Kayınvalide ve eşimin sorunlari biktimm:(ne yapmam lazım arkadaşlar

içim karardı nasıl hayat bu

Kek e kadar okudum bu görgüsüzlük değil pintilik cimrilik canım Allah yardımcın olsun ://

Boşanmak diye bir şey var mesela siz yapıyorsunuz onu değil mi? Konunuza yazmıştım. Ben sadece kimsenin size bu kadar zulmetmesine izin vermek zorunda değilsiniz diyorum. Kendinize bunları reva görmeyin.
Boşanmak en iyisi dehliycen bölelerini alsinlar o kanapeyide bi yerlerine monte etsinler aşsalik görgüsüzlerrr

Babani cagir anneni cagir esinin kulagini ceksinler
Ya bu boyle gitmez kizimizi aliriz ya kizimizi aliriz korkaun esin
Cicuk gibi anasi nederse o

Canim bende ünv.mezunuyum insan yasiyinca yasiyo malasef bazı şeylerin üstesinden gelinmiyo el adama hiç acimiyo

Bosanmak icin ne bekliyorsunuz Allah askina? Size verdigi değer sifir uzgunum ama

Kardeş bu hayat nasıl geçer böyle ya? Kv ile birlikte mi oturuyorsunuz?

Ya işte benim eşim hiç yanimda olmuyo aile konusunda özellikle hiç laf ettirmiyo kıyamet kopar o derece illlahlah ettiriyo sinirsel problemleri var gibime geliyo
Benim eşimde biraz öyle ama ben takmıyorum kendimi aşırı haklı bulmussam kavgada ediyorum Kv. Sanki bizi çok düşünüyorlar onlar istediğini yapsın bizde susalım.biara sürekli catkapi geliyordu eşimde birşey demiyordu suratımı astım gayet.tartıştım şimdi gelemiyor. Tavrı belli etmek lazm cekinsinler sizden.ben biraz dominanttm

Ya işte eşim çok ailesine düşkün inan bir msj yüzünden bile kavga etti benmle nasıl anneme yazmassin diye annenede sanada dedim yaa allah cezanizi versin

Allah belalarini versin ya 2 3 kuruş için geberecek adamlar kurtulmaya bakiyorum bu saatten sora 4 aylık evliyim ya el insaf igrenç mahluklar

Allah sabır versin canım. Böyle ömür geçmez ki daha 4 aylık evlisin. Aman çocuk yapayım deme hemen . Zaten boşanacağım demişsin de evliliğine şans vermeyi düşünürsen biraz daha sabredeyim dersen diye söyledim . Ne insanlar var yahu . Koltukları mezara götüreceksin sanki tövbe tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…