Merhabalar kisaca anlatayim
Esimle 8 yil ciktiktan sonra evlendik birbirimize cok asiktik 4 yıllık da evliyiz. Bebek icin bekledik tam
tup bebek tedavisi görecekken hamile kaldim cok sukur. Hersey ruya gibiydi. Kizimiza isim konusunda cok dusunduk ben sonradan vazgeçtim istemiyorm dedim ama esim israr edince ve isme bir de annesinin adini eklemek istedi hayir diyemedim sirf mutlu olsun gnlu olsun diye. Dogumdan sonra isler degisti esim benimle ilgilenmemeye basladi ve kabus dolu gunler geçirdim.. esimle kizim 3 haftalikken annesi yüzünden kavga ettik . O sirada annesi de bizde kaliyordu. Annesi de zaten hayati bana zehir etmeye baslamisti bile. Esim 1 buck aybenimle de konusmadi yuzume bakmadi oldugum.yere gelmedi kizimla da ilgilenmedi çekip gidecektim ama duzelir diye bekledim. psikologa gidiyordum ayni zamanda lohusa depresyonu teshisi koydu duzenli olarak terapiye gidiyordum.Hergun aglamakla geçti hergun . Kizimi aglayarak emzirdim gunlerce. Gidemedim yapamadim. Tek bekledigim guzel bir sozdu sarilmaydi.yalvardim resmen yapma dedim snaa en cok ihtiyacim oldugu anda beni sensiz birakma dedim kili kipirdamadi.Sonra baktim olmayacak bebegim 2 bucuk aylikti kalktim ailemin yanina. Sonra ozledigini söyledi duzelcek dedi eve geri dondum 3 ay oyle kaldik ama yine değişen bisey olmadi yataklari ayirdik. En son artik ayrilalim dedik dilekceyi verecektim ki ozurler aglamalar.. tamam dedim dusunelim ama biraz ayri kalalim dedim ailemin yanina geldim. Su anda surekli mesaj atıyor hediyeler gönderiyor. Ama benim icimde oyle kirilmis ki biseyler tamir olmuyor uğraşıyorum olmuyor. annesinin adini diyunca bile tüylerim diken diken oluyor esime eskisi gibi bakamiyorum sevemiyorum. Ve belki de en buyuk sorunum kizima ismiyle hitap edemiyorum. Oyle zor ki. Ismi bana o gunleri hatirlatiyor. O donemde çekilmiş fotograflara bile bakamiyorum bakinca esimden nefret ediyorum. Kizimin ismini degistirmek istiyorum ama esim buna razi olmuyor. Nasil yapacağım nasil unutacagim arkadaşlar akil verin. Bebek sahibi olamayanlar nankörlük olarak gormesin lütfen. Şükürler olsun ki bebgim oldu. İsmine takilmamaliyim ama olmuyor iste atamiyrum. Psikologa gidiyordum ara verdim simdilik.ne yapayim kizlar.
Cok uzun oldu ama ancak bu kadar kisaltabildim