Ah ben de içimi dökmek istedim, uzun olabilir. Aynısını benim kv ve görümce adaylarım da yapıyor. Söyledikleri şeyleri söylememiş gibi / söylemedikleri şeyleri söylemiş gibi ya da “ben onu o anlamda mı dedim” minvalinde cevaplar veriyorlar. Ve bu sürekli oluyor. 1-2 tamam, her seferinde ben ya da sevgilim mi yanlış anlıyoruz yani?
Benim ailem yok ve sevgilimle aynı şehirde yaşıyoruz çünkü okulumuz burada??
ablası beni istemiyor, kıskanıyormuş (bizzat kendi ifadesi ve annesinin söylemi ile). sevgilimle telefonda konuşurken benim hakkımda “onun kimsesi yok, senin ailen var, sen neden onunla aynı şehire taşındın, o buraya gelseydi” dedi, duymuş bulundum. E çünkü okullarımız aynı şehirde??? Sevgili olmasak da burada yaşıyorduk zaten.
Sevgilim yüz yüze gelince anne babası da varken ablasına bu cümlenin hesabını sormuş sana mı kaldı diye ve artık benimle işler aşırı ciddi olana kadar muhattap olmamasını söylemiş. Ablasının aşırı şaşırarak sakince verdiği cevabı: ben onu o anlamda mı dedim, buraya taşınsaydı biz de ona aile olurduk o anlamda dedim. Sen konuşma diyorsan pekii. Ben de tam anneme diyordum ki namutenha’yı artık aile wp grubuna alalım
Yani yalan üzerine yalan ve sevgilim tekken ayrı konuşuyor, anne baba varken ayrı. Bu sadece bir örnekti. Annesi ve babasında da aynı huy var. Mesafe mesafe mesafe.