- 1 Temmuz 2022
- 73
- 41
- Konu Sahibi birbogaburcu
Merhabalar burada yeniyim ve içimi rahatlatmak için geldim. Eşim ile uzun bir beraberliğim oldu 2.5 yıllık evliyiz her neyse çok uzatmadan demem o ki daha önceden daha şüpheleniyordum bir kaç kez adımı mesajlarda gördüm kaynanam elime çok verirdi telefonunu şunu düzelt bunu düzelt diye. Bide ne zaman kızı ile konuşsa sesini dışarı veriyorum tamam haberin olsun sesin dışarda deyip önceden kızını uyarır gibi eşşek değilim yani anlıyorum telefon bir gün yine elime geçti ve mesajlara bakmak istedim Ve gördüklerim karşısında şok geçirdim(kayınvalidemle bugüne kadar en ufak tartışmamız olmamıştır,çok iyi anlaşırdık sevgiliyken evini kaç kez dip köşe bile temizlemişimdir) hele görümce budalası bide o kızı defalarca affettim hep kavga çıkarırdı herneyse benim için "bi o kadar da dili karnında var" o da ne demekle benim kocam yanmış ne yanmış hele kayınvalidem benim için edepsizliğini eline almış eşim bundan sonra sırtlanıp götürecekmişbu arada maşallah diyelim eşimle yıllardır güzel ilişkim vardır ne alakaysa içlerinde büyüdüm oysa ki. Bugüne kadar edepsizliğimde olmamıştır onlara karşı. Görümcem anca sen hazırla onlar yesin demiş -ki aile yemeklerinde kaynanam her zaman kendi der ben yapıp kurarım siz yiyin sonra herşeyi toplarsınız der biz eltimle mutfağının davlumbazına kadar siler çıkarız çok şaşırdım bunları onlara söyleyemem ama içten içe gıcık oluyorum görümcem delisi neysede kaynanam... Eşime bahsettim bu konudan ne diyebilirim ki dedi, kendi ablasını biliyor o da sadece annem senin ne edepsizliğini gördü ki falan deyip pek karışmak istemedi. Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım siz olsanız ne yapardınız?