• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalide yordun beni :(

Laftan anlamayan bir aile ise gercektende bildigini okuyamazsin anliyorum

Her sey kocada bitiyo. Her sey
Aileside oglum huzurlu olsun diye dusunmuyosa senin kocani anlayip uzulup sessiz kalman hic biir sey degistirmez olan sana olur huzursuzluk icinde bogulursun
ben doğum yaptım geldim (kv ve sülalesi yüzünden strese bağlı erken doğum ) hastaneden geldiğimin ikinci veya üçüncü günüydü kadın boşanın boşanın diyordu . ve bizim tek sorunumuz kanıyvalide ve onun akrabaları . oğlunun yuvası yıkılmş kundakta torunu annesiz babasız büyüyecek hiç. sadece kendini düşünür (ki kendi de kanser hastası ameliyat oldu hani allah korkusu oğluma eziyet etmeyeyim yarın öbürgün ölürsem yuvası dağılmasın yok )...

artık oğlu da yavaştan anladı. bunun bilincine vardı daha dikkatli ama bir kere kırılınca işte eskisi gibi olmuyor ..

Tek bir sey soyleyim boyleleri papuc birakmaz gelinlere kaptirmazlar ogullarini

Neden :) elaleme karsi yasi gelmisti evlenmeden olmazdi
ah zaten o elalemden korktuğu kadar oğlundan gelinden korksa huzursuzluk olmayacakta :)
neyse..
gelini oğlunun yanına oturunca rahatsız olanlar var. aynı evde kalıyor aynı yatağa giriyorlar diye kriz geçirenler var... neyse en azından bu kadar yoğun bi problem yok yoksa çekilmez bunlar :)

ah zaten o elalemden korktuğu kadar oğlundan gelinden korksa huzursuzluk olmayacakta :)
neyse..
gelini oğlunun yanına oturunca rahatsız olanlar var. aynı evde kalıyor aynı yatağa giriyorlar diye kriz geçirenler var... neyse en azından bu kadar yoğun bi problem yok yoksa çekilmez bunlar :)

Neden :) elaleme karsi yasi gelmisti evlenmeden olmazdi

bu elalem yokmu beni bitirecek. Benimkilerde öyle elalem ne der, insanlara rezil olmayalim falan filan.
Dügün icin aile arkadaslari geldi bunlarin, baya uzaktan gelmisler. O Ailede güya canimli cicimli konusmayi severmis. Kayinvalidem bana Dönüp fisildiyor: Yavrum, xxx amcanla xxx teyzenler canimli cicimli ..cigimli konusurlar. Onlarin yaninda sende öyle konus. Yani "Annecigim, Anneannecigim, Babacigim" diyecekmisim onlarin yaninda.

Sok oldum resmen, o fisildiyor kulagima, esim yanimda duymadigi icin bende cevabini sesli verdim: 2onlar öyle konusuyor olabilir ama ben öyle bir insan degilim, show yapip oyun oynayamam ben" dedim sonra esime Döndü aynisini söyledi. Esimde "anne git Allah askina kendin ol ne sacmaliyorsun, Onlar icin mi söyleyecegiz söyleyeceksek" dedi. Kadinda olsun yavrum söyleyin dedi :D:D

Evimiz hala tamirde, siz nasil oturuyorsunuz, sen nasil bas ediyorsun o toz toprakla demiyorda " ayyy millet ne diyecek bir evide bitiremediler diyecek" demezmiiiiii, Ya sabir cekiyorum sadece...Cok kirginim cok.

Allahim insan bu Kadar mi gicik olurrrrrrrrrrr

Aynen neden evlenmiş iş herzaman kocalarda bitiyor erkekte iş yoksa.annesine sınırları göstermiyorsa ömür boyu cekersiniz
benim eşim tek çocuk.elalem ne der. bunu acayip düşünür. konu uzun ve derin ama bi okadar da değişik. ama asıl sebep kıskançlık. hele ben hamile kaldım resmen azıttı kadın. ve hala öyle.
ben evlendim evinin mobilyalarını değişştirdi.
ben kıyafet alırım o da alır .ki ben yapınca yapar nedense
hamile kaldım çocuğu kendi nüfusuma geçireceğim dedi durdu
çocuk doğdu bebeği kıskandı benim ailemi düşman etti kovmaktan beter etti (ailem şuan evime gelmez huzurum bozulmasın diye ki doğum yaptım hastaneden çıktım 2. günü boşanacak hale geldim ki aileler falan baya ciddi idim bu arada stresten erken doğum yaptım bebeğim prematüre idi
lohusalık burnumdan geldi .
hadi işe başla artık ben kızımı kendime göre yetiştireceğim dedi (2 aylıkken bebe bisküvisi vermeye falan kalktı )
ama bir aylık iken bebeği tartakladı bıktım senden sus gari diye (gaz sıkıntısı vardı çok ağlıyordu)
2 aylık iken kızımı tokatladı oda bana vurdu diye
boşansınlar diye çok bekledi ama hala evliyiz
her fırsatta oraya gidince oğlum burda kal der durur vss....
buna benzer çok olay :) birde hamilelik var ki eski konulara bakarsan anlarsın :))

benim eşim tek çocuk.elalem ne der. bunu acayip düşünür. konu uzun ve derin ama bi okadar da değişik. ama asıl sebep kıskançlık. hele ben hamile kaldım resmen azıttı kadın. ve hala öyle.
ben evlendim evinin mobilyalarını değişştirdi.
ben kıyafet alırım o da alır .ki ben yapınca yapar nedense
hamile kaldım çocuğu kendi nüfusuma geçireceğim dedi durdu
çocuk doğdu bebeği kıskandı benim ailemi düşman etti kovmaktan beter etti (ailem şuan evime gelmez huzurum bozulmasın diye ki doğum yaptım hastaneden çıktım 2. günü boşanacak hale geldim ki aileler falan baya ciddi idim bu arada stresten erken doğum yaptım bebeğim prematüre idi
lohusalık burnumdan geldi .
hadi işe başla artık ben kızımı kendime göre yetiştireceğim dedi (2 aylıkken bebe bisküvisi vermeye falan kalktı )
ama bir aylık iken bebeği tartakladı bıktım senden sus gari diye (gaz sıkıntısı vardı çok ağlıyordu)
2 aylık iken kızımı tokatladı oda bana vurdu diye
boşansınlar diye çok bekledi ama hala evliyiz
her fırsatta oraya gidince oğlum burda kal der durur vss....
buna benzer çok olay :) birde hamilelik var ki eski konulara bakarsan anlarsın :))

Allah yardimcin olsun:( kim Bilir ben neler yasayacagim daha...

Yazdıkların yabancı gelmedi. Benim kayınvalidemde benzer biri. Allahtan sizinkiler kadar sıkmıyor. İlk gelin olduğum zaman onunda annesi yanında idi. Kadın beni ağlatmıştı. Gerçi söylediği kötü söz değildi tabi. evin eksikleri vardı. kayınpederim gelmişti usta ile. O ara evi süpürüyordum. Odadaydım. Eşim gelecekler deyince üstümü giyindimdi. O zaman kayınpederim, hoşgeldin demedim diye içerlenmiş. Bunu anlatmış. Ninede bana söylemen lazımdı. darılmış falan dedi sadece. ama benim tabi ağrıma gitti o ayrı.
Kayınvalidemde ister hep onunla olayım, her yere beraber gidelim. pazara misal beraber gideriz hep. çalışıyorum işim yakın öğlen eve yemeğe geliyorum. ona gelmemi istiyor. eşimde yemeğe annesine çıkıyor. bizde genelde yemek olmuyor. az yapıyorum. tamam giderim tabi sorun değil de, ne bilim ben alışık değilim ki biri bana yemek hazırlasın. bekarken gelir kendi yemeğimi kendim hazırlardım. şimdi o hazırlaıyor sağolsun bekliyor. yiyip çıkıp gitmek tuhafıma gidiyor açıkcası. bazen gitmiyorum. bir ara gitmedim bir süre. kadında alışmış gelmiyorum diye, yemek hazır değildi. ben gelince koydu ocağa ısıttı yemeği.
Ben soğuk insanım. Öyle canım cicimler yapamam. sarılamam edemem. ben eşime bile canım diyen insan değilim. işten geldiğinde o gelir öper bende karşlık veririm. öpmese yapmam yani. öyle huylarım yok napıyım.
O yüzden herhalde kayınvalidem pek üstüme gelemiyor. Ama biliyorum, yüz versem kurtulamam. :)
Dedim ya anlattıklarınız çok yakın bana..

Yazdıkların yabancı gelmedi. Benim kayınvalidemde benzer biri. Allahtan sizinkiler kadar sıkmıyor. İlk gelin olduğum zaman onunda annesi yanında idi. Kadın beni ağlatmıştı. Gerçi söylediği kötü söz değildi tabi. evin eksikleri vardı. kayınpederim gelmişti usta ile. O ara evi süpürüyordum. Odadaydım. Eşim gelecekler deyince üstümü giyindimdi. O zaman kayınpederim, hoşgeldin demedim diye içerlenmiş. Bunu anlatmış. Ninede bana söylemen lazımdı. darılmış falan dedi sadece. ama benim tabi ağrıma gitti o ayrı.
Kayınvalidemde ister hep onunla olayım, her yere beraber gidelim. pazara misal beraber gideriz hep. çalışıyorum işim yakın öğlen eve yemeğe geliyorum. ona gelmemi istiyor. eşimde yemeğe annesine çıkıyor. bizde genelde yemek olmuyor. az yapıyorum. tamam giderim tabi sorun değil de, ne bilim ben alışık değilim ki biri bana yemek hazırlasın. bekarken gelir kendi yemeğimi kendim hazırlardım. şimdi o hazırlaıyor sağolsun bekliyor. yiyip çıkıp gitmek tuhafıma gidiyor açıkcası. bazen gitmiyorum. bir ara gitmedim bir süre. kadında alışmış gelmiyorum diye, yemek hazır değildi. ben gelince koydu ocağa ısıttı yemeği.
Ben soğuk insanım. Öyle canım cicimler yapamam. sarılamam edemem. ben eşime bile canım diyen insan değilim. işten geldiğinde o gelir öper bende karşlık veririm. öpmese yapmam yani. öyle huylarım yok napıyım.
O yüzden herhalde kayınvalidem pek üstüme gelemiyor. Ama biliyorum, yüz versem kurtulamam. :)
Dedim ya anlattıklarınız çok yakın bana..

seninde anlattiklarin bana cok yakin :)
"
"

bende ayni sekilde sevmiyorum , kendi anneme annecigim diyemem, kaldi ki bunlari. Bizim Anneannede öyle iste. Oda beni aglatiyor :(

Esime diyorum, vallahi benim bir degil iki kaynanam var. Vay benim Halime diye...

Geçen gün eşim, anneme niye sizli konuşuyorsun dedi misal. Bilmem dedim, ağız alışkanlığı dedim. Anne diyorum ama konuşurken siz falan derim.
Yemek konusunu atlamışım. İlk zamanlar akşam olur işten gelirdim, yemek yapmaya koyulurdum. kapı çalardı. kayınvalidem elinde tencerelerle yemek getirmiş. dedim bende yapıyordum. yapma ben getirdim. böyle bir zaman getirdi evde yemek var dedim yine zorla aldırdı. birde biliyor oğlu çok yemek yiyen insan değil, çok çok getiriyor. bir gün annemler bizde o da geldi. laf yemeğe geldi. banada sanırım annem ablam var diye cesaret geldi. getirmeyin ya dedim gülerek, ben yapayım alışayım dedim. o günden sonra getirmez oldu artık. :)
yani direk söylemek gerekiyor bazen. kayınvalimde anlayışlı çıktı getirmiyor artık. gerçi geçen istemiyorsunuz diye getirmiyorum artık dedi de güldüm. :)
Allah beterlerinden korusun ne diyelim. İyilerde bize iyilik yaramıyor diye düşünelim. kötü düşünmeyelim. :)
yoksa altlı üstlü çekilmez. ben öyleyim de sizi bilmiyorum.

Geçen gün eşim, anneme niye sizli konuşuyorsun dedi misal. Bilmem dedim, ağız alışkanlığı dedim. Anne diyorum ama konuşurken siz falan derim.
Yemek konusunu atlamışım. İlk zamanlar akşam olur işten gelirdim, yemek yapmaya koyulurdum. kapı çalardı. kayınvalidem elinde tencerelerle yemek getirmiş. dedim bende yapıyordum. yapma ben getirdim. böyle bir zaman getirdi evde yemek var dedim yine zorla aldırdı. birde biliyor oğlu çok yemek yiyen insan değil, çok çok getiriyor. bir gün annemler bizde o da geldi. laf yemeğe geldi. banada sanırım annem ablam var diye cesaret geldi. getirmeyin ya dedim gülerek, ben yapayım alışayım dedim. o günden sonra getirmez oldu artık. :)
yani direk söylemek gerekiyor bazen. kayınvalimde anlayışlı çıktı getirmiyor artık. gerçi geçen istemiyorsunuz diye getirmiyorum artık dedi de güldüm. :)
Allah beterlerinden korusun ne diyelim. İyilerde bize iyilik yaramıyor diye düşünelim. kötü düşünmeyelim. :)
yoksa altlı üstlü çekilmez. ben öyleyim de sizi bilmiyorum.

benimkide zorla yemek getiriyordu ilk günler. Anneanneside zorluyor illa yemek alin yaptim. Bende istemiyorum evimde yapmak istiyorum ben dedim. Bu aralar sesleri cikmiyor, yaptigi yemekleri yiyemiyorumki, cöpe gidiyor.

Back
X