- 6 Şubat 2007
- 428
- 18
-
- Konu Sahibi siyah papatya
Kayinvalidem zamaninda esimle aramizi bozmaya ayirmaya ugrasmis iftiralar atmis vs bircok olaylar yasatmis bir insan.Kendi kizlarinada yapmadigini birakmamis.Oyle hasta bir insan yani.(Esim her zaman benim yanimda durdu beni savundu)Kayinpederim oleli yillar oldu gorumcem bu zamana kadar bakti artik dayanamiyorum diyor Erkek cocuksun Annene bak diyor.Bende hic yanimiza gelsin istemiyorum Hep Allahima dua ediyorum bize muhtac etmesin diye.cunku cok zor Alzamier hastaligida var bazen akli yerinde bazende gidiyor Fikirlerinize ihtiyacim var
ortak bakıcı tutup baktırın en iyisiKayinvalidem zamaninda esimle aramizi bozmaya ayirmaya ugrasmis iftiralar atmis vs bircok olaylar yasatmis bir insan.Kendi kizlarinada yapmadigini birakmamis.Oyle hasta bir insan yani.(Esim her zaman benim yanimda durdu beni savundu)Kayinpederim oleli yillar oldu gorumcem bu zamana kadar bakti artik dayanamiyorum diyor Erkek cocuksun Annene bak diyor.Bende hic yanimiza gelsin istemiyorum Hep Allahima dua ediyorum bize muhtac etmesin diye.cunku cok zor Alzamier hastaligida var bazen akli yerinde bazende gidiyor Fikirlerinize ihtiyacim var
Hayir duskun degil oda istemiyor ama mecbur kalicameşiniz ne diyor bu duruma,çok annesine düşkün birimi
Ben calismiyorum emekli maasi var tutulabilirAlzeimer hastasina bakmak o kadar kolay degil ki. Siz calisiyormusunuz? Bakici tutma gibi bir ihtimal varmi?
Hic oyle biri degilim aslindaProfil fotografinizdaki ferhundeyi gördükçe kötü gelinmişsiniz gibi bir izlenim canlaniyor bende yorum yapamayacagim
Hayir duskun degil oda istemiyor ama mecbur kalicam
Ben calismiyorum emekli maasi var tutulabilir
Kendi kızlarınında bakacağını zannetmiyorum bildiğiniz gibi değillerMaddi açıdan bir sıkıntı yoksa kardeşler ortaklaşa bir bakıcı tutarak sıra sıra baktırabilirler evlerinde .
Sürekli zor olur aynı kişi üstünde .
Hem de siz de kendi kızı gibi bakamazsınız ne olur olsun .
Kendi kızlarınında bakacağını zannetmiyorum bildiğiniz gibi değiller
.............. Kayinpederim oleli yillar oldu gorumcem bu zamana kadar bakti artik dayanamiyorum diyor .........
evet kendi kızı onada çok görmüyorum çok zor tabiki haklı sonuna kadar haklı ama kendi kızının tahammül edemediğini ben nasıl edeyimGörümceniz kendi kızı değil mi ? İlk mesajınızda yıllardır görümcenizin baktığını yazmıştınız.
evet kendi kızı onada çok görmüyorum çok zor tabiki haklı sonuna kadar haklı ama kendi kızının tahammül edemediğini ben nasıl edeyim