- 11 Haziran 2021
- 165
- 297
Çok büyük terbiyesizlik. İsimleri yazsa ne olur yazmasa ne olur. Evlenecek olan siz ve müstakbel eşiniz. Türkiye’de ailelerin, bilhassa erkek ailesinin, düğünü bu kadar sahiplenmesine sinir oluyorum. Tamam evladınız evleniyor, sizin için de heyecanlı mutlu bir gün fakat bugünün başrolü siz değilsiniz. Gelin ve damat her konuda birinci karar mercii olmalı. Bireyselliğinize saygı duyulmadığını gösterir bu. Ve tam anlamıyla kaynanalıktır.
Ben de davetiyede isimler yazsın istemiyorum. Yine de hatırları olsun diye sizin gibi x ve y aileleri yazdırırım diye düşünüyorum. Ne münasebet benden habersiz davetiyem ya da düğünüme ait başka bir detay değiştirilecek? Konuştuk diye yalan atması cabası ve en tehlikeli kısmı. Aman büyütmeyin denilecek bir olay değil bence. Aman dikkat edin, tavrınızı koruyun, oyunu düzgün oynayın diyorum. Zira kayınvalideniz ikili oynuyor belli ki.
Ben de davetiyede isimler yazsın istemiyorum. Yine de hatırları olsun diye sizin gibi x ve y aileleri yazdırırım diye düşünüyorum. Ne münasebet benden habersiz davetiyem ya da düğünüme ait başka bir detay değiştirilecek? Konuştuk diye yalan atması cabası ve en tehlikeli kısmı. Aman büyütmeyin denilecek bir olay değil bence. Aman dikkat edin, tavrınızı koruyun, oyunu düzgün oynayın diyorum. Zira kayınvalideniz ikili oynuyor belli ki.