- 16 Şubat 2017
- 37
- 21
- 38
-
- Konu Sahibi Kimderdiki
Esim çok isteyince kiramadm vazgectim sonra ama kabul de etmedi. O gunleri bi unutsam belki geçecek ama iste. Esimi isim konusunda nasil ikna edebilirim ki onu düşünüyorum. Hos boyle hissetmeye devam edersem de ayrilik gibi görünüyor.. aman yazdıkca kafam gidiyor. Karmakarisigim :)Mesaj tekrarı
Iki ismi var canim.evet beklemek en.mantiklisiTam anlamadım tek ismi mi var iki ismi mi
Eger iki isimse ikinciyi soyleyiver
Diger konuda da zaman ver kendine bekle biraz
Tesekkur ederim canim... bebegime bisey hissettirmeye calisiyorum zaten. Cok sukur aglamakli.gunleri geride biraktim insalah dedigin gibi olurAnlıyorum seni canım. Bebeğinin ikinci ismiyle hitap et. Çok fazla da üzülme her şey olacağına varır ,sütün kesilir sonra bebeginede faydan olmaz. Bebeğini düşün ve kafayı takmamaya çalış. Üzüldüm senin adına inş hayatında herşey istediğin gibi olur...
Bir hafta sonra gidyirum esimin yanina. Evet bosanma isi en son olacak ama su anda icmde sevgi kalmadi ya sevenezsem. Onu dusunuyorum. Yani sevgisiz evlilik devam eder mi ki. Isim konusunda da cok takinti yaptim o yuzden asamiyorum isteBen öyle ortada şiddet,aldatma vs yok ise ayrılma taraftarı değilim. Ne yuva kolay kuruluyor ne de kolay yıkılıyor.
Bence artık ailenin yanında durma. Evine git ama bu durumda esin ile bir sure birlikte olma. Cok uzatmadan bu süreyi aynı evin icin se problemlerinizi aşmaya bakın. Gecmiste yasarsan eger cok üzülürsün.
Kaynanan ne yaptı anlayamadım bursa sorun eşin. Ama ona karşı azıcık politik ve mesafeli ol. Birak esin annesine nasil davraniyorsa davransın umursama. O annesi.
Kizina da ikinci ismi var ise onunla seslen. Ve cekinmeden herkesin icinde biri ilk ismiyle seslendigin de hayir ismi bu diye duzelt. O senin kızın.
Neden x degil de y diyoruz diyen olursa da x den bir tane var zaten ya de. Yada deme bisi
Ne yzk ki erkekler bizim gibi degil.. bebek olunca daha iyi anladim.Yuva kolay kurulmuyor lafindan da gina geldi. Erkekler de bunun farkinda olmalı. Sadece kadın böyle düşününce olmuyor malesef. Iyice esinden emin olmadan dönme bence. Yine aynı seyler yaşanacaksa niye dönesin ki
Bir hafta sonra gidyirum esimin yanina. Evet bosanma isi en son olacak ama su anda icmde sevgi kalmadi ya sevenezsem. Onu dusunuyorum. Yani sevgisiz evlilik devam eder mi ki. Isim konusunda da cok takinti yaptim o yuzden asamiyorum iste
Tabi ki.sevgilikteki gibi degl ama bir gun ayri.yatamazdim mesela onsuz yataga giremezdim isten donene kadar özlerdim sarilirdim simsiki.. :) bu iste.Sevgiden kastın nedir ? Diziler de ki filmlerde ki gibi mi?
Valla ben esimle severek evlendim ama suan sevgililikteki kadar ne aşığım ne de seviyorum. Yani yine seviyorum esimi ama o zamanlar her sey ruyaydi. Pembe gözlüklerim vardı falan.
Tamam esin ilgisiz belli ,yavrusuna bile ilgisiz. Ama kendini geri çek. Ona yalvarma aynı zamanda da cok surat asma. Normal biriymis gibi konus,davran, normal bir insanmış gibi. Ilk once saygınız birbirinize tahammülünüz olsun hersey sıra ile gelir.
Evet iste basima gelen tam anlamiyla buydu arkadasim .. psikolog da aynisini soylediPiskoLojik şiddet hepsinden kötüdür başıma geldiğinden bilirim