Kayınvalide ve eşimin sorunlari biktimm:(ne yapmam lazım arkadaşlar

Bence biran önce bahsedin böyle mutsuz yaşamak sizi hasta etmekten başka bir işe yaramaz aileniz bilsin ya tavır koysunlar bunlar bi kendine gelsin gelmiyorlarsa yol yakinken cocuk yokken herkez yoluna baksın bu hayat böyle geçmez

Ha bi de sizin evliliginiz uzun surmez malesef. Bu sekilde bence cok dayanamazsiniz. Sizde hem koca kv kotu, hem de koca (((

Sormayın ailesini benden daha ön planda tutuyo anneside çok sinsi zaten bana iyyms gibi davraniyo surekli oğlunu alttan alta isliyo baş edemiyorum eşim ailesine asla laf ettrmez babası kandil msji atmsti ona cvp yazmaya unuttum diye burnumdan getirdi o derece

Kocanizin sizi seviyormu? Bana sevmiyor gibi geldi malesef (((

Çocuğun yoksa hiç düşünme bile boşan kurtul bunlarla ömür geçmez

Ailem çok anlayisli insanlar benm yanımda olcaklarini biliyorum bisey solemedim suan onlara
Ailene bir an evvel durumu anlat, büyükler tecrübeli olur....bu şekilde akıl sagligini kaybedersin.

Bu yaşadıkların onların ayıbı, senin değil...sakın ailene anlatmaktan utanma..

Koca kişisi annenin yanında eşinin değil, öyle daha da zor.
Kendimi konu sahibi yerine koyunca bile bastılar beni,
Şu durumda mutlu olsan anormal olurdu zaten arkadaşım,
Yani kimsenin değişebileceğine de inanmıyorum ama istersen bir göz dağı ver,
Eşinle de konuş, her şeyi bir bir sırala anneme yaptığım kek nasıl gözlerine battığından başla önce!
Sonra da evindeki diken üstünde olduğundan senin arkanda durmamasından biraz düşünmeye ihtiyacın olduğunu söyleyip ailenin yanına git bir süre, hem kafa dinler daha sağlıklı düşünürsün.

Yahu dalga mı geçiyorsunuz!
Yani kör müsünüz evlendiğimi adamın ne mal olduğunu hiç mi görmediniz.
Evlenecem de evleneceeem diye mi evlendiniz.
Bu ne biçim aile, sizdeki koca müsvettesi koca diye odama sokmam bile kanepe eskiyecek diye oturtmamak ne demek yuh.
Üni mezunusunuz ama kocanızın vereceği 50 tlye tamah ediyorsunuz onu da artık vermiyor iyice rezil yaşıyorsunuz öyle mi.
Siz bunu kendinize layık gördükten sonra kim ne dese boş, bu kafa ile devam bu adama çocuk da doğurun e mi.

Yok daha hic birseyini istemiyorum zaten hep kv den dolayı öle bi işliyoki ben baş edemiyorum dini çok kullaniyo tapiyolar annelerine resmen az kaldı basip gitcem

ya cinnet geçir eşin akıllansın dişlerini göster kayınvalideye çemkir sanane bu benim evim evliliğim diye ama senin eşinde anneye bağlı yada boşanacaksın malesef

Resmen şaka gibi bir konu daha...Çocuk yapmayın sakın ve bana sorarsanız da sonra ayrılacağınıza şimdi ayrılın. Ne bu insanlar değişir ne sizin hissettikleriniz ve çektikleriniz. Sakın ola ki çocuk yapmayın. (Özellikle 2. kez yazıyorum).

Yok zaten evlilgmzde iyi gitmiyo

kocan babasına bağlı oldugu sürece senın sesin çıkamaz bunların çenesini çekersin

kocan babasına bağlı oldugu sürece senın sesin çıkamaz bunların çenesini çekersin
Cekiyorum zaten babası çok dominant ata erkeği dedigimz tiplerden ne dese o oluyo evde benm ailem öle değil benm annem babam emekli öle hır gür olmayan bi ailede büyüdüm ama çok kötü biyere gelin düştüm malasef ama böle cekmicem kafamda bitirdim zaten herşeyi daha 1 yil bile olmadi evlilgm yasadiklarima bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…