KAYINVALİDE TERÖRÜ

Ayıbın kralını yapmışlar tavrını koymakta aşırı haklısın resmen arkandan iş çevirmişler!

• Olur ya böyle şeyler abartma.

OY: 26 15,7%
  • Resmen bundan sonra güvenmeme sebebi.

OY: 140 84,3%

• Ankete Katılan
    166
Selamlar canlarım bir süredir kendime etrafıma yaptığım haksızlık üzerine buralara gelemedim şimdi size süper bi enayilik anlatıyorum. Hazırsanız. Öncelik olarak ben insan olarak iyi insan olayım da herkes kalbinin ekmeğini yer diye beklediğim adalet anlayışım çöp oldu bu olay karşısında :) şimdi olay şu insanlar kayınvalidesi görümcesiyle anlaşamaz falan bende hep anlaşırım dedim ki bide herkese etrafıma falan ya iyi insanlar sıkıntı hiç çekmedim yapmaz böyle şeyler saçma falan. Öncelikle o insanlardan resmen özür diliyorum. Ahah çünkü neden biliyor musunuz. Gerçekten KAYINVALİDE olunca sanırım içten bi ateş sizi çağırıyor ve her türlü yapmak yapıyorsunuz yani. Her neyse hep derdim ki Ben iyi olursam herkes iyi olur. Pollyanna devam yani. Kayınvalidemle de iyi anlaşıyorum çünkü ben iyiyim. Ama o öyle olmadı ben çok şükür çok iyiyim de size konuyu kısaca geçip Allahın rızası için yol sormaya geldim :)) çok sinirim bozuk kusura bakmayın haha kendi kendime gülüyorum:) neyse pazar günü nikahım var. Kendileri benim davetiyemi bana sormadan kesinlikle ben görmeden değiştirmiş başka bir davetiye bastırıp onu dağıtmış bende bu gün bunu kendi paylaştığı hikayede görüp bu kimin davetiyesi diye sorunca öğrendim :) eksik ve yetersiz bulduğu için davetiyeyi bana sormayıp haber bile vermeye tenezzül etmeden bastırmış ve sıfır şaka :) ve dağıtmış hahaha ay çok saçma gerçekten bide bana dedi ki kızım bilgileri eksikti(ana adı baba adı yok bir tek soy adlar var eksik dediği) davetiye biz sana sorduk (hayal dünyasında galiba çünkü benim haberim yok) sende bastık artık yapacak bir şey yok dedin bizde mecbur değildik böyle bişeye yeniden bastırdık dedi. Bu arada 200 davetiyeye 400 TL verdiğimiz için ben davetiyeyi beğenmeyen olursa bi hata vs 400 TL ne ya veririz yenisini bastırırız demiş insanım herkesin içinde. Şimdi bu konu üstüne size soruyorum hanımlar... Bu arada damadın haberi yok oda şok neyse onu karıştırmıyorjm oda benden taraf çünkü neyse soruya gelelim..
Merhabalar herkes damat adayının ne tepki verdiğini sormuş önce şöyle söyleyeyim yüzde yüz eminim bilmediğinden çünkü benimle aynı anda görüp oha nasıl dedi. Bir diğer konu çok yoğun çalıştığımız için bizde görmedik böyle bi şeyi eve gelme falan da olmadı yani aslında gelse de davetiyemin kap kısmı aynı. İçini değiştirmişler dolayısıyla biz içine bakmadan anlamamız söz konusu da değil. Tepkilere gelince de şöyle sanılanın aksine gerçekten çok net bir tartışma ve net bir şekilde benim tarafımda durma söz konusu. Ama mesele damadın benim tarafımda durması değil zaten ben abartıyor muyum yoksa cidden anormalmi bu durum diye yazmıştım. Bu arada bir çok insan soruyu hemen sormamama sinir olmuş kusura bakmayın ben acayip cinnet anında lafı hep gevelerim bu arada sonuçlar için teşekkür ederim doğru olduğuma emin oldum çok büyük bir şekilde :)

Gerekirse yeniden bastırın hatta hanımefendi ödesin bir zahmet ve en pahalısını inadına yaptırın asla bu terbiyesizliğe müsaade etmeyin hatta ben olsam davetiyenin verildiği herkese de durumu anlatır bir güzel rezil ederim zamanında yaptım mı yapmadım tepeme çıktılar şuan yapmazsan çok çekersin

O da babannesinin adi mi :KK35:munevversu yada haticenaz gibi isimler de dahil bu kategoriye
Kimliği getiriyor orda görüyor kardeşim. Şok tabi. O ara küçük bı tartışmadan oda kvsi yüzünden. Çocuğunun ismini sonradan öğrendi. Bana konuyla çok benzer geldi. Allah'tan isim garip bı isim değil. Ama ne fark eder ki

Selamlar canlarım bir süredir kendime etrafıma yaptığım haksızlık üzerine buralara gelemedim şimdi size süper bi enayilik anlatıyorum. Hazırsanız. Öncelik olarak ben insan olarak iyi insan olayım da herkes kalbinin ekmeğini yer diye beklediğim adalet anlayışım çöp oldu bu olay karşısında :) şimdi olay şu insanlar kayınvalidesi görümcesiyle anlaşamaz falan bende hep anlaşırım dedim ki bide herkese etrafıma falan ya iyi insanlar sıkıntı hiç çekmedim yapmaz böyle şeyler saçma falan. Öncelikle o insanlardan resmen özür diliyorum. Ahah çünkü neden biliyor musunuz. Gerçekten KAYINVALİDE olunca sanırım içten bi ateş sizi çağırıyor ve her türlü yapmak yapıyorsunuz yani. Her neyse hep derdim ki Ben iyi olursam herkes iyi olur. Pollyanna devam yani. Kayınvalidemle de iyi anlaşıyorum çünkü ben iyiyim. Ama o öyle olmadı ben çok şükür çok iyiyim de size konuyu kısaca geçip Allahın rızası için yol sormaya geldim :)) çok sinirim bozuk kusura bakmayın haha kendi kendime gülüyorum:) neyse pazar günü nikahım var. Kendileri benim davetiyemi bana sormadan kesinlikle ben görmeden değiştirmiş başka bir davetiye bastırıp onu dağıtmış bende bu gün bunu kendi paylaştığı hikayede görüp bu kimin davetiyesi diye sorunca öğrendim :) eksik ve yetersiz bulduğu için davetiyeyi bana sormayıp haber bile vermeye tenezzül etmeden bastırmış ve sıfır şaka :) ve dağıtmış hahaha ay çok saçma gerçekten bide bana dedi ki kızım bilgileri eksikti(ana adı baba adı yok bir tek soy adlar var eksik dediği) davetiye biz sana sorduk (hayal dünyasında galiba çünkü benim haberim yok) sende bastık artık yapacak bir şey yok dedin bizde mecbur değildik böyle bişeye yeniden bastırdık dedi. Bu arada 200 davetiyeye 400 TL verdiğimiz için ben davetiyeyi beğenmeyen olursa bi hata vs 400 TL ne ya veririz yenisini bastırırız demiş insanım herkesin içinde. Şimdi bu konu üstüne size soruyorum hanımlar... Bu arada damadın haberi yok oda şok neyse onu karıştırmıyorjm oda benden taraf çünkü neyse soruya gelelim..
benimde seçtiğim olmamıştı aynı şekilde değiştirmişti hemde daha kötüsüyle içime dokundu tabii ama yaptığı ayıp seviyorsanız eşiniz beyi çok takılmayın derim

Yani konu davetiye olsa basit. Ama burda alttan gelen mesaj önemli.
Üzeri özde hakimiyet kurup, kendi isteklerini ön plana koymuş. Baştan nasıl baslarsa öyle gider. Eğer çizgi izi koymazsaniz sonradan o çizgiyi çekmek çok zor oluyor.

Davetiye beyaz eşya düğün salonu hepsini yaptılar düğüne bi ay kala öğrendik eşimle biz saygısızlar

Kayınvalide Biz sana sorduk demiş.
sende kayınvalidene hayır sormadın dedin.
Damat da annem sana sormuş işte büyütmeyelim yaşlı kadındır adı gözüksün istemiş oda mutlu olsun gibi şeyler demedi. Annemin hakkı var bıdı bıdı yok.

kayınvalide ben geline sordum unuttu dedi herhalde . Yada fena gelin bilerek oğlumla aramı açıyor diye tripler de yapmadı.
Ee kadın Yalan söyledim de dememiştir.

Kafamda çok oturtamadım diyalogları .

Oyum olumsuz .

Bence sorun davetiye basılması değil, bence önemli bir detay değil. Netice de çöpe gidecek. Önemli olan bana sorulmadan yapılması, arkamdan iş çevrilmesi. Sanırım ben kendi beğendiğim davetiyeyi bastırıp kendi akrabalarıma dağıtırım. Davetiyeyi habersiz değiştiren daha neler yapmaz diye düşünüyor insan.

Kendi akrabalarına verdiği davetiyeyi siz nasıl gördünüz? Gidip yeni davetiye bastırmış büyük olasılıkla da eskisinin dış kaplarına koymuşlar günlerini almıştır kayınvalidenin yani anlık birşey değil. Ben bu olayın üstüne biraz çekerim kendimi..normalde sorup görüşlerini alabileceğim konuları da pek sormam sanırım.Ama yardımlarını da kabul etmem artık.

Kayınvalideler dugunu kendi düğünleri zannediyor. Bunu nişanlın çözsün mutlaka sen hiç muhattap olma. Yaptığının ayıp olduğunu anlasın. Sinirlendim su an bil bakalım niye 😂
Geçmiş zaman biz de gittik kayınvalide ile perdelerimi seçmiştik. Sonra beni aradı 2 gün sonra falan. Kızım başka bi perdeci buldum şahane modeller var orda dedi. Bende saf saf aaa tamam anne oraya da bakalım orda beğenirsek öncekileri iptal eder ordan alırız dedim. Bana verdiği cevap aynen şu. Ben zaten hepsini iptal ettim ordan hepsini başka seçtim.
İnsan cıldırıyor haklısın herkes yerini bilip kenarda durmalı

X