- 10 Nisan 2014
- 42.435
- 113.717
- 798
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
içim karardı nasıl hayat buMrb arkadaslar ben daha 4 aylık evliyim bir çok sorun yaşıyorum ilk olarak kaynvalide herseye karisiyo evimin içine duzenime ayrı yeten evindeki hep eski esyalarini bana veriyo nefret ettim eşim bisey diyecek diye almak zorunda kalıyorum almassam eşim hemen bozuluyo bana tavır yapiyo bana hiç birsey aldirmiyo hiç bir şekilde evlendim evneli kendime bir çöp bile alamadim.zaten eşim babasiyla çalışıyo yani parasinida babasi veriyo vermiyo aslında bi kart veriyo eline 100 200 verirse bana zaten eşim ilk baslarda 50 veriyodu onuda kaynana olacak insan gördü daha onuda vermez oldu kendi ailemede bisey diyemiyorum öle beş kurussuz geziyorum kaynanm bize yer minderi verdi bunlara oturun diye kanapeye oturtmuyo eşim eskiycek kirlencek diye bisey de denmiyo hemen bağırmaya basliyo rezil gibi yaşıyorum resmen anneme bi kek yaptım götürdüm kv gördü ertesi güne eşim bidaha annelere bisey yapıp götürme durummz belli diyo ya bir kek durumlarida çok iyii ama hayatimda bunlar kadar görgüsüz ınsanlar görmedim annesi ne dese onu yapiyo bide annesi dini çok kullaniyo hocaymis işte okuyarak ederek banada surekli baski yapiyo namaz kil kuran oku tamm ben kilarim ama beni zorlamasina sınır oluyorum içimdeki herşeyi bitirdi kadin ya kayinpeder de beni kv kiyasliyo bizim kültürümuzde kadınlar çalışmaz bilmem ne bak kv o çalışıyormu ya beni onla nasıl kiyaslayabikirsnz bem ünv.mezunuyum iyi kötü caliztim bekarken ben böle cimri böle görgüsüz insanlar gormedim asla disarda yemek yemeyiz büyük bir olay o benmde calismami istemiyolar ama elimde beş kurusum yok eşimle bir çok skntilarmda var aşamadigm yani okadar mutsuzumkii arkadaslar hiç yüzüm gülmüyo okadar mutsuzumkiikeşke evlenmeseydim eşim beni anlamiyo herşeye sinirleniyo böle hizmetciden bi farkm yok nasl yapcam böle bilmiyorum
Kek e kadar okudum bu görgüsüzlük değil pintilik cimrilik canım Allah yardımcın olsun ://Mrb arkadaslar ben daha 4 aylık evliyim bir çok sorun yaşıyorum ilk olarak kaynvalide herseye karisiyo evimin içine duzenime ayrı yeten evindeki hep eski esyalarini bana veriyo nefret ettim eşim bisey diyecek diye almak zorunda kalıyorum almassam eşim hemen bozuluyo bana tavır yapiyo bana hiç birsey aldirmiyo hiç bir şekilde evlendim evneli kendime bir çöp bile alamadim.zaten eşim babasiyla çalışıyo yani parasinida babasi veriyo vermiyo aslında bi kart veriyo eline 100 200 verirse bana zaten eşim ilk baslarda 50 veriyodu onuda kaynana olacak insan gördü daha onuda vermez oldu kendi ailemede bisey diyemiyorum öle beş kurussuz geziyorum kaynanm bize yer minderi verdi bunlara oturun diye kanapeye oturtmuyo eşim eskiycek kirlencek diye bisey de denmiyo hemen bağırmaya basliyo rezil gibi yaşıyorum resmen anneme bi kek yaptım götürdüm kv gördü ertesi güne eşim bidaha annelere bisey yapıp götürme durummz belli diyo ya bir kek durumlarida çok iyii ama hayatimda bunlar kadar görgüsüz ınsanlar görmedim annesi ne dese onu yapiyo bide annesi dini çok kullaniyo hocaymis işte okuyarak ederek banada surekli baski yapiyo namaz kil kuran oku tamm ben kilarim ama beni zorlamasina sınır oluyorum içimdeki herşeyi bitirdi kadin ya kayinpeder de beni kv kiyasliyo bizim kültürümuzde kadınlar çalışmaz bilmem ne bak kv o çalışıyormu ya beni onla nasıl kiyaslayabikirsnz bem ünv.mezunuyum iyi kötü caliztim bekarken ben böle cimri böle görgüsüz insanlar gormedim asla disarda yemek yemeyiz büyük bir olay o benmde calismami istemiyolar ama elimde beş kurusum yok eşimle bir çok skntilarmda var aşamadigm yani okadar mutsuzumkii arkadaslar hiç yüzüm gülmüyo okadar mutsuzumkiikeşke evlenmeseydim eşim beni anlamiyo herşeye sinirleniyo böle hizmetciden bi farkm yok nasl yapcam böle bilmiyorum
Boşanmak en iyisi dehliycen bölelerini alsinlar o kanapeyide bi yerlerine monte etsinler aşsalik görgüsüzlerrrBoşanmak diye bir şey var mesela siz yapıyorsunuz onu değil mi? Konunuza yazmıştım. Ben sadece kimsenin size bu kadar zulmetmesine izin vermek zorunda değilsiniz diyorum. Kendinize bunları reva görmeyin.
Canim bende ünv.mezunuyum insan yasiyinca yasiyo malasef bazı şeylerin üstesinden gelinmiyo el adama hiç acimiyoSanki 1950 lerden bi sorun dinlemis gibiyim. Kanepeye oturmuyo babasi harclik veriyor eskileri bana veriyor nedir ya.ise girin calisin kazanin benim param diyin maasinizi da tam bildirmeyin. Bu kadar
.....
Kayinpeder izin vermiyomus sobradan okudum. Burnunuzun dikine gidin. Bakalim napcaklar. Olaylar sarpa sarar da iyice kotulesirlerse ayrilirsiniz . Belki de kirilma noktasi vardir ve pes ederler
....
Universite mezunu musunuzZZZ?????
Kusura bakmayin ama ben buna inanmiyorum. Bu dogru olamaz . Yani olayin gercekligi
İnan konusulmuyo cıldiriyo adam ya 1 hafta benle küs olduğu zamanlar oldu alttan almasam günüm burnumdan geliyo yaşamayan bilemez cok değişik psikolojiye sahip benle yatmayıp yerde bile yattığı olmustur burnumdan getiriyo
Bosanmak icin ne bekliyorsunuz Allah askina? Size verdigi değer sifir uzgunum ama
Hayır ayrı otruyorzKardeş bu hayat nasıl geçer böyle ya? Kv ile birlikte mi oturuyorsunuz?
Benim eşimde biraz öyle ama ben takmıyorum kendimi aşırı haklı bulmussam kavgada ediyorum Kv. Sanki bizi çok düşünüyorlar onlar istediğini yapsın bizde susalım.biara sürekli catkapi geliyordu eşimde birşey demiyordu suratımı astım gayet.tartıştım şimdi gelemiyor. Tavrı belli etmek lazm cekinsinler sizden.ben biraz dominanttmYa işte benim eşim hiç yanimda olmuyo aile konusunda özellikle hiç laf ettirmiyo kıyamet kopar o derece illlahlah ettiriyo sinirsel problemleri var gibime geliyo
Yaa oleymis hiç birşey olmazmış bunlardan keske erken farketseydimYani hepsini birak koltuguna oturma demesinden o aileden hic bir sey olmayacagi belli bence cocuk falan yoksa kac kole misin sen
Hayır ayrı otruyorz
Ya işte eşim çok ailesine düşkün inan bir msj yüzünden bile kavga etti benmle nasıl anneme yazmassin diye annenede sanada dedim yaa allah cezanizi versinBenim eşimde biraz öyle ama ben takmıyorum kendimi aşırı haklı bulmussam kavgada ediyorum Kv. Sanki bizi çok düşünüyorlar onlar istediğini yapsın bizde susalım.biara sürekli catkapi geliyordu eşimde birşey demiyordu suratımı astım gayet.tartıştım şimdi gelemiyor. Tavrı belli etmek lazm cekinsinler sizden.ben biraz dominanttm
Ben direk bosanmayi düşünüyorum o annesinin yılandan bi farki yok!!Ona rağmen evinize bu kadar hakim yani? Yaptığın keke, oturduğun koltuğa?
O zaman azıcık mesafe koymaya çalışsanız eşinize çaktırmadan?
Ben direk bosanmayi düşünüyorum o annesinin yılandan bi farki yok!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?