Kayinvalide sorunu esimle aramdaki sogukluk kizimin ismi :((

rica ederim bu arada :)))
benim de kizim olacak...umarim kizlarimizin hayati bizlerinkinden cok daha guzel olur. ... hepimizin en kotu gunu gecmiste kalmistir umarim :)

rica ederim bu arada :)))
benim de kizim olacak...umarim kizlarimizin hayati bizlerinkinden cok daha guzel olur. ... hepimizin en kotu gunu gecmiste kalmistir umarim :)
Cok sevindim hamilesin demek. Saglikla kucagina alirsin insallah. Kaderleri guzel olsun. Haklsin tamamen affetmem lazim.
Bunun icinde yasananlarin uzerine sunger cekmeliyim. Becerebilirim insallah. Psikiyatriye de gidecegim en kisa zamanda :)) sevgiler

Barismak icin sart olarak isim degisikligini soyleyin. Kabul etmezse zaten gecinmeye gonlu yoktur.
Bu konuda da korkum su.. esim bunu annesine yapilmis bir hakaret olarak görüyor . Ayrilmmak icn kabul etse de sonradan bu durm ona batacak. Su anda da bana.batiyor. kimseyi.kirmadan halletmenin yolu.olsa keske

Bu konuda da korkum su.. esim bunu annesine yapilmis bir hakaret olarak görüyor . Ayrilmmak icn kabul etse de sonradan bu durm ona batacak. Su anda da bana.batiyor. kimseyi.kirmadan halletmenin yolu.olsa keske

Peki sana hic hakaret edilmedi mi? Defalarca onlar tarafindan kirilmadin mi? Neden hala herkesi memnun etme derdindesin? Lutfedip baristigina gore artik memnun edilme sirasi sende degil mi? Senin huyuna gidilme zamani gelmedi mi artik?

Zaten isim konusu esinizin duzelip duzelmediginin turnusolu gibi bir nevi. Cevabi onu ele verecek.

Her ne olursa olsun isim degisikligine gitmeyin . Bakın sonra hersey yoluna girse bile sırf bu yüzden o kadın ölene kadar burnunuzdan getirebilir çünkü çok ağır birsey çok koyar bu kadına.
Zaten 2 ismi var söylemeyin kaynananin adını . Büyüyünce neye alisirsa onu söyler kendi etrafida. Bunu bu kadar takmaya çok abartmissiniz

Zaten bence sen boşanma yoluna girmişsin. Kabul ettirmek zorunda değilsin. Çocuğa başka isim koyun gitsin. Cocuk zaten kucuk. Çocuğun yaşı ilerleyince dava açar ismi değiştirirsiniz.

Bir hafta sonra gidyirum esimin yanina. Evet bosanma isi en son olacak ama su anda icmde sevgi kalmadi ya sevenezsem. Onu dusunuyorum. Yani sevgisiz evlilik devam eder mi ki. Isim konusunda da cok takinti yaptim o yuzden asamiyorum iste
O zaman dönme şartın bu olsun. Kv nin ismini kaldırmak. Kabul etmiyorsa geri dönme bu kadar basit.

Madem agliyor yalvariyor esin sana birak yalvarsin koy tepkini hemen yelkenleri suya indirme.birak hee hii dersin yine aynisini yapar.guven olmaz erkek milletine .en destek olmasi gereken zamanda olurmu boyle ya.sen koy tepkini cocugumun ismi degisecek se de soyle istemiyorum ya de .senin anan anada ben neyim ben de bende bir anneyim de.Allah yardimcin olsun

Benim oğluma da kayinpeder koymuştu ismini ek ismide vardı çocuk aklı yetince ilk ismi soylettirmedi ek ismi soylettiriyor beğenmedi

Çok ugrastim eşimle ismi değiştirelim çocuk istemiyor mutsuz diye eşimde babasına hakaret olarak algıladı

Ben beğeniyorum ismini ama çocuk beğenmedi
Oğlum ek isimle çağrılıyor okulda arkadaş arasında

Çocuk büyüyünce Sonra kendisi nüfustan sildirsin benim oğlum kendisi sildirmek istiyor çünkü eşim çok inat yemin etti ben değiştirmem diye

Şimdilik isim için inatlaşma çocuğa bırak alistir ek isme çocuğa sürekli ek isminin onun adı olduğunu diğerinin geçici olduğunu bildir

Çocukta ek isme alışınca kendisi söylesin babasına bu ismi istemediğini işin daha kolay

ismini 1 dilekçeyle halledersiniz

bence hemen gemileri yakmayın

yeri geliyor ailemizle bile birbirimize giriyıoruz basit şeylerden

aman canım cicim diyerek birleşince kul köle gibi davranmayın biraz eşle de mesafe iyidir

isim konusunu atlamayın şuan küçük olduğu için uzatmadan değiştirirler

Bence evlilik şans oyunu gibi bişey

Bunu hep derim zaten. Aşık olurum ölene kadar mutlu yaşarım, yok öyle bir şey. Düzgün birini bulurum sevmesem de olur ama mutlu olurum, öyle de yok bir şey. İnsanlar çok ikiyüzlü çünkü.

Kesinlikle bence de çözüm bu. Ve de kayınvalideyi mümkün olduğunca dış kapının dış mandalı yapmak.

Ama konu sahibi hala fazla iyi niyetli. Hala karşısındakileri kırmamaya çalışıyor. Zamanında yuvana kastetmişler affetmişsin yani onlar da isim konusunu affediversinler.

İsim değişikliği için mahkemeye başvurmanız gerekli bilginiz olsun.
Ayrıca hissettiklerinizi çok çok iyi anlıyorum. İsim değişikliği içinizi soğutur evet.
Ama yaşananlar unutulmuyor. Bu gidişle eşinize olan öfkeniz gün geçtikçe artacak. O her annesini savunduğunda içinizden birşeyler kopacak. Hatta kv bebeği sevdiğinde bebeği görmeye geldiğinde de kendinizi kötü hissedeksiniz.
Ve tükeneceksiniz..
O yüzden şu anda alttan alacak kişi siz değilsiniz. İsim değişir değişmez onu bilemem.
Ama diğer konularda bırakın eşiniz çabalasın.

Çok merak ediyorum acaba isim koyma konusu ülkemizden başka yerlerdede böyle sorunmu.yani bi ingiliz kv de ille benim adımı koyun diye tutturuyomu acaba.ya bırakın allah aşkına anası babası ne koyarsa koysun

kimliğe lüzum yok sende bir isim ver tüm sülale o isimle çağırın olsun bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…