Kayınvalide ve eşimin sorunlari biktimm:(ne yapmam lazım arkadaşlar

Çözüm çok basit arkadaşım.

Ya çalışacaksınız, evinizi ayıracaksınız. 1 göz odanız, iki mobilyanız, 4 tabak-çanağınız olacak ama huzurlu olacaksınız...

Ya da boşanacaksınız.

3,yol yok....

Allah sabır versin. Çekecek görünüyorsunuz çünkü.

Zaten ayrı evdeyiz ama hiç evli çift gibi değiliz inanin hiç rahat değilim diken üzerinde yaşıyorum sanki el evi ne kadar acimasizms ya

ailene anlatmak için daha ne olmasını bekliyosun. ailen evine hiç gelmedimi görmüyolarmı olanı biten. bu kaynana onları evede sokmaz

Zaten ayrı evdeyiz ama hiç evli çift gibi değiliz inanin hiç rahat değilim diken üzerinde yaşıyorum sanki el evi ne kadar acimasizms ya
Bunlar ayrı evlerde mi oluyor? ben yok mindere otur, koltuğa oturma falan diyince kendi evi sandım.

O zaman boşanacaksın güzel kardeşim. Senin kocan koca olamamış. Üzgünüm..
.

Bunlar ayrı evlerde mi oluyor? ben yok mindere otur, koltuğa oturma falan diyince kendi evi sandım.

O zaman boşanacaksın güzel kardeşim. Senin kocan koca olamamış. Üzgünüm..
.
Kendi evimde malasef eşim diyo bunları bana 1 tane bi kanape var zaten onada oturmuyoruz bisey desem burnumdan getiriyo igrendim hepsinden

Canım eğer tüm yazdıklarından doğru ise bu hayatı ömür boyu çekemezsin, zaten hersey şimdiden gozune batmış, gun geçtikçe daha çok igreneceksin onlardan,...

Sana bir abla tavsiyesi; daha fazla yara almadan, ruh sağlığın bozulmadan bosan kurtul...çocuk olduktan sonra boşanamazsin...

Benim kv de senin kv gibi şeyler yaptı ama ben baskinim kv evime almıyorum simdi,birde çalışan kadinim....ama arada diyorum ki keske cocuk olmadan bosansaymışım....

canım hadi eşin senden yana olsa kayınvalideni görmezden gel evliliğe devam et derim ama kanepe eskimesin diye oturmak ne ya? en basiti eski kanepeye bile 2-3 sene otursan eskimez yok yere minder koyun orada oturun birde bu evlilik değilki bu adam ve evlilik düzelmez bu gidişle hiç boşuna çekme.çocuk yokken boşan bence eziyet bu ya yazıktır.

Çok fenalar tiksiniyorum zaten hepsinden biraz esimden bi destek görsem kv hiç konusturmam ama bisey desem benden kötüsü yok Allahhh burnumdan geliyo bogazimda kaliyo hersey insanliktan cktm bende bosanmayi düşünüyorum zaten olcak gibi değil rezil gibi bi hayatim var

Işte bunlara onu anlamiyo kanepenin senden daha değerli olduğunu düşünebilecek kapasitede insanlar düşünün sen bu insanlardan ne bekleyebilirsin igrençler

Işte bunlara onu anlamiyo kanepenin senden daha değerli olduğunu düşünebilecek kapasitede insanlar düşünün sen bu insanlardan ne bekleyebilirsin igrençler
haklısın hiç bir şey beklenmez bunlardan ya cimri olanını duydumda kanepeye eskir diye oturmamayı ilk defa duyuyorum garipler. koltuk ya bu koltuk ne için var oturmak için napacaksın başka.

haklısın hiç bir şey beklenmez bunlardan ya cimri olanını duydumda kanepeye eskir diye oturmamayı ilk defa duyuyorum garipler. koltuk ya bu koltuk ne için var oturmak için napacaksın başka.
Kv den geçen şeyler bunlar işte oğlunu böle yonlendiriyo bu kadar basit kalitesiz insanlar hiç birseye de degmezler mis

İçim şişti valla okurken. Kocan arkadanda olmadiktan sonra ne yapsak ne desek boş her şey kocada bitiyor. Önce kocayı halletmen lazım oda çok zor maddi yönden babasına bağlı imiş. Şimdilik tek tavsiyem Korun çocuk falan yapma. Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…