-
- Konu Sahibi siyah papatya
evet kendi kızı onada çok görmüyorum çok zor tabiki haklı sonuna kadar haklı ama kendi kızının tahammül edemediğini ben nasıl edeyim
Şaka yapıyorum elbette, konunuza gelince kendi anneniz ayni durumda olsa ne düşünürsünüz bence ordan yola çıkın. Diyelim kendi anneniz çok huysuz eşinize kötü davraniyor ve bakima muhtaç..Hic oyle biri degilim aslinda
Aklıma gelen sizinle birlikte kalsın. Emekli manasıyla bir yardımcı tutarsiniz. Kaynananin izin ihtiyaçlarını yapar arada size yardım eder. Tabi yine de çok zorlanırsiniz ama ANNEdir, başımızin tacidir (ne olursa olsun). Ona bakmak yanında olmak zorundasinizKayinvalidem zamaninda esimle aramizi bozmaya ayirmaya ugrasmis iftiralar atmis vs bircok olaylar yasatmis bir insan.Kendi kizlarinada yapmadigini birakmamis.Oyle hasta bir insan yani.(Esim her zaman benim yanimda durdu beni savundu)Kayinpederim oleli yillar oldu gorumcem bu zamana kadar bakti artik dayanamiyorum diyor Erkek cocuksun Annene bak diyor.Bende hic yanimiza gelsin istemiyorum Hep Allahima dua ediyorum bize muhtac etmesin diye.cunku cok zor Alzamier hastaligida var bazen akli yerinde bazende gidiyor Fikirlerinize ihtiyacim var
Bu erkek çocuk baksın olayını anlayamıyorum. Sanki oğlu görüyor evde her işini. Bakan gelin.
Neyse hasta olmasa neyse de hastaysa yapacak bişey yok. Dönüşümlü olarak bakmak en mantıklısı. Hiç olmazsa arada nefes alırsınız...
evet hiç biri ilgilenmiyor anca telefon açıp ahkam kesmeyi biliyorlar. Bende böyle bir insanı istemedim daha önce bizim evimizde kayınpederimle aylarca kaldıkları oldu tek başınaykende istemedim kadın durmuyor rahat durmuyorKonu erkek çocuk baksın olayı değil ki tamamıyla. Görümce babası rahmetli olduğundan beri annesine bakıyormuş. Bu süre zarfında bir Allah' ın kulu da yardım etmemiş ki artık yorulduğunu ve yapamadığını söylemiş.
Ben gmrümceyi haklı buluyorum zaten. Orda erkek çocuk baksın lafı geçince söylemek istedim sadece. Genelde kız çocuklar hiç yanaşmayıp direk gelinin üzerine atarlar o yüzden dedimKonu erkek çocuk baksın olayı değil ki tamamıyla. Görümce babası rahmetli olduğundan beri annesine bakıyormuş. Bu süre zarfında bir Allah' ın kulu da yardım etmemiş ki artık yorulduğunu ve yapamadığını söylemiş.
tamamda görümce bakıyormuş normalde senelerdir zaten..artık oğlanın bakma zamanı da gelmiş.Gorumceniz kusura bakmasin da erkek cocuksun bak diye birsey yanlis eger anne bakima muhtac ise tum cocuklari arasinda bolunur sorumluluk kimse kimseden daha fazla bakmak mecburiyetinde degil otursun konussun kardesler sirayla bakmayi kabul etmiyorlarsa bakimevi diye birsey var bu tarz hastalara orada daha kolay bakiliyor hem daha saglikli hem daha guvenilir
Kayinvalidem zamaninda esimle aramizi bozmaya ayirmaya ugrasmis iftiralar atmis vs bircok olaylar yasatmis bir insan.Kendi kizlarinada yapmadigini birakmamis.Oyle hasta bir insan yani.(Esim her zaman benim yanimda durdu beni savundu)Kayinpederim oleli yillar oldu gorumcem bu zamana kadar bakti artik dayanamiyorum diyor Erkek cocuksun Annene bak diyor.Bende hic yanimiza gelsin istemiyorum Hep Allahima dua ediyorum bize muhtac etmesin diye.cunku cok zor Alzamier hastaligida var bazen akli yerinde bazende gidiyor Fikirlerinize ihtiyacim var
Kayinvalidem zamaninda esimle aramizi bozmaya ayirmaya ugrasmis iftiralar atmis vs bircok olaylar yasatmis bir insan.Kendi kizlarinada yapmadigini birakmamis.Oyle hasta bir insan yani.(Esim her zaman benim yanimda durdu beni savundu)Kayinpederim oleli yillar oldu gorumcem bu zamana kadar bakti artik dayanamiyorum diyor Erkek cocuksun Annene bak diyor.Bende hic yanimiza gelsin istemiyorum Hep Allahima dua ediyorum bize muhtac etmesin diye.cunku cok zor Alzamier hastaligida var bazen akli yerinde bazende gidiyor Fikirlerinize ihtiyacim var
Iste artik esitlenmeleri lazimtamamda görümce bakıyormuş normalde senelerdir zaten..artık oğlanın bakma zamanı da gelmiş.
Ben gmrümceyi haklı buluyorum zaten. Orda erkek çocuk baksın lafı geçince söylemek istedim sadece. Genelde kız çocuklar hiç yanaşmayıp direk gelinin üzerine atarlar o yüzden dedim
Aynı fikirdeyim. Sen bak ben bakıyım laflrının ortada dönmesi bile çirkin. Annemiz için ne yapabiliriz diye oturulup konuşulması gerek.Bu hassas bir konu. Her yönden düşünmek gerek. Kızların tek başına yanaşması da yetmiyor bazen. Eşinin annesine tutumu çirkinse mesela erkek kardeşinde annesini güvende ve huzurlu tutmak istiyor da olabilirler. İhtimaller o kadar çok ki.