Biz gelinlerde iylik yaramiyor☺☺☺benimkide zorla yemek getiriyordu ilk günler. Anneanneside zorluyor illa yemek alin yaptim. Bende istemiyorum evimde yapmak istiyorum ben dedim. Bu aralar sesleri cikmiyor, yaptigi yemekleri yiyemiyorumki, cöpe gidiyor.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kayinvalide yordun beni :(
- Konu Sahibi cansin90
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Calismayin bence kendiniz bakin madem.kafasina.göre yetiştiriyor izin vermeyim bunabenim eşim tek çocuk.elalem ne der. bunu acayip düşünür. konu uzun ve derin ama bi okadar da değişik. ama asıl sebep kıskançlık. hele ben hamile kaldım resmen azıttı kadın. ve hala öyle.
ben evlendim evinin mobilyalarını değişştirdi.
ben kıyafet alırım o da alır .ki ben yapınca yapar nedense
hamile kaldım çocuğu kendi nüfusuma geçireceğim dedi durdu
çocuk doğdu bebeği kıskandı benim ailemi düşman etti kovmaktan beter etti (ailem şuan evime gelmez huzurum bozulmasın diye ki doğum yaptım hastaneden çıktım 2. günü boşanacak hale geldim ki aileler falan baya ciddi idim bu arada stresten erken doğum yaptım bebeğim prematüre idi
lohusalık burnumdan geldi .
hadi işe başla artık ben kızımı kendime göre yetiştireceğim dedi (2 aylıkken bebe bisküvisi vermeye falan kalktı )
ama bir aylık iken bebeği tartakladı bıktım senden sus gari diye (gaz sıkıntısı vardı çok ağlıyordu)
2 aylık iken kızımı tokatladı oda bana vurdu diye
boşansınlar diye çok bekledi ama hala evliyiz
her fırsatta oraya gidince oğlum burda kal der durur vss....
buna benzer çok olay :) birde hamilelik var ki eski konulara bakarsan anlarsın :))
- 12 Mart 2015
- 127
- 57
- 13
- 41
:)benimkide zorla yemek getiriyordu ilk günler. Anneanneside zorluyor illa yemek alin yaptim. Bende istemiyorum evimde yapmak istiyorum ben dedim. Bu aralar sesleri cikmiyor, yaptigi yemekleri yiyemiyorumki, cöpe gidiyor.
biz yerdik. ama çok olduğu için kalıyordu o ayrı.
Evet güzel birşey ama her zaman olması da iyi değil ki.. bıraksınlar kocalarımıza biz kendi elimizle yemek yapalım. bu zevki tadalım. mutfağımıza evimize alışalım. Eşim kendini geri çekmese biz yemek yemek için onlara çıkardık her öğün. Ki kim arıyordu bilmiyorum ama birkaç kez duydum telefonda. kayınvalidem yok kendi evlerinde yiyorlar dedi. gelen bir iki kişide sormuştu bunu. sanki altlı üstlü olunca öyle olmalı diye bir kaide varmış gibi. :)
İyiniyetliler evet ama bizde bir aileyiz artık.
Ne.demek.iki aylik cocuga vurdu hayati zindan ederdim onabenim eşim tek çocuk.elalem ne der. bunu acayip düşünür. konu uzun ve derin ama bi okadar da değişik. ama asıl sebep kıskançlık. hele ben hamile kaldım resmen azıttı kadın. ve hala öyle.
ben evlendim evinin mobilyalarını değişştirdi.
ben kıyafet alırım o da alır .ki ben yapınca yapar nedense
hamile kaldım çocuğu kendi nüfusuma geçireceğim dedi durdu
çocuk doğdu bebeği kıskandı benim ailemi düşman etti kovmaktan beter etti (ailem şuan evime gelmez huzurum bozulmasın diye ki doğum yaptım hastaneden çıktım 2. günü boşanacak hale geldim ki aileler falan baya ciddi idim bu arada stresten erken doğum yaptım bebeğim prematüre idi
lohusalık burnumdan geldi .
hadi işe başla artık ben kızımı kendime göre yetiştireceğim dedi (2 aylıkken bebe bisküvisi vermeye falan kalktı )
ama bir aylık iken bebeği tartakladı bıktım senden sus gari diye (gaz sıkıntısı vardı çok ağlıyordu)
2 aylık iken kızımı tokatladı oda bana vurdu diye
boşansınlar diye çok bekledi ama hala evliyiz
her fırsatta oraya gidince oğlum burda kal der durur vss....
buna benzer çok olay :) birde hamilelik var ki eski konulara bakarsan anlarsın :))
- 25 Kasım 2013
- 1.184
- 692
- 53
evet vurdu hepimizini içinde .ve eşim bişey demedi annesine çocuk sağlam olsun muş. annesinin morale ihtiyacı varmış. vs..Ne.demek.iki aylik cocuga vurdu hayati zindan ederdim ona
- 25 Kasım 2013
- 1.184
- 692
- 53
bende çok düşündüm malesef kredi borcum var. düğünden sonra elimizde ne varsa sattık üzerine kredi çektik ve ev aldık. o evide kv kendi üzerine yaptı.ben çalışmasam eşimin maaşı bebeğimin masrafları ev ve kredi ye yetmiyor. borç bitene kadar çalışmaya mecburum.Calismayin bence kendiniz bakin madem.kafasina.göre yetiştiriyor izin vermeyim buna
ama birde bunları gördüm tanıdım asıl bu saatten sonra çalışmam lazım kızım ve kendim için kızıma kendim bakabileyim ki kimseye muhtaç etmeyeyim.
ilk zamanlar bizi dünya borcun altına soktular çocuk yapın biz bakarız dediler kendilerine yakın bi ev alında ve sonuç. ev kv nin borcu benim ben borç ödeyeceğim diye gece gündüz çalışıyorum ha bide çocuk bakıcıda maaşın yarısı kadar da bakıcı parası veriyorum .çünkü kv bakamazmış hastaymış.
Oldu canim.cocuguma vursun ben calisayim kv icin ev ödiyeyim sizi maddi kulandiginizin farkindasiniz galiba hem eşiniz hem annesi.valla alirm.cocugumu mis gibide balarim veririm kendi anneme boşanirdim işim yoktu cocuguma vuracak esimde oLe sesiz duracakbende çok düşündüm malesef kredi borcum var. düğünden sonra elimizde ne varsa sattık üzerine kredi çektik ve ev aldık. o evide kv kendi üzerine yaptı.ben çalışmasam eşimin maaşı bebeğimin masrafları ev ve kredi ye yetmiyor. borç bitene kadar çalışmaya mecburum.
ama birde bunları gördüm tanıdım asıl bu saatten sonra çalışmam lazım kızım ve kendim için kızıma kendim bakabileyim ki kimseye muhtaç etmeyeyim.
ilk zamanlar bizi dünya borcun altına soktular çocuk yapın biz bakarız dediler kendilerine yakın bi ev alında ve sonuç. ev kv nin borcu benim ben borç ödeyeceğim diye gece gündüz çalışıyorum ha bide çocuk bakıcıda maaşın yarısı kadar da bakıcı parası veriyorum .çünkü kv bakamazmış hastaymış.
Kiziniz icin elbet calisin ama siz kv evini ödüyrunuz neden? Delimisin bacim sen.. berbaer mi oturuyorsunuzbende çok düşündüm malesef kredi borcum var. düğünden sonra elimizde ne varsa sattık üzerine kredi çektik ve ev aldık. o evide kv kendi üzerine yaptı.ben çalışmasam eşimin maaşı bebeğimin masrafları ev ve kredi ye yetmiyor. borç bitene kadar çalışmaya mecburum.
Bana acimiyana bende acimam kusura bakma alirim cocugumu eliniz allaha sükpr ekmekte tutuyor acarim davami bitti. Madem cocugu dövülnce göz yumuyor esiniz ozaman ek is bulsun oyle bir otururfum ki evde ödesin.inanin bu zamanda kimseye acimican sanada aciyan yokbende çok düşündüm malesef kredi borcum var. düğünden sonra elimizde ne varsa sattık üzerine kredi çektik ve ev aldık. o evide kv kendi üzerine yaptı.ben çalışmasam eşimin maaşı bebeğimin masrafları ev ve kredi ye yetmiyor. borç bitene kadar çalışmaya mecburum.
- 25 Kasım 2013
- 1.184
- 692
- 53
aynı evde oturmuyoruz ama 5 dk mesafedeyizKiziniz icin elbet calisin ama siz kv evini ödüyrunuz neden? Delimisin bacim sen.. berbaer mi oturuyorsunuz
Eee evini niye ödüyorsunuz kafayi yedin galiba kusura bakmaaynı evde oturmuyoruz ama 5 dk mesafedeyiz
- 25 Kasım 2013
- 1.184
- 692
- 53
kredi bizim üzerimize. yani istesemde istemesemde o borç ödenmese benim evime haciz gelecek benim eşyalarım gidecek .Eee evini niye ödüyorsunuz kafayi yedin galiba kusura bakma
Siz nasil böyle cahil olabilirsinizki ozaman tapu niye sizin uzerinize degil kocabizda aileside sizi kulaniOr ne guzel vallakredi bizim üzerimize. yani istesemde istemesemde o borç ödenmese benim evime haciz gelecek benim eşyalarım gidecek .
:)
biz yerdik. ama çok olduğu için kalıyordu o ayrı.
Evet güzel birşey ama her zaman olması da iyi değil ki.. bıraksınlar kocalarımıza biz kendi elimizle yemek yapalım. bu zevki tadalım. mutfağımıza evimize alışalım. Eşim kendini geri çekmese biz yemek yemek için onlara çıkardık her öğün. Ki kim arıyordu bilmiyorum ama birkaç kez duydum telefonda. kayınvalidem yok kendi evlerinde yiyorlar dedi. gelen bir iki kişide sormuştu bunu. sanki altlı üstlü olunca öyle olmalı diye bir kaide varmış gibi. :)
İyiniyetliler evet ama bizde bir aileyiz artık.
aynen bir aile oldugumuzu ögrenemediler bi :)
Kv size ve cocuguna kötü davraniyor sizin ysninizda esinizin eski sevgilisini övüyor ve siz ev alip kv üzerine yapip bunu ödüyorsunuz.... hic sizlanmayin suc kendinizde siz böyle devam ederseniz ohooo daha neler olurkredi bizim üzerimize. yani istesemde istemesemde o borç ödenmese benim evime haciz gelecek benim eşyalarım gidecek .
- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.666
- 498
Biraz da iyi niyetliler aslında aama abarttıklarının ve bunu karşısındaki insanların rahatsz olduklarından habersiz yapıyorlar .
Abartmışlar cidden daha yeni evliye de sürekli gidilip gelinmez cidden biraz düşünceli olmak lazım .
Bence sen konuşma eşine aynen bunları söyle o konuşsun annesine anlatsın kendi sıkılıyormuş gbi . Daha yeni evliyiz tamamm siz de gelin biz de geliriz ama eşim çalışıyor ben de çalışıyorum o yüzden evde olduğumuz zamanlar dinlenmek istiyoruz evimizde oturmak istiyoruz bi hafta böle olur öteki hafta geliriz öteki hafta dinleniriz falan desin .
Düzgünce açıklaycıı bi şekilde anlatsın bence . :) O kadar da büyük bir sorun değil Alah'tan çözülecek bir problem . Mesela bende de başka dert bizimkininde 2 erkek kardeşi var koca koca çalşmıyorlardı şimdi yeni başladılar daha 6 aydır evliyiz 6 aydır aklına gelecek tüm ev masraflarını da eşim ödüyordu bizzim evin masrafları hariç . Benim bildiğim evlat anneden babadan harçlık ister bizde tam tersi . Anne baba ayrı anne sürekli benim eşimden istiyo para . kira desen biz ödüoz faturalarını dsen biz ödüoz alışverişlerini desen biz yapıoz el harçlığını desen biz verioz + 2 tane 10 milyarlık kredi borcu ödüyoz gelir desen 5 6 bin bile yok . Öyle yani canım derrt para olmasında çözülür Allah'ın izniyle üzme tatlı canını :)
Abartmışlar cidden daha yeni evliye de sürekli gidilip gelinmez cidden biraz düşünceli olmak lazım .
Bence sen konuşma eşine aynen bunları söyle o konuşsun annesine anlatsın kendi sıkılıyormuş gbi . Daha yeni evliyiz tamamm siz de gelin biz de geliriz ama eşim çalışıyor ben de çalışıyorum o yüzden evde olduğumuz zamanlar dinlenmek istiyoruz evimizde oturmak istiyoruz bi hafta böle olur öteki hafta geliriz öteki hafta dinleniriz falan desin .
Düzgünce açıklaycıı bi şekilde anlatsın bence . :) O kadar da büyük bir sorun değil Alah'tan çözülecek bir problem . Mesela bende de başka dert bizimkininde 2 erkek kardeşi var koca koca çalşmıyorlardı şimdi yeni başladılar daha 6 aydır evliyiz 6 aydır aklına gelecek tüm ev masraflarını da eşim ödüyordu bizzim evin masrafları hariç . Benim bildiğim evlat anneden babadan harçlık ister bizde tam tersi . Anne baba ayrı anne sürekli benim eşimden istiyo para . kira desen biz ödüoz faturalarını dsen biz ödüoz alışverişlerini desen biz yapıoz el harçlığını desen biz verioz + 2 tane 10 milyarlık kredi borcu ödüyoz gelir desen 5 6 bin bile yok . Öyle yani canım derrt para olmasında çözülür Allah'ın izniyle üzme tatlı canını :)
- 10 Mart 2012
- 1.893
- 215
- 363
Ahh ah bu kaynanalar böyle hep anlayışsız mı ya biri de çıksın çok düşüncelidir desin
Biz kayınvalidemlerle farklı Şehirlerde yaşıyoruz biz 1 aylık evliyken 2 hafta görümcem, 1 hafta kayınvalidemle oğlu geldi kalmaya!! Daha 1 aylık evliydik ve ramazandı. Ne iğrenç günler geçirdim. Bir iki ay önce de iki görümce + 2 küçük çococukları ve kaynanam bize 10 gün kalmaya geldiler. Suratımdan anlamışlardır inşallah da bidaha gelmezler. Insan gibi bir iki gün değil geldi mi 10-15 gün gelip kalıyolar.üstelik bende senin gibi full time çalışıyorum. Şimdi ben bunları nasıl seviyim
Ay ne uzun yazdım birikti içimde
Biz kayınvalidemlerle farklı Şehirlerde yaşıyoruz biz 1 aylık evliyken 2 hafta görümcem, 1 hafta kayınvalidemle oğlu geldi kalmaya!! Daha 1 aylık evliydik ve ramazandı. Ne iğrenç günler geçirdim. Bir iki ay önce de iki görümce + 2 küçük çococukları ve kaynanam bize 10 gün kalmaya geldiler. Suratımdan anlamışlardır inşallah da bidaha gelmezler. Insan gibi bir iki gün değil geldi mi 10-15 gün gelip kalıyolar.üstelik bende senin gibi full time çalışıyorum. Şimdi ben bunları nasıl seviyim
Ahh ah bu kaynanalar böyle hep anlayışsız mı ya biri de çıksın çok düşüncelidir desin
Allah sabir versinnnnnnnnnnn
Canım seni çok iyi Anlıyorum Allah yardımcın olsun aynı seyleri bende yaşadım hala daha yaşıyorum ama Allah'a tan biraz azaldı.4 sene oldu hala daha gelip gitmek bitmez eş dost ara Çayı çorbası hizmeti öldürdüler resmen .bu Tür insanlar patavatsız ve arsız oluyor be kadar uyarsan da hiçbir şey değişmeyecek zaten düşünceli biri olsalar bunları yapmazlar.Merhaba kk üyeleri,
sanirim bir cogunuz kayinvalideden yana dertlisiniz. Araniza bende katildim.
Henüz bir bucuk aylik evliyim.
Esimi cok seviyorum, Sükür ki Rabbim bana onun gibi bir es nasip etti. Aileside genel anlamda iyidir. Yalniz kayinvalidem ve annesi ( beraber yasiyorlar ) inanin beni su bir bucuk ayda bogdular.
Sürekli ariyorlar; nerdesiniz yavrum, ne yapiyorsunuz yavrum, naslsiniz yavrum, xxx ler misafirlige geliyor, sizde gelseniz münasip olur yavrum...
Bizim adimiza kararlar veriyor.
Eh pardonda biz daha yeni evliyiz
Inanin sürekli böyle, zaten ugruyoruz yanlarina. Ugradigimiz Zaman birakmiyorlar. Eve gidelim dedigimiz zaman anneannemizin yorumu; "Hayir anlamiyorum, evde ne isiniz var" gibi seyler oluyor.
Esim uzatmadan hadi biz gidiyoruz anne diye kalkiyor cevabinida veriyor ama ben eziliyorum Yaptiklari yemekten kalanlari illa götüründe götürün. Yemeyiz diyorum olsun yarin yersiniz diyor.Esim yemiyor yemeklerini, bende zaten yemek yapiyorum kaliyor. Gecenin 10-11inde tutturuyorlar yemek yiyelim ((
Kizlar cok boguluyorum ....
Sürekli bana gelmek istiyorlar. Hayir gelsinler tabi esimin ailesi ama ben hafta ici calisiyorum. Sabah 8de cikip aksam 6-7 de geliyorum. hangi ara ben hazirlik yapayim, nasil agirlayayim. Gelmek istedikleri hafta ici hep gec vakit.
Hafta sonuda sabahtan ariyor kayinvalidem, yavrucum anneannen gezmek istiyor evdemisiniz? Tamamda bir cumartesim var alisveris ve esimle gezmek icin öglen 12-1 de gelip aksama Kadar günümü bitirmelerimi gerekiyor
Cok zamansiz ariyorlar.
Anneanne daha ayri bir zor, yavrum canim birtanem diyor, arkasindan laf sokuyor. Herseye karisiyor, herseye israr ediyor, zorla yediriyor, zorla tanimadigim akrabalariyla Telefon görüsmeleri yaptiriyor.
Benim fikrim umrunda degil, benim "sevmiyorum, istemiyorum, hoslanmiyorum dedigim ne varsa hicbirsey umurlarinda degil, olsun olsun alisirsin, yaparsin falan filan.
Ben kirmadan nasil anlatacagim bunlara derdimi?
Okuyanlara simdiden tesekkür ediyorum.