Kayınvalide ve eşimin sorunlari biktimm:(ne yapmam lazım arkadaşlar

Hic gitme kal felan demedimi umrunda deilmi bu nasil bir erkek sizi sevmiyormu bu adam bu kadarda anacilik olmaz

Bu ne yahu koca buldum evlendim diye atlıyorsunuz sonrası bu işte. İyi düşün taşın kararını ver. Ben sizin gibilere çok kızıyorum.senin suçun yok mu yani kör müydün başta

Hic gitme kal felan demedimi umrunda deilmi bu nasil bir erkek sizi sevmiyormu bu adam bu kadarda anacilik olmaz
Pişman olup geri gelcegimi düşünuyo göze alamazmışım bide dul kalcakmisim adamın mantığına bakarmisin yaa gerçekten yazık dedim!...hiç taniyamamisim kendisini bir gün kendisi pişman olcak

Pişman olup geri gelcegimi düşünuyo göze alamazmışım bide dul kalcakmisim adamın mantığına bakarmisin yaa gerçekten yazık dedim!...hiç taniyamamisim kendisini bir gün kendisi pişman olcak
Cnm kendisi pisman olup gelene kadar pes etme tekrar sen adim atarsan omur boyu seni ezerler

Canim gerçekten çok yazıkk ya adam sana resmen dul kalcan muamelesi yaparak yemez yani boşanmak diyo Sen aynı şeyi düşünuyosan bilemem yani bu ayıp bisey değil 4 ay evli kalmssn sadece bence bu durumu hiç sorun etme kendine böle cekmektense..adamn düşündüğü şeye bak

Seni çekyattan bile değersiz gören adam! kendini ne kadar da kiymetli görüyormuş....

sakın dönme bence, bunlarla yaşanmaz. çekyatı misafirlere mi almışlar yani pardon da?
ayrıl, böyle başkaları tarafından yönetilen erkeklere müstahak bu... herkese de ayrıl demem ama, bunlarla hayat geçmez. Allah'tan şiddet yok da biraz sakin yazıyoruz burda.

Doğru soluyosun fazla bile dayandım

Aynn öle ona vuruyo pislik

Sen önce çalışacağını belirt birikim yapmamız lazım çocuk olursa onun için kullanırız de yada işte borç falan varsa öderiz de hiç bişey için olmazsa bile çalışacam de ve çalış kararlı ol . Çalışmaya başladıktan sonra yer minderlerini kaldır hangi devirde yaşıyoruz eskimeyecekse kanepeleri neden aldık de bizimle toprağa mı girecekler de. Kv aranda hep mesafe olsun din hakkında bişey söylerse araştır doğrusunu nedenleriyle söyle. Yanlarında bilgili ve kültürlü durursan bişey söylemeye cesaret edemezler. Ayrıca istemediğin şeyi onlar istiyo diye yapma ve kararından dönme. Evet ilk başlarda tepki alırsın zorluk çekersin ama zamanla herkes bu durumu kabullenir.

Katılıyorum arkadaşım sana

Hemen iş bulmaya bak zor biliyorum ama az maz deme parasına. Bence dönme sakın. Ne demek kanapeye oturma çıldırcağım. Ver mahkemeye nafakanı al belki manevi tazminat bile alırsın delilere bak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…