Kayinvalide sorunu esimle aramdaki sogukluk kizimin ismi :((

Kimderdiki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2017
37
21
38
Merhabalar kisaca anlatayim
Esimle 8 yil ciktiktan sonra evlendik birbirimize cok asiktik 4 yıllık da evliyiz. Bebek icin bekledik tam tup bebek tedavisi görecekken hamile kaldim cok sukur. Hersey ruya gibiydi. Kizimiza isim konusunda cok dusunduk ben sonradan vazgeçtim istemiyorm dedim ama esim israr edince ve isme bir de annesinin adini eklemek istedi hayir diyemedim sirf mutlu olsun gnlu olsun diye. Dogumdan sonra isler degisti esim benimle ilgilenmemeye basladi ve kabus dolu gunler geçirdim.. esimle kizim 3 haftalikken annesi yüzünden kavga ettik . O sirada annesi de bizde kaliyordu. Annesi de zaten hayati bana zehir etmeye baslamisti bile. Esim 1 buck aybenimle de konusmadi yuzume bakmadi oldugum.yere gelmedi kizimla da ilgilenmedi çekip gidecektim ama duzelir diye bekledim. psikologa gidiyordum ayni zamanda lohusa depresyonu teshisi koydu duzenli olarak terapiye gidiyordum.Hergun aglamakla geçti hergun . Kizimi aglayarak emzirdim gunlerce. Gidemedim yapamadim. Tek bekledigim guzel bir sozdu sarilmaydi.yalvardim resmen yapma dedim snaa en cok ihtiyacim oldugu anda beni sensiz birakma dedim kili kipirdamadi.Sonra baktim olmayacak bebegim 2 bucuk aylikti kalktim ailemin yanina. Sonra ozledigini söyledi duzelcek dedi eve geri dondum 3 ay oyle kaldik ama yine değişen bisey olmadi yataklari ayirdik. En son artik ayrilalim dedik dilekceyi verecektim ki ozurler aglamalar.. tamam dedim dusunelim ama biraz ayri kalalim dedim ailemin yanina geldim. Su anda surekli mesaj atıyor hediyeler gönderiyor. Ama benim icimde oyle kirilmis ki biseyler tamir olmuyor uğraşıyorum olmuyor. annesinin adini diyunca bile tüylerim diken diken oluyor esime eskisi gibi bakamiyorum sevemiyorum. Ve belki de en buyuk sorunum kizima ismiyle hitap edemiyorum. Oyle zor ki. Ismi bana o gunleri hatirlatiyor. O donemde çekilmiş fotograflara bile bakamiyorum bakinca esimden nefret ediyorum. Kizimin ismini degistirmek istiyorum ama esim buna razi olmuyor. Nasil yapacağım nasil unutacagim arkadaşlar akil verin. Bebek sahibi olamayanlar nankörlük olarak gormesin lütfen. Şükürler olsun ki bebgim oldu. İsmine takilmamaliyim ama olmuyor iste atamiyrum. Psikologa gidiyordum ara verdim simdilik.ne yapayim kizlar.
Cok uzun oldu ama ancak bu kadar kisaltabildim

Kızınız daha bir yaşına girmedi sanırım, bence ona yeni ismi ile hitap etmeye başlayın şimdiden, aileniz de.
Eşinizin değişip değişmediğini bu ismi kabul edip etmemesi ile de bir nebze ölçebilirsiniz. Değiştim diyen isimde de diretmez.

Esim çok isteyince kiramadm vazgectim sonra ama kabul de etmedi. O gunleri bi unutsam belki geçecek ama iste. Esimi isim konusunda nasil ikna edebilirim ki onu düşünüyorum. Hos boyle hissetmeye devam edersem de ayrilik gibi görünüyor.. aman yazdıkca kafam gidiyor. Karmakarisigim :)

Tam anlamadım tek ismi mi var iki ismi mi

Eger iki isimse ikinciyi soyleyiver

Diger konuda da zaman ver kendine bekle biraz

Anlıyorum seni canım. Bebeğinin ikinci ismiyle hitap et. Çok fazla da üzülme her şey olacağına varır ,sütün kesilir sonra bebeginede faydan olmaz. Bebeğini düşün ve kafayı takmamaya çalış. Üzüldüm senin adına inş hayatında herşey istediğin gibi olur...

Ben öyle ortada şiddet,aldatma vs yok ise ayrılma taraftarı değilim. Ne yuva kolay kuruluyor ne de kolay yıkılıyor.
Bence artık ailenin yanında durma. Evine git ama bu durumda esin ile bir sure birlikte olma. Cok uzatmadan bu süreyi aynı evin icin se problemlerinizi aşmaya bakın. Gecmiste yasarsan eger cok üzülürsün.

Kaynanan ne yaptı anlayamadım bursa sorun eşin. Ama ona karşı azıcık politik ve mesafeli ol. Birak esin annesine nasil davraniyorsa davransın umursama. O annesi.

Kizina da ikinci ismi var ise onunla seslen. Ve cekinmeden herkesin icinde biri ilk ismiyle seslendigin de hayir ismi bu diye duzelt. O senin kızın.

Neden x degil de y diyoruz diyen olursa da x den bir tane var zaten ya de. Yada deme bisi

Tesekkur ederim canim... bebegime bisey hissettirmeye calisiyorum zaten. Cok sukur aglamakli.gunleri geride biraktim insalah dedigin gibi olur

Bir hafta sonra gidyirum esimin yanina. Evet bosanma isi en son olacak ama su anda icmde sevgi kalmadi ya sevenezsem. Onu dusunuyorum. Yani sevgisiz evlilik devam eder mi ki. Isim konusunda da cok takinti yaptim o yuzden asamiyorum iste

Yuva kolay kurulmuyor lafindan da gina geldi. Erkekler de bunun farkinda olmalı. Sadece kadın böyle düşününce olmuyor malesef. Iyice esinden emin olmadan dönme bence. Yine aynı seyler yaşanacaksa niye dönesin ki
Ne yzk ki erkekler bizim gibi degil.. bebek olunca daha iyi anladim.

Taviz tavizi doğurur.Siz neden 9 ay boyunca sancısını çektiğiniz bebeğinizin ismine karışılmasına izin verdiniz ki!!!
Ayrıca şu büyüklerin isminin yenidoğan bebeklere verilmesini bir türlü anlamış değilim yalakalıktan başka hiçbirşey değil.
Bence siz psikolojik destek almaya devam edin bebeğinizin ismini anca öyle benimsersiniz zira.

Bir hafta sonra gidyirum esimin yanina. Evet bosanma isi en son olacak ama su anda icmde sevgi kalmadi ya sevenezsem. Onu dusunuyorum. Yani sevgisiz evlilik devam eder mi ki. Isim konusunda da cok takinti yaptim o yuzden asamiyorum iste

Sevgiden kastın nedir ? Diziler de ki filmlerde ki gibi mi?
Valla ben esimle severek evlendim ama suan sevgililikteki kadar ne aşığım ne de seviyorum. Yani yine seviyorum esimi ama o zamanlar her sey ruyaydi. Pembe gözlüklerim vardı falan.

Tamam esin ilgisiz belli ,yavrusuna bile ilgisiz. Ama kendini geri çek. Ona yalvarma aynı zamanda da cok surat asma. Normal biriymis gibi konus,davran, normal bir insanmış gibi. Ilk once saygınız birbirinize tahammülünüz olsun hersey sıra ile gelir.

Ben bu erkekleri anlamıyorum. Hani derler ya kadın doğurur ama koca dokuz doğurur; aynen kadın lohusa olur depresyona girer , erkek çoktan girmiştir de çıkamıyordur. Onlar daha çok lohusa sendromlu oluyor nedense. İlla ki yeni doğum yapmış birçok kadının başına geliyor bu yaşadıklarınız. Ben de dahil.
İnşallah en kısa sürede eşinizin aklı başına gelir de bir ailesi olduğunu anlar.Lütfen üzülmeyin sütünüz azalır bebeğinize üzüntülü süt içirmeyin yazık günah.Zaten ne oluyorsa hep çocuklara oluyor. Ortada onlar daha çok yıpranıyor. İzin vermeyin yıpratmayın yavrunuzu.

Bosanmak sadece fiziksel siddetten aldatmadan falan olmuyor bosanmak icin en buyuk sebep mutsuzluk sonuna kdr deneyin tabi ama baktiniz olmuyor aman kimin esi mukemmelki deyip mutsuzlugada tahammul gostermeyin psikolojik olarak bir insani bezdirmek en kotusudur..herkesin eside boyle degil boyleymis gibi gosterenlere de inanmayin

Tabi ki.sevgilikteki gibi degl ama bir gun ayri.yatamazdim mesela onsuz yataga giremezdim isten donene kadar özlerdim sarilirdim simsiki.. :) bu iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…