- 8 Şubat 2017
- 115
- 116
- 40
-
- Konu Sahibi Kimderdiki
rica ederim bu arada :)))Ne guzel konusmusunuz. Tesekkurler :) evet suku r ki kizimla cok ama cok mutluyum her ne kadar biseyler eksik olsa da mutluyum ve insallah daha da mutlu olacağım. Takıntılarimdan kurtuldugim anda daha mutlu olacagima inaniyorum. Su anda emziriyorum ilac kullanamam sanirimama yine de gidecegim
Cok sevindim hamilesin demek. Saglikla kucagina alirsin insallah. Kaderleri guzel olsun. Haklsin tamamen affetmem lazim.rica ederim bu arada :)))
benim de kizim olacak...umarim kizlarimizin hayati bizlerinkinden cok daha guzel olur. ... hepimizin en kotu gunu gecmiste kalmistir umarim :)
Sen de burnundan kıl aldırma o zaman,asla geri adım atma,asla kendinden ödün verme.inan psikolojik olarak rahatlayacaksın.Evet ismi degisse icim soguyacak gercekten. Ama adam annesi soz konusu olunca burnundan kil aldirmiyor ki..
Bu konuda da korkum su.. esim bunu annesine yapilmis bir hakaret olarak görüyor . Ayrilmmak icn kabul etse de sonradan bu durm ona batacak. Su anda da bana.batiyor. kimseyi.kirmadan halletmenin yolu.olsa keskeBarismak icin sart olarak isim degisikligini soyleyin. Kabul etmezse zaten gecinmeye gonlu yoktur.
Bu konuda da korkum su.. esim bunu annesine yapilmis bir hakaret olarak görüyor . Ayrilmmak icn kabul etse de sonradan bu durm ona batacak. Su anda da bana.batiyor. kimseyi.kirmadan halletmenin yolu.olsa keske
Aşk evliligindede iş yok demekki...
Bence evlilik şans oyunu gibi bişeyAsk evliligi, mantik evliligi fasa fiso. Eslerin birbirine saygi duymasi kafi...
Esim çok isteyince kiramadm vazgectim sonra ama kabul de etmedi. O gunleri bi unutsam belki geçecek ama iste. Esimi isim konusunda nasil ikna edebilirim ki onu düşünüyorum. Hos boyle hissetmeye devam edersem de ayrilik gibi görünüyor.. aman yazdıkca kafam gidiyor. Karmakarisigim :)
O zaman dönme şartın bu olsun. Kv nin ismini kaldırmak. Kabul etmiyorsa geri dönme bu kadar basit.Bir hafta sonra gidyirum esimin yanina. Evet bosanma isi en son olacak ama su anda icmde sevgi kalmadi ya sevenezsem. Onu dusunuyorum. Yani sevgisiz evlilik devam eder mi ki. Isim konusunda da cok takinti yaptim o yuzden asamiyorum iste
Madem agliyor yalvariyor esin sana birak yalvarsin koy tepkini hemen yelkenleri suya indirme.birak hee hii dersin yine aynisini yapar.guven olmaz erkek milletine .en destek olmasi gereken zamanda olurmu boyle ya.sen koy tepkini cocugumun ismi degisecek se de soyle istemiyorum ya de .senin anan anada ben neyim ben de bende bir anneyim de.Allah yardimcin olsunMerhabalar kisaca anlatayim
Esimle 8 yil ciktiktan sonra evlendik birbirimize cok asiktik 4 yıllık da evliyiz. Bebek icin bekledik tam tup bebek tedavisi görecekken hamile kaldim cok sukur. Hersey ruya gibiydi. Kizimiza isim konusunda cok dusunduk ben sonradan vazgeçtim istemiyorm dedim ama esim israr edince ve isme bir de annesinin adini eklemek istedi hayir diyemedim sirf mutlu olsun gnlu olsun diye. Dogumdan sonra isler degisti esim benimle ilgilenmemeye basladi ve kabus dolu gunler geçirdim.. esimle kizim 3 haftalikken annesi yüzünden kavga ettik . O sirada annesi de bizde kaliyordu. Annesi de zaten hayati bana zehir etmeye baslamisti bile. Esim 1 buck aybenimle de konusmadi yuzume bakmadi oldugum.yere gelmedi kizimla da ilgilenmedi çekip gidecektim ama duzelir diye bekledim. psikologa gidiyordum ayni zamanda lohusa depresyonu teshisi koydu duzenli olarak terapiye gidiyordum.Hergun aglamakla geçti hergun . Kizimi aglayarak emzirdim gunlerce. Gidemm yapamadim. Tek bekledigim guzel bir sozdu sarilmaydi.yalvardim resmen yapma dedim snaa en cok ihtiyacim oldugu anda beni sensiz birakma dedim kili kipirdamadi.Sonra baktim olmayacak bebegim 2 bucuk aylikti kalktim ailemin yanina. Sonra ozledigini söyledi duzelcek dedi eve geri dondum 3 ay oyle kaldik ama yine değişen bisey olmadi yataklari ayirdik. En son artik ayrilalim dedik dilekceyi verecektim ki ozurler aglamalar.. tamam dedim dusunelim ama biraz ayri kalalim dedim ailemin yanina geldim. Su anda surekli mesaj atıyor hediyeler gönderiyor. Ama benim icimde oyle kirilmis ki biseyler tamir olmuyor uğraşıyorum olmuyor. annesinin adini diyunca bile tüylerim diken diken oluyor esime eskisi gibi bakamiyorum sevemiyorum. Ve belki de en buyuk sorunum kizima ismiyle hitap edemiyorum. Oyle zor ki. Ismi bana o gunleri hatirlatiyor. O donemde çekilmiş fotograflara bile bakamiyorum bakinca esimden nefret ediyorum. Kizimin ismini degistirmek istiyorum ama esim buna razi olmuyor. Nasil yapacağım nasil unutacagim arkadaşlar akil verin. Bebek sahibi olamayanlar nankörlük olarak gormesin lütfen. Şükürler olsun ki bebgim oldu. İsmine takilmamaliyim ama olmuyor iste atamiyrum. Psikologa gidiyordum ara verdim simdilik.ne yapayim kizlar.
Cok uzun oldu ama ancak bu kadar kisaltabildim
Benim oğluma da kayinpeder koymuştu ismini ek ismide vardı çocuk aklı yetince ilk ismi soylettirmedi ek ismi soylettiriyor beğenmediBu konuda da korkum su.. esim bunu annesine yapilmis bir hakaret olarak görüyor . Ayrilmmak icn kabul etse de sonradan bu durm ona batacak. Su anda da bana.batiyor. kimseyi.kirmadan halletmenin yolu.olsa keske
Kesinlikle bence de çözüm bu. Ve de kayınvalideyi mümkün olduğunca dış kapının dış mandalı yapmak.Barismak icin sart olarak isim degisikligini soyleyin. Kabul etmezse zaten gecinmeye gonlu yoktur.
Bence evlilik şans oyunu gibi bişey
Kesinlikle bence de çözüm bu. Ve de kayınvalideyi mümkün olduğunca dış kapının dış mandalı yapmak.