- 11 Ocak 2018
- 2.765
- 4.875
- 83
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Kacarak mi evlendiniz?Sevsede sevmesede umrumda bile degil inanki iğrenç bi hayat hiç gozumdede yok zaten
Çözüm çok basit arkadaşım.Mrb arkadaslar ben daha 4 aylık evliyim bir çok sorun yaşıyorum ilk olarak kaynvalide herseye karisiyo evimin içine duzenime ayrı yeten evindeki hep eski esyalarini bana veriyo nefret ettim eşim bisey diyecek diye almak zorunda kalıyorum almassam eşim hemen bozuluyo bana tavır yapiyo bana hiç birsey aldirmiyo hiç bir şekilde evlendim evneli kendime bir çöp bile alamadim.zaten eşim babasiyla çalışıyo yani parasinida babasi veriyo vermiyo aslında bi kart veriyo eline 100 200 verirse bana zaten eşim ilk baslarda 50 veriyodu onuda kaynana olacak insan gördü daha onuda vermez oldu kendi ailemede bisey diyemiyorum öle beş kurussuz geziyorum kaynanm bize yer minderi verdi bunlara oturun diye kanapeye oturtmuyo eşim eskiycek kirlencek diye bisey de denmiyo hemen bağırmaya basliyo rezil gibi yaşıyorum resmen anneme bi kek yaptım götürdüm kv gördü ertesi güne eşim bidaha annelere bisey yapıp götürme durummz belli diyo ya bir kek durumlarida çok iyii ama hayatimda bunlar kadar görgüsüz ınsanlar görmedim annesi ne dese onu yapiyo bide annesi dini çok kullaniyo hocaymis işte okuyarak ederek banada surekli baski yapiyo namaz kil kuran oku tamm ben kilarim ama beni zorlamasina sınır oluyorum içimdeki herşeyi bitirdi kadin ya kayinpeder de beni kv kiyasliyo bizim kültürümuzde kadınlar çalışmaz bilmem ne bak kv o çalışıyormu ya beni onla nasıl kiyaslayabikirsnz bem ünv.mezunuyum iyi kötü caliztim bekarken ben böle cimri böle görgüsüz insanlar gormedim asla disarda yemek yemeyiz büyük bir olay o benmde calismami istemiyolar ama elimde beş kurusum yok eşimle bir çok skntilarmda var aşamadigm yani okadar mutsuzumkii arkadaslar hiç yüzüm gülmüyo okadar mutsuzumkiikeşke evlenmeseydim eşim beni anlamiyo herşeye sinirleniyo böle hizmetciden bi farkm yok nasl yapcam böle bilmiyorum
Yok hayr normal tanisarak evlendik ama ben bu kadar olduklarini bilmiyodum gözüm görmüyormuş bu rezilleriKacarak mi evlendiniz?
Allah sabır versin. Çekecek görünüyorsunuz çünkü.Mrb arkadaslar ben daha 4 aylık evliyim bir çok sorun yaşıyorum ilk olarak kaynvalide herseye karisiyo evimin içine duzenime ayrı yeten evindeki hep eski esyalarini bana veriyo nefret ettim eşim bisey diyecek diye almak zorunda kalıyorum almassam eşim hemen bozuluyo bana tavır yapiyo bana hiç birsey aldirmiyo hiç bir şekilde evlendim evneli kendime bir çöp bile alamadim.zaten eşim babasiyla çalışıyo yani parasinida babasi veriyo vermiyo aslında bi kart veriyo eline 100 200 verirse bana zaten eşim ilk baslarda 50 veriyodu onuda kaynana olacak insan gördü daha onuda vermez oldu kendi ailemede bisey diyemiyorum öle beş kurussuz geziyorum kaynanm bize yer minderi verdi bunlara oturun diye kanapeye oturtmuyo eşim eskiycek kirlencek diye bisey de denmiyo hemen bağırmaya basliyo rezil gibi yaşıyorum resmen anneme bi kek yaptım götürdüm kv gördü ertesi güne eşim bidaha annelere bisey yapıp götürme durummz belli diyo ya bir kek durumlarida çok iyii ama hayatimda bunlar kadar görgüsüz ınsanlar görmedim annesi ne dese onu yapiyo bide annesi dini çok kullaniyo hocaymis işte okuyarak ederek banada surekli baski yapiyo namaz kil kuran oku tamm ben kilarim ama beni zorlamasina sınır oluyorum içimdeki herşeyi bitirdi kadin ya kayinpeder de beni kv kiyasliyo bizim kültürümuzde kadınlar çalışmaz bilmem ne bak kv o çalışıyormu ya beni onla nasıl kiyaslayabikirsnz bem ünv.mezunuyum iyi kötü caliztim bekarken ben böle cimri böle görgüsüz insanlar gormedim asla disarda yemek yemeyiz büyük bir olay o benmde calismami istemiyolar ama elimde beş kurusum yok eşimle bir çok skntilarmda var aşamadigm yani okadar mutsuzumkii arkadaslar hiç yüzüm gülmüyo okadar mutsuzumkiikeşke evlenmeseydim eşim beni anlamiyo herşeye sinirleniyo böle hizmetciden bi farkm yok nasl yapcam böle bilmiyorum
Yok hayr normal tanisarak evlendik ama ben bu kadar olduklarini bilmiyodum gözüm görmüyormuş bu rezilleri
Zaten ayrı evdeyiz ama hiç evli çift gibi değiliz inanin hiç rahat değilim diken üzerinde yaşıyorum sanki el evi ne kadar acimasizms yaÇözüm çok basit arkadaşım.
Ya çalışacaksınız, evinizi ayıracaksınız. 1 göz odanız, iki mobilyanız, 4 tabak-çanağınız olacak ama huzurlu olacaksınız...
Ya da boşanacaksınız.
3,yol yok....
Öle sürekli gelmiyorlar annem anliyo yüzümden bu kadar mutsuzsun diyo uzuluyoailene anlatmak için daha ne olmasını bekliyosun. ailen evine hiç gelmedimi görmüyolarmı olanı biten. bu kaynana onları evede sokmaz
Bunlar ayrı evlerde mi oluyor? ben yok mindere otur, koltuğa oturma falan diyince kendi evi sandım.Zaten ayrı evdeyiz ama hiç evli çift gibi değiliz inanin hiç rahat değilim diken üzerinde yaşıyorum sanki el evi ne kadar acimasizms ya
Hic bir seyim yok dediyiniz icin sordum. İnsan aşikken başlarda farketmiyo olanlari. Sonradan dank ediyoYok hayr normal tanisarak evlendik ama ben bu kadar olduklarini bilmiyodum gözüm görmüyormuş bu rezilleri
Kendi evimde malasef eşim diyo bunları bana 1 tane bi kanape var zaten onada oturmuyoruz bisey desem burnumdan getiriyo igrendim hepsindenBunlar ayrı evlerde mi oluyor? ben yok mindere otur, koltuğa oturma falan diyince kendi evi sandım.
O zaman boşanacaksın güzel kardeşim. Senin kocan koca olamamış. Üzgünüm...
Valla aynen öle bi evlendim gördüm dünyann kaç bucak olduğunu bi güzel beni benzettilerHic bir seyim yok dediyiniz icin sordum. İnsan aşikken başlarda farketmiyo olanlari. Sonradan dank ediyo
Canım eğer tüm yazdıklarından doğru ise bu hayatı ömür boyu çekemezsin, zaten hersey şimdiden gozune batmış, gun geçtikçe daha çok igreneceksin onlardan,...Zaten ayrı evdeyiz ama hiç evli çift gibi değiliz inanin hiç rahat değilim diken üzerinde yaşıyorum sanki el evi ne kadar acimasizms ya
Çok fenalar tiksiniyorum zaten hepsinden biraz esimden bi destek görsem kv hiç konusturmam ama bisey desem benden kötüsü yok Allahhh burnumdan geliyo bogazimda kaliyo hersey insanliktan cktm bende bosanmayi düşünüyorum zaten olcak gibi değil rezil gibi bi hayatim varCanım eğer tüm yazdıklarından doğru ise bu hayatı ömür boyu çekemezsin, zaten hersey şimdiden gozune batmış, gun geçtikçe daha çok igreneceksin onlardan,...
Sana bir abla tavsiyesi; daha fazla yara almadan, ruh sağlığın bozulmadan bosan kurtul...çocuk olduktan sonra boşanamazsin...
Benim kv de senin kv gibi şeyler yaptı ama ben baskinim kv evime almıyorum simdi,birde çalışan kadinim....ama arada diyorum ki keske cocuk olmadan bosansaymışım....
Işte bunlara onu anlamiyo kanepenin senden daha değerli olduğunu düşünebilecek kapasitede insanlar düşünün sen bu insanlardan ne bekleyebilirsin igrençlercanım hadi eşin senden yana olsa kayınvalideni görmezden gel evliliğe devam et derim ama kanepe eskimesin diye oturmak ne ya? en basiti eski kanepeye bile 2-3 sene otursan eskimez yok yere minder koyun orada oturun birde bu evlilik değilki bu adam ve evlilik düzelmez bu gidişle hiç boşuna çekme.çocuk yokken boşan bence eziyet bu ya yazıktır.
haklısın hiç bir şey beklenmez bunlardan ya cimri olanını duydumda kanepeye eskir diye oturmamayı ilk defa duyuyorum garipler. koltuk ya bu koltuk ne için var oturmak için napacaksın başka.Işte bunlara onu anlamiyo kanepenin senden daha değerli olduğunu düşünebilecek kapasitede insanlar düşünün sen bu insanlardan ne bekleyebilirsin igrençler
Kv den geçen şeyler bunlar işte oğlunu böle yonlendiriyo bu kadar basit kalitesiz insanlar hiç birseye de degmezler mishaklısın hiç bir şey beklenmez bunlardan ya cimri olanını duydumda kanepeye eskir diye oturmamayı ilk defa duyuyorum garipler. koltuk ya bu koltuk ne için var oturmak için napacaksın başka.
Kocaniz nereli acaba? Cok merak ettimValla aynen öle bi evlendim gördüm dünyann kaç bucak olduğunu bi güzel beni benzettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?