Kayınvalide ve eşimin sorunlari biktimm:(ne yapmam lazım arkadaşlar

Daha neler okuyacağız acaba? Her gün biraz daha şaşırıyorum. Koltuklara eskiyecek diye oturmamak nedir ya? Bunları nasıl evlenmeden önce görmediniz anlamadım. Evlenmeden önce kendilerini gizlediler mi? Rol mü yaptılar? Çok cömert mi davrandılar? Aklımda deli sorular...

Birde kusura bakmayın ama yazdıklarınızdaki dil bilgisi, imla hataları ile ve yaşadıklarınızla bana hiç üniversite mezunu gibi gelmediniz. Sizi kırmak istemem ama lütfen dikkat edin biraz ya!

Nedenki bu tarz seyleri ünv.mezunlari yasayamiyomu insanin basina ne yazikki hersey gelebiliyo aceleyle yazdğm için bu kargaşanın içinde dil bilgisine ve imla hatalarına bakamadim kusura bakmayin ya! inan tek derdim bu olsa keşke

Ya arkadaşım valla sende kusura bakma ama kz burda derdini anlatmış sen gelmis imla hatası bilmem ne diyosun yapmayın ya yazıktır. biraz duyarlı olun ınsanların durumlarını anlamaya çalışın hemen yargilamayin!!

Hayır tabi ki herkes yaşayabilir bu tür şeyleri. Ama belli bir yaşa gelmiş, üniversite bitirmiş, kendi ayakları üzerinde durabilecek bir kadın böyle saçmalıkları çekmez. Kendine bunların yapılmasına izin vermez. Sınırlarını belirler ve korur.

Ne demek kayınpederim çalışmama izin vermiyor, ona mı soracaksınız. Ne demek evimdeki koltuğa oturamıyorum, kendime hiç bir şey alamıyorum. Bu yaşadığınız hayat mı? Keşke bana çıkarabildiğiniz kadar hayatınızın iplerini eline almış olanlara da ses çıkartabilseniz. Üzüldüm sizin için.

Sizin adınıza üzüldüm

Canim benim bak bende evliyim ve ünüversite mezunuyum ama bunlari yaşayan bilir bende bunlara benzer şeyler yaşadım psikolojik baskı denen şeyi biliyormusun ? Demekki kız baş edemiyo ya bir yandan kv bir yandan koca baskısı demekki yapamiyo

Boşanmak diye bir şey var mesela siz yapıyorsunuz onu değil mi? Konunuza yazmıştım. Ben sadece kimsenin size bu kadar zulmetmesine izin vermek zorunda değilsiniz diyorum. Kendinize bunları reva görmeyin.

Sanki 1950 lerden bi sorun dinlemis gibiyim. Kanepeye oturmuyo babasi harclik veriyor eskileri bana veriyor nedir ya.ise girin calisin kazanin benim param diyin maasinizi da tam bildirmeyin. Bu kadar
.....
Kayinpeder izin vermiyomus sobradan okudum. Burnunuzun dikine gidin. Bakalim napcaklar. Olaylar sarpa sarar da iyice kotulesirlerse ayrilirsiniz . Belki de kirilma noktasi vardir ve pes ederler

....

Universite mezunu musunuzZZZ?????
Kusura bakmayin ama ben buna inanmiyorum. Bu dogru olamaz . Yani olayin gercekligi

Yok ya valla ilk kez bir konu yalan olsun diye dua ettim. Allahım benim de bir kız evladım var çok korkuyorum yarın birgün böyle şeyler yaşayıp bana anlatmaz diye neden biliyormusun çünkü ben o zaman anneliğimden utanırım ben anne olmamışım derim. En çok merak ettiğim bunu kendine nasıl layık görüyorsun ne demek kendi koltuğunda oturamamak. Eşi sana değer vermiyor ama evdeki eşya çok önemli kusura bakmasın o evde bir dkka durmam bazen net olacaksın bu hayatta bana bir koltuk kadar değer vermeyeni ben hiç değer vermem. Bu hayatta kendi kıymetini kendin yapacaksın.

Oleyim ya neden inanmiyosunuzki yani! Onu anlamadim evkendikten sonra herşey değişti calisirsin edersin deniliyodu bana şimdi böle oldu adamların hayatı yalanmış bir takım şeyleri yazmadım nişanlilk sürecinde durumlar tam tersiydi suan tam tersi

Peki halen orda durma sebebiniz nedir. Aileniz ki arkanizda degil?

Canm ya çok üzüldüm durumunuza.. nebicim insanlar var ya..bizimkiler okadar sıradan okumamış insanlar ama onlar tam tersi benim çalışmamama tuhaf bakıyorlar (sadece özel ders veriyorm) o ne öyle herşeye mudahale iyi dayaniyorsun esin çocuk gb bence ailene danış çözemiyorsaniz sanki ayrilsaniz daha iyi gb normalde bunu pek söylemem kimseye ama sizin durum bana çıkılmaz gb geldi.

Hayır aileme şuan için birşey dökemedim daha çok yeniyiz diye bi takım şeyleri kendim halletmeye çalışıyorum,ama olmuyor anlatmayı ve ayrılmayı düşünüyorum şuan
Sen çözemezsin canım, seni kimse kale almaz....Eğer sen çözebilecek olsaydın zaten o aileden böyle muamele görmezdin.... adamların yanında kanepe kadar değerin yok, senin istemenle mesele mı çözülecek....

Hayır aileme şuan için birşey diyemedim daha çok yeniyiz diye bi takım şeyleri kendim halletmeye çalışıyorum,ama olmuyor anlatmayı ve ayrılmayı düşünüyorum şuan
Hmm. Bence ayrilmadan once burnunuzun dikine gidin. Siz deliyi cekeceginize siz deli olun onlar sizi ceksin. Baktiniz ki duzelmiyolar o zaman basarsiniz tekmeyi. Ise mi girme diyolar is arayin. Kanepeye mi oturma diyolar oturun bakalim hayir ne yapacaklar ne yapabilirler. Hee siddet mi ? O zaman harekete gecin. Belki de sizin basinizi bastan ezmeye calisiyolar. Kaldirin basinizi.Yani gercekten saskinim boyle insanlara . Yazik cicek gibi kizlarimiza.

Öleymiş malasef alsınlar bi taraflarına yerlestirsinler tek ben değil kendide oturmuyo zaten,nişanlilk dönemimzde hiç böyle degillerdi bana karşıda çok iyiydiler ama bu kalitede adamlarmış evkendikten sonra herşey değişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…