- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Nedenki bu tarz seyleri ünv.mezunlari yasayamiyomu insanin basina ne yazikki hersey gelebiliyo aceleyle yazdğm için bu kargaşanın içinde dil bilgisine ve imla hatalarına bakamadim kusura bakmayin ya! inan tek derdim bu olsa keşkeDaha neler okuyacağız acaba? Her gün biraz daha şaşırıyorum. Koltuklara eskiyecek diye oturmamak nedir ya? Bunları nasıl evlenmeden önce görmediniz anlamadım. Evlenmeden önce kendilerini gizlediler mi? Rol mü yaptılar? Çok cömert mi davrandılar? Aklımda deli sorular...
Birde kusura bakmayın ama yazdıklarınızdaki dil bilgisi, imla hataları ile ve yaşadıklarınızla bana hiç üniversite mezunu gibi gelmediniz. Sizi kırmak istemem ama lütfen dikkat edin biraz ya!
Ya arkadaşım valla sende kusura bakma ama kz burda derdini anlatmış sen gelmis imla hatası bilmem ne diyosun yapmayın ya yazıktır. biraz duyarlı olun ınsanların durumlarını anlamaya çalışın hemen yargilamayin!!Daha neler okuyacağız acaba? Her gün biraz daha şaşırıyorum. Koltuklara eskiyecek diye oturmamak nedir ya? Bunları nasıl evlenmeden önce görmediniz anlamadım. Evlenmeden önce kendilerini gizlediler mi? Rol mü yaptılar? Çok cömert mi davrandılar? Aklımda deli sorular...
Birde kusura bakmayın ama yazdıklarınızdaki dil bilgisi, imla hataları ile ve yaşadıklarınızla bana hiç üniversite mezunu gibi gelmediniz. Sizi kırmak istemem ama lütfen dikkat edin biraz ya!
Nedenki bu tarz seyleri ünv.mezunlari yasayamiyomu insanin basina ne yazikki hersey gelebiliyo aceleyle yazdğm için bu kargaşanın içinde dil bilgisine ve imla hatalarına bakamadim kusura bakmayin ya! inan tek derdim bu olsa keşke
Hangi video metak ettm. Belki benm icin de tetikleyici olur. Lutfen paylasir misinizGörücü usulumu evlendınız ?
Evet zorlayarak hiçbirsey yapma . Banada kv çok ısrar ettı kılmadım . Ama bir video nasip oldu 1.5 yıldır kılıyorum .
Sizin adınıza üzüldümMrb arkadaslar ben daha 4 aylık evliyim bir çok sorun yaşıyorum ilk olarak kaynvalide herseye karisiyo evimin içine duzenime ayrı yeten evindeki hep eski esyalarini bana veriyo nefret ettim eşim bisey diyecek diye almak zorunda kalıyorum almassam eşim hemen bozuluyo bana tavır yapiyo bana hiç birsey aldirmiyo hiç bir şekilde evlendim evneli kendime bir çöp bile alamadim.zaten eşim babasiyla çalışıyo yani parasinida babasi veriyo vermiyo aslında bi kart veriyo eline 100 200 verirse bana zaten eşim ilk baslarda 50 veriyodu onuda kaynana olacak insan gördü daha onuda vermez oldu kendi ailemede bisey diyemiyorum öle beş kurussuz geziyorum kaynanm bize yer minderi verdi bunlara oturun diye kanapeye oturtmuyo eşim eskiycek kirlencek diye bisey de denmiyo hemen bağırmaya basliyo rezil gibi yaşıyorum resmen anneme bi kek yaptım götürdüm kv gördü ertesi güne eşim bidaha annelere bisey yapıp götürme durummz belli diyo ya bir kek durumlarida çok iyii ama hayatimda bunlar kadar görgüsüz ınsanlar görmedim annesi ne dese onu yapiyo bide annesi dini çok kullaniyo hocaymis işte okuyarak ederek banada surekli baski yapiyo namaz kil kuran oku tamm ben kilarim ama beni zorlamasina sınır oluyorum içimdeki herşeyi bitirdi kadin ya kayinpeder de beni kv kiyasliyo bizim kültürümuzde kadınlar çalışmaz bilmem ne bak kv o çalışıyormu ya beni onla nasıl kiyaslayabikirsnz bem ünv.mezunuyum iyi kötü caliztim bekarken ben böle cimri böle görgüsüz insanlar gormedim asla disarda yemek yemeyiz büyük bir olay o benmde calismami istemiyolar ama elimde beş kurusum yok eşimle bir çok skntilarmda var aşamadigm yani okadar mutsuzumkii arkadaslar hiç yüzüm gülmüyo okadar mutsuzumkiikeşke evlenmeseydim eşim beni anlamiyo herşeye sinirleniyo böle hizmetciden bi farkm yok nasl yapcam böle bilmiyorum
Ayni şeyi bende isteyecektimHangi video metak ettm. Belki benm icin de tetikleyici olur. Lutfen paylasir misiniz
Canim benim bak bende evliyim ve ünüversite mezunuyum ama bunlari yaşayan bilir bende bunlara benzer şeyler yaşadım psikolojik baskı denen şeyi biliyormusun ? Demekki kız baş edemiyo ya bir yandan kv bir yandan koca baskısı demekki yapamiyoHayır tabi ki herkes yaşayabilir bu tür şeyleri. Ama belli bir yaşa gelmiş, üniversite bitirmiş, kendi ayakları üzerinde durabilecek bir kadın böyle saçmalıkları çekmez. Kendine bunların yapılmasına izin vermez. Sınırlarını belirler ve korur.
Ne demek kayınpederim çalışmama izin vermiyor, ona mı soracaksınız. Ne demek evimdeki koltuğa oturamıyorum, kendime hiç bir şey alamıyorum. Bu yaşadığınız hayat mı? Keşke bana çıkarabildiğiniz kadar hayatınızın iplerini eline almış olanlara da ses çıkartabilseniz. Üzüldüm sizin için.
Canim benim bak bende evliyim ve ünüversite mezunuyum ama bunlari yaşayan bilir bende bunlara benzer şeyler yaşadım psikolojik baskı denen şeyi biliyormusun ? Demekki kız baş edemiyo ya bir yandan kv bir yandan koca baskısı demekki yapamiyo
Oleyim ya neden inanmiyosunuzki yani! Onu anlamadim evkendikten sonra herşey değişti calisirsin edersin deniliyodu bana şimdi böle oldu adamların hayatı yalanmış bir takım şeyleri yazmadım nişanlilk sürecinde durumlar tam tersiydi suan tam tersiSanki 1950 lerden bi sorun dinlemis gibiyim. Kanepeye oturmuyo babasi harclik veriyor eskileri bana veriyor nedir ya.ise girin calisin kazanin benim param diyin maasinizi da tam bildirmeyin. Bu kadar
.....
Kayinpeder izin vermiyomus sobradan okudum. Burnunuzun dikine gidin. Bakalim napcaklar. Olaylar sarpa sarar da iyice kotulesirlerse ayrilirsiniz . Belki de kirilma noktasi vardir ve pes ederler
....
Universite mezunu musunuzZZZ?????
Kusura bakmayin ama ben buna inanmiyorum. Bu dogru olamaz . Yani olayin gercekligi
Peki halen orda durma sebebiniz nedir. Aileniz ki arkanizda degil?Oleyim ya neden inanmiyosunuzki yani! Onu anlamadim evkendikten sonra herşey değişti calisirsin edersin deniliyodu bana şimdi böle oldu adamların hayatı yalanmış bir takım şeyleri yazmadım nişanlilk sürecinde durumlar tam tersiydi suan tam tersi
Hayır aileme şuan için birşey diyemedim daha çok yeniyiz diye bi takım şeyleri kendim halletmeye çalışıyorum,ama olmuyor anlatmayı ve ayrılmayı düşünüyorum şuanPeki halen orda durma sebebiniz nedir. Aileniz ki arkanizda degil?
Sen çözemezsin canım, seni kimse kale almaz....Eğer sen çözebilecek olsaydın zaten o aileden böyle muamele görmezdin.... adamların yanında kanepe kadar değerin yok, senin istemenle mesele mı çözülecek....Hayır aileme şuan için birşey dökemedim daha çok yeniyiz diye bi takım şeyleri kendim halletmeye çalışıyorum,ama olmuyor anlatmayı ve ayrılmayı düşünüyorum şuan
Hmm. Bence ayrilmadan once burnunuzun dikine gidin. Siz deliyi cekeceginize siz deli olun onlar sizi ceksin. Baktiniz ki duzelmiyolar o zaman basarsiniz tekmeyi. Ise mi girme diyolar is arayin. Kanepeye mi oturma diyolar oturun bakalim hayir ne yapacaklar ne yapabilirler. Hee siddet mi ? O zaman harekete gecin. Belki de sizin basinizi bastan ezmeye calisiyolar. Kaldirin basinizi.Yani gercekten saskinim boyle insanlara . Yazik cicek gibi kizlarimiza.Hayır aileme şuan için birşey diyemedim daha çok yeniyiz diye bi takım şeyleri kendim halletmeye çalışıyorum,ama olmuyor anlatmayı ve ayrılmayı düşünüyorum şuan
Yuh ya bunlar hasta mı ya sus olsun diye mi kanepe aldınız aşırı sinirlendim insan müsveddeleri bence ayrilmanz daha iyiKendi evimde malasef eşim diyo bunları bana 1 tane bi kanape var zaten onada oturmuyoruz bisey desem burnumdan getiriyo igrendim hepsinden
Öleymiş malasef alsınlar bi taraflarına yerlestirsinler tek ben değil kendide oturmuyo zaten,nişanlilk dönemimzde hiç böyle degillerdi bana karşıda çok iyiydiler ama bu kalitede adamlarmış evkendikten sonra herşey değiştiSen çözemezsin canım, seni kimse kale almaz....Eğer sen çözebilecek olsaydın zaten o aileden böyle muamele görmezdin.... adamların yanında kanepe kadar değerin yok, senin istemenle mesele mı çözülecek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?