir.
Diğer bir konu kv kp ne alaka ya senin odada?
Diğer bir konu yazdıklarıniz tarafsizsa Allah o kv yı ve kp ıslah etsin
Esinizi de Allah bildiği gibi yapsın alsın ailesini başına çalsın .
Çok sinirlendim k.bakma.
Yazdıklarım tarafsız eşimle hiç bir sorunumuz yokken bir Anda bu noktaya getirdiler bizi bu gün mesaj attım gel dedim tamam herşeyi arkamıza alalım dedim ama gelmedi.istemiyorım dedi

Yazdıklarım tarafsız eşimle hiç bir sorunumuz yokken bir Anda bu noktaya getirdiler bizi bu gün mesaj attım gel dedim tamam herşeyi arkamıza alalım dedim ama gelmedi.istemiyorım dedi
İlginç vallahi anlamadan dinlemeden neden yargılıyor neyin hesabı kitabı bu

Seni o kadar çok iyi anlıyabılıyorum ki. Bende bundan 1,5 sene önce aynısını yaşadım. Hemen hemen aynı. Hamileydim ve 25 haftalıktım. Bebeğim iyi değidi karnımda. Kv eşimi doldurup bana yolladı. ... .. ah ah!!!
Suç kv. Ama anlamıyorlar.

Rabbşm inşallah yüzünüzü güldürür. Dualarım sizinle. Bütün kalbimle size dua edeceğim.
Allah yardımcınız olsun.. .
Boşandınız mı?

Bir kere gelseydi karımdan da dinlerim deseydi anlatsaydım keşke. Ondan beklediğim ne olursa olsun sen önemlisin bebek önemli demediydi
Çok iyi anlıyorum sizi.
Erkekler bazen o kadar acımasız gaddar oluyorki dehşete düşüyorum . Tercihlerinizi sorguluyor kendimizi sucluyoruz çoğu zaman canının kıymetini bilin kimseyi umursayip onlar için uzulmeyin kimse için göz yaşı dokmeyin kimseden beklentiniz olmasın her zaman ben ne olursa olsun kendime yeterim diyin . Maalesef bazen öyle çıkmaza giriyoruzki sanıyoruz o çok guvendigimiz bize el verip yol gösterecek ama en önce onlardan nankörlük görüyoruz. O yüzden düşünmeyin artık bunları ve hayatı olduğu gibi karşılamaya bakın gelene hoşgel gidene boşver. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin doktorlara çok inanmayın onlar olası riskleri her zaman olacak gibi varsayar ve insani strese sokarlar gereksiz.. her şey Allah'ın takdiri. Binlerce kişiye down sendromlu doğacak derler bir sürü şey söylerler ama unutmayın hamilelik kapalı bir kutu Allah bilir ancak. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.

Allah askina ya ! Ne akli istiyosun ? Bu adam hayatî tehlikesi olan karısını ve kızını yalnız bırakıp premses annesinin eteğine takılıp evinin yolunu tutmadı mı? Kötü gününde yanında olmayacaksa ,doğurduktan sonra iyi gününde sen onu boşa

Back