Kayinvalide sorunu esimle aramdaki sogukluk kizimin ismi :((

Hayatimda yaptığım en.buyuk hatalardan biriydi

Zaten en.cok.buna kiziyorum ve affedemiyorum ya. Bana aci cektirirken kizima da yapti.dogal olarak. Ama sukur ki smdi iyiyim kizimi mutlu etmek icin herseyi yapıyorum

Valla eşim böylesine kötü davranacak annesiyle,sonra da ben o ismi telafuz edecemmm oooo...madem eşin pişman,bir zahmet kızına başka isim bulsun,böylelikle için soğur belki..kesinlikle kızının ismini değiştir

Evet iste basima gelen tam anlamiyla buydu arkadasim .. psikolog da aynisini soyledi
Suan da tam bir sınır hastası oldum en çok ta sen gibi doğrunca kocamla kaynanam olacak çok ugrastilar benimle . bebeğim 1 ay boyunca sarılık oldu geceleri hiç uyumadim kaynanam olcak şeytan cocugumu emzirdikce bak bak yine emziriyo derdi beni öyle kıskandı ki çocuğuma memesi ni vermeye kalktı cocugumu minicikken hoplata zıplata sevmeye çalışırdı bende izin vermezdim esimi doldururdu çocuğumuzu bizden sakiniyor diye bu sigarayı gebeliğim boyunca hic icmemeistim kaynana yüzünden başladım tekrar bunlar sadece lohusaligimdaki piskoLojik şiddetleri hepsini anlatsam bu satırlar yetmez

Öteki ismini söyleyin ama bu adama kaç kere sans vermişsiniz düzelmemiş sanmiyorum ki düzelsin iyi düşünün hediyelere hemen kanmayın
Eskiden olsa
İyi niyetinizden yapmışsınız gönlü hoş olsun diye. Allah bilsin. Gerisini boşverin hiç o isimle çağırmayın bile unutun gitsin. Nüfusta da yazıyor mu o isim? İnşallah yazmıyordur.
Nüfusta yazmasa takmayacagim ama her yerde karsima cikiyor

Canim ya nedir bu boyle Allah seninde yardimcin olsun o kadar iyianliyorum ki seni. Dogum yapmis birni gorunce bile yuregim aciyor. Cunku en mutlu.günlerim hep zehir oldu. Anlat arkadasim anlat hafflersin belki

Evet ismi degisse icim soguyacak gercekten. Ama adam annesi soz konusu olunca burnundan kil aldirmiyor ki..

Canim ya nedir bu boyle Allah seninde yardimcin olsun o kadar iyianliyorum ki seni. Dogum yapmis birni gorunce bile yuregim aciyor. Cunku en mutlu.günlerim hep zehir oldu. Anlat arkadasim anlat hafflersin belki
İçim çok dolu kardeşim esim tam bir aileci ayrı eve bile cikamyör aileşi olmadan nefes alamamış erirmis boşanmayi denedim ailem sahip çıkmadı musait olunca eski konularına bir göz atarsan ne çektiğimi anlarsın

İki ismi yok mu bebeğinizin, kayınvalide adıyla seslenmeyin. Psikoloğa gitmeyi neden bıraktınız, iyi gelmedi mi size? Eşinizi ikna edebilirseniz birlikte çift terapistine gidebilirsiniz faydası olabileceğini düşünüyorum.

psikolog degil de psikiyatriste gidin bence. yanlis anlamayin ben de gittim yine giderim bence herkes de gitmeli zaman zaman.... ozur dileyerek yaziyorum ama keske isim konusunda razi olmasaydiniz. ama olmus napalim . diger ismiyle seslenin
ikisini de esiniz koymus o da ayri bir olay. biri onun istedigi biri sizin istediginiz olsaydi keske. neyse siz nasil istiyorsaniz oyle seslenin. isim konusunu dusunmemeye calisin. esinizi seviyor musunuz? seviyorsaniz son kez deneyin ne kaybedersiniz. ama biraz surunsun. hemen pes etmeyin. ve lutfen psikiyatriste gidin cok daha iyi hissedeceginize eminim :))

Canim ya cok uzuldum ailes olmadan yasayamayn bu adamlar neden evlenir ki . Inslalah duzelir durumlarin

Ailemin yanina gelnce bıraktım. Iyi geliyordu yine ama oyle cok sahane de olmadim yani :) cift terapisini de dusunecegim tesekkurler :)

Psikiyatriye gitmedim tavsiyenizi dinleyecegim. Esimi seviyor muyum inanin bilmiyorum. Zmanla anlayacagim. Isim konusunda da o kadar pişmanim ki anlatamam

Psikiyatriye gitmedim tavsiyenizi dinleyecegim. Esimi seviyor muyum inanin bilmiyorum. Zmanla anlayacagim. Isim konusunda da o kadar pişmanim ki anlatamam
sizi cok iyi anliyorum ben de pismanliklarina cok takilan asla unutamayan biriyim. emin olun psikolog olmak da onemlidir kimse yanlis anlamasin ama psikiyatrist tip okumus oluyor. ozetle ilac yazabiliyor. ve bazi seyler malesef ilac kullanmadan atlatilmiyor. ilac kullanmak.da dunyanin sonu degil tam tersi tedavi olmak demek. nasil hormaon tedavisi oluyoruz bazen yipranan bozulan.ruhu da ancak ilac tedavi ediyor. o yuzden yardim almak insanin tek cikis yolu bazen. esinizi sevip sevmedigizden daha onemli olan kendinizle gecmisinizle barisip kendinizi sevmeniz affetmeniz bence tabi. kendiniz ozunuzde mutlu olursaniz esinizi sevmeseniz de cok sorun olmaz bosanirsiniz en sonunda. ama insan kendiyle barismazsa esini de sevemiyor kendini de.

Ne guzel konusmusunuz. Tesekkurler :) evet suku r ki kizimla cok ama cok mutluyum her ne kadar biseyler eksik olsa da mutluyum ve insallah daha da mutlu olacağım. Takıntılarimdan kurtuldugim anda daha mutlu olacagima inaniyorum. Su anda emziriyorum ilac kullanamam sanirim ama yine de gidecegim

emziriyorsaniz bile gerekli gordugu takdirde doktor hafif bir ilac verebilir yada gerek bile gormez. ama takintilardan pismanliklardan insanin kendini zorlayarak kurtulma sansi olduguna inanmiyorum.sadece ertelersiniz kokten halletmezseniz. ozetle esinizle olan kotu zamani silemezseniz affedemezseniz bu girgun yine gun yuzune cikacaktir. sen bana cocuk dogdugunda da boyle yapmistin zaten diye her firsatta daha da kinlenirsiniz. tamamen affetmek gerek. cok zor ama keske bazi zamanlari zihnimizden sokup atabilsek ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…