- 16 Haziran 2011
- 14.849
- 62.165
-
- Konu Sahibi siyah papatya
Aynı fikirdeyim. Sen bak ben bakıyım laflrının ortada dönmesi bile çirkin. Annemiz için ne yapabiliriz diye oturulup konuşulması gerek.
öyle evlat değiller al birini vur ötekine biz zaten görüşmüyoruz insan kardeşinin kötülüğünü ister mi bunlar her türlü uğraşırlar düşman yapmaz bunların ettiklerini hangi birini anlatayımAynı fikirdeyim. Sen bak ben bakıyım laflrının ortada dönmesi bile çirkin. Annemiz için ne yapabiliriz diye oturulup konuşulması gerek.
Görümce bekar annesiyle beraber baba evi yani kendi evlerinde yaşıyorlar evi görümcemin üzerine yaptık noter huzurunda ölene kadar bakacağım diye
evinden bir yere gitmeyi kabul etmiyor zaten görümcede bekar bu kızı nasıl bırakayım bırakamam diyorKatılıyorum. Ek olarak Alzheimer hastalarını alıştıkları ve mevcut düzeninden farklı bir yere götürmekte riskli. Evet hafızada bazı hatıralar ve yaşanmışlıklar yok oluyor ancak evlerini hatırlıyorlar. Evlerinden ayrı düşünce evlerini bulmak için dışarı çıkmak , gitmek istiyorlar. Şayet evden çıkarlarsa tehlike başlıyor.
Allah herkese sağlıklı , sıhhatli , huzurlu ömür nasip etsin.
kim ister ki çok zor ama çekecek çilem varmış derim Allahım hayırlısını ver diye dua ediyorum sadecekaç kardeşler bilmiyorum ama evin bi kısmında zaten görümcenin hakkı vardı özetle bakmak istemiyorsun eşine söyle ben bakamam diye ona göre kardeşler bi yolunu bulsun diyecek bişey yok
İş o noktaya gelirse ki gelecek gibi Allah Rızası için bakarım.Dua edin nolur Allahım yardım etsin banakim ister ki çok zor ama çekecek çilem varmış derim Allahım hayırlısını ver diye dua ediyor
Bizim gelinimiz iyi bi insan..Abim kalbimi kırmıstr ama gelinimizden hic bisey görmedim..Ama asla ne anneme ne babame onun bakmasina müsade etmem..Bizin oralarda anneye babaya oglan bakar gibi bi dusunce var ben bakmasam kimse bakmamis demez ama geline herkes yüklenir..Bana gore sacma otesi bi durum..
Esimle de konustum bu durumu evlenmeden once annem babam suan saglikli ama en ufak biseyde yanima alırım ben bakarım itiraz edersende ayrılırız dedim..Ki ben ne annemi ne babami kimseye emanet edemem...
Burada asil konu kızları..
Ama kendi kv gorusmeyen biri olarakta sunu diyorum ki yani suan esim anneme bakacak kimse yok dese sanirm bakmaya kabul ederm..
Asla da o esimi buyutmus bu gunlere getirmis diye dgl sadece insanlik namina..
Cunku kendisi ben hamileyken beni istemedigini yuzume soyleyen biri..
Ama dedim ya bi sevgiden yada saygi duymam gerektiginden dgl sadece insanlik namina..
Eger yapabilecek bisey yoksa son care sizin bakmanizsa sizde insanlik namina bakın..
Görümce bekar annesiyle beraber baba evi yani kendi evlerinde yaşıyorlar evi görümcemin üzerine yaptık noter huzurunda ölene kadar bakacağım diye
kayınvalidemin hastalığı ileri derecede değil ama kafa gidip geliyor benim yaşımda çok genç 27 üstesinden gelemem diye korkuyorum
Kayinvalidem zamaninda esimle aramizi bozmaya ayirmaya ugrasmis iftiralar atmis vs bircok olaylar yasatmis bir insan.Kendi kizlarinada yapmadigini birakmamis.Oyle hasta bir insan yani.(Esim her zaman benim yanimda durdu beni savundu)Kayinpederim oleli yillar oldu gorumcem bu zamana kadar bakti artik dayanamiyorum diyor Erkek cocuksun Annene bak diyor.Bende hic yanimiza gelsin istemiyorum Hep Allahima dua ediyorum bize muhtac etmesin diye.cunku cok zor Alzamier hastaligida var bazen akli yerinde bazende gidiyor Fikirlerinize ihtiyacim var
Bakımevi seçeneğini de bir düşünün. Alzheimer hastasına evde bakmak çok zordur. Yaşlı bakımevleri daha mantıklı.
Teşekkürler 43 yaşındain vino veritas , kayınvalidenin durumu çok ağır değilmiş çok şükür. Şu anda tek başına bekar görümce bakıyor. Sorun , görümcenin biraz nefes almak istemiş olması ve biraz da erkek kardeşinin annenin bakımını üstlenmesini istemesi.
Konu sahibesi , son mesajıyla konusunu sonlandırmış gözüküyor. Mesela ben hala evi üzerine yaptık annesine baksın diye ama bak o şimdi yardım istiyor demeye getirilen bekar görümcenin yaşını merak ediyorum. Neden mi ? Çünkü konu sahibesi 27 yaşında gencecik insanım üstesinden gelemem demiş. Görümce ise babası vefat ettiğinden beri annesinin bakımını yapmış.
Kayinvalidem zamaninda esimle aramizi bozmaya ayirmaya ugrasmis iftiralar atmis vs bircok olaylar yasatmis bir insan.Kendi kizlarinada yapmadigini birakmamis.Oyle hasta bir insan yani.(Esim her zaman benim yanimda durdu beni savundu)Kayinpederim oleli yillar oldu gorumcem bu zamana kadar bakti artik dayanamiyorum diyor Erkek cocuksun Annene bak diyor.Bende hic yanimiza gelsin istemiyorum Hep Allahima dua ediyorum bize muhtac etmesin diye.cunku cok zor Alzamier hastaligida var bazen akli yerinde bazende gidiyor Fikirlerinize ihtiyacim var