- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Ailem çok anlayisli insanlar benm yanımda olcaklarini biliyorum bisey solemedim suan onlara
Sormayın ailesini benden daha ön planda tutuyo anneside çok sinsi zaten bana iyyms gibi davraniyo surekli oğlunu alttan alta isliyo baş edemiyorum eşim ailesine asla laf ettrmez babası kandil msji atmsti ona cvp yazmaya unuttum diye burnumdan getirdi o dereceKv-nizin bir ust modeli bende de var. Eve hic bir sey aldirmazdi ama sizden farkli olarak benim kocam benim tarafimi tutuyordu hep. Aldiklarimizi eve gizli sokardik dir-dir etmesin diye. Benim kv de dini konularda cok baski yapardi, kapan, namaz kil, tesbih cek diye. Bu konuda cok tartismamiz olurdu. Kendisi 40indan sonra kapanmis bana baski yapardi ama.
Suc kv-nizde degil kocanizda. Anne quzusu daha, degismez de. 1 kek ne ki, ona bile karisiyo. ALLAH sabr versin size.
Kocanizin sizi seviyormu? Bana sevmiyor gibi geldi malesef (((Sormayın ailesini benden daha ön planda tutuyo anneside çok sinsi zaten bana iyyms gibi davraniyo surekli oğlunu alttan alta isliyo baş edemiyorum eşim ailesine asla laf ettrmez babası kandil msji atmsti ona cvp yazmaya unuttum diye burnumdan getirdi o derece
Çocuğun yoksa hiç düşünme bile boşan kurtul bunlarla ömür geçmezSormayın ailesini benden daha ön planda tutuyo anneside çok sinsi zaten bana iyyms gibi davraniyo surekli oğlunu alttan alta isliyo baş edemiyorum eşim ailesine asla laf ettrmez babası kandil msji atmsti ona cvp yazmaya unuttum diye burnumdan getirdi o derece
Yok çocuğum yokÇocuğun yoksa hiç düşünme bile boşan kurtul bunlarla ömür geçmez
Ailene bir an evvel durumu anlat, büyükler tecrübeli olur....bu şekilde akıl sagligini kaybedersin.Ailem çok anlayisli insanlar benm yanımda olcaklarini biliyorum bisey solemedim suan onlara
Kv-nizin bir ust modeli bende de var. Eve hic bir sey aldirmazdi ama sizden farkli olarak benim kocam benim tarafimi tutuyordu hep. Aldiklarimizi eve gizli sokardik dir-dir etmesin diye. Benim kv de dini konularda cok baski yapardi, kapan, namaz kil, tesbih cek diye. Bu konuda cok tartismamiz olurdu. Kendisi 40indan sonra kapanmis bana baski yapardi ama.
Suc kv-nizde degil kocanizda. Anne quzusu daha, degismez de. 1 kek ne ki, ona bile karisiyo. ALLAH sabr versin size.
Yahu dalga mı geçiyorsunuz!Mrb arkadaslar ben daha 4 aylık evliyim bir çok sorun yaşıyorum ilk olarak kaynvalide herseye karisiyo evimin içine duzenime ayrı yeten evindeki hep eski esyalarini bana veriyo nefret ettim eşim bisey diyecek diye almak zorunda kalıyorum almassam eşim hemen bozuluyo bana tavır yapiyo bana hiç birsey aldirmiyo hiç bir şekilde evlendim evneli kendime bir çöp bile alamadim.zaten eşim babasiyla çalışıyo yani parasinida babasi veriyo vermiyo aslında bi kart veriyo eline 100 200 verirse bana zaten eşim ilk baslarda 50 veriyodu onuda kaynana olacak insan gördü daha onuda vermez oldu kendi ailemede bisey diyemiyorum öle beş kurussuz geziyorum kaynanm bize yer minderi verdi bunlara oturun diye kanapeye oturtmuyo eşim eskiycek kirlencek diye bisey de denmiyo hemen bağırmaya basliyo rezil gibi yaşıyorum resmen anneme bi kek yaptım götürdüm kv gördü ertesi güne eşim bidaha annelere bisey yapıp götürme durummz belli diyo ya bir kek durumlarida çok iyii ama hayatimda bunlar kadar görgüsüz ınsanlar görmedim annesi ne dese onu yapiyo bide annesi dini çok kullaniyo hocaymis işte okuyarak ederek banada surekli baski yapiyo namaz kil kuran oku tamm ben kilarim ama beni zorlamasina sınır oluyorum içimdeki herşeyi bitirdi kadin ya kayinpeder de beni kv kiyasliyo bizim kültürümuzde kadınlar çalışmaz bilmem ne bak kv o çalışıyormu ya beni onla nasıl kiyaslayabikirsnz bem ünv.mezunuyum iyi kötü caliztim bekarken ben böle cimri böle görgüsüz insanlar gormedim asla disarda yemek yemeyiz büyük bir olay o benmde calismami istemiyolar ama elimde beş kurusum yok eşimle bir çok skntilarmda var aşamadigm yani okadar mutsuzumkii arkadaslar hiç yüzüm gülmüyo okadar mutsuzumkiikeşke evlenmeseydim eşim beni anlamiyo herşeye sinirleniyo böle hizmetciden bi farkm yok nasl yapcam böle bilmiyorum
Boşanmazsan da lütfen hemen çocuk yapma iyi korun gidisata bir bak ona göre karar verirsinYok çocuğum yok
Yok daha hic birseyini istemiyorum zaten hep kv den dolayı öle bi işliyoki ben baş edemiyorum dini çok kullaniyo tapiyolar annelerine resmen az kaldı basip gitcemYahu dalga mı geçiyorsunuz!
Yani kör müsünüz evlendiğimi adamın ne mal olduğunu hiç mi görmediniz.
Evlenecem de evleneceeem diye mi evlendiniz.
Bu ne biçim aile, sizdeki koca müsvettesi koca diye odama sokmam bile kanepe eskiyecek diye oturtmamak ne demek yuh.
Üni mezunusunuz ama kocanızın vereceği 50 tlye tamah ediyorsunuz onu da artık vermiyor iyice rezil yaşıyorsunuz öyle mi.
Siz bunu kendinize layık gördükten sonra kim ne dese boş, bu kafa ile devam bu adama çocuk da doğurun e mi.
Sevsede sevmesede umrumda bile degil inanki iğrenç bi hayat hiç gozumdede yok zatenKocanizin sizi seviyormu? Bana sevmiyor gibi geldi malesef (((
Yok zaten evlilgmzde iyi gitmiyoResmen şaka gibi bir konu daha...Çocuk yapmayın sakın ve bana sorarsanız da sonra ayrılacağınıza şimdi ayrılın. Ne bu insanlar değişir ne sizin hissettikleriniz ve çektikleriniz. Sakın ola ki çocuk yapmayın. (Özellikle 2. kez yazıyorum).
Sizin eğitim ve çalışma durumunuz nedir? Yerinizde olsam hemen boşanır bunlara ağırlık verirdim.Yok zaten evlilgmzde iyi gitmiyo
Cekiyorum zaten babası çok dominant ata erkeği dedigimz tiplerden ne dese o oluyo evde benm ailem öle değil benm annem babam emekli öle hır gür olmayan bi ailede büyüdüm ama çok kötü biyere gelin düştüm malasef ama böle cekmicem kafamda bitirdim zaten herşeyi daha 1 yil bile olmadi evlilgm yasadiklarima bakkocan babasına bağlı oldugu sürece senın sesin çıkamaz bunların çenesini çekersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?