Ben de sıcak havada harareti alır diye çay içme olayını anlayamıyorum. Bizde bir tabu mu gerçekten? İç diye zorlarlar, yok hava çok sıcak dersin tamam işte hararetini alır iç diye diretirler. Ya ben soğuk içeceklere hararetimi veriyorum. Onlar alıyor. Çaya vermek istemiyorum hararet benim değil mi kardeşim diyorum kendi kendime. Sonra pişman oluyorum kendime soylendigim için. Dünya hassas kalpler için gerçekten cehennem.
Ama çay gerçekten harareti alıyor bi iç dene asgffdgagdfdgagfBen de sıcak havada harareti alır diye çay içme olayını anlayamıyorum. Bizde bir tabu mu gerçekten? İç diye zorlarlar, yok hava çok sıcak dersin tamam işte hararetini alır iç diye diretirler. Ya ben soğuk içeceklere hararetimi veriyorum. Onlar alıyor. Çaya vermek istemiyorum hararet benim değil mi kardeşim diyorum kendi kendime. Sonra pişman oluyorum kendime soylendigim için. Dünya hassas kalpler için gerçekten cehennem.
Ben de sevemiyorum ya. Fazlasiyla iyi bir insan, bana hicbir zarari olmadi ama sevmiyorum. Kendi yasam tarzi, kafa yapisi kendine reva gordugu köle gibi bir hayat, sevemiyorum boyle insanlariOrtada bir sorun yokken kayınvalideyi sevmemek tuhaf değil mi?
Benim kayınvalide de dünya iyisidir arada kızarım,söylenirim ama sevmem dersem ayıp olur diye düşünüyorum.
Ben de aşık değilim kadına ayol!Ben de sevemiyorum ya. Fazlasiyla iyi bir insan, bana hicbir zarari olmadi ama sevmiyorum. Kendi yasam tarzi, kafa yapisi kendine reva gordugu köle gibi bir hayat, sevemiyorum boyle insanlari
Allahım ben gülmedim o güldürdüNe kaynanalar var ,sizinki birşey yapmıyor bence. Ki ayrı yaşıyorsunuz.
Kadına da bu kadar emoji atmayın yaşlı kadın yanlış anlar.
Ama cidden emoji bize bile fazla geldi. Bende ilk emojileri gördüğümde böyleydim ah ah on yıl oldu sanırımAllahım ben gülmedim o güldürdü
Hadlerini aşıyorlar çünkü beslenmiş yetiştirilmiş bi evlat aldıklarını düşünüyorlar öyle olunca had aşmakta da bi beis görmüyorlarYa değil mi çok doğruben diyorum ki muhakkak bir terslik oluyor işte tabu mu olmuş bizde nedir illa ki oluyor annenin hatasını görmezden gelebilirsin ama -ki o da senin ama iş kayınvaliden olunca kasıt arıyorsun hiç hakkı yokmuş bazı şeylerde hadlerini aşıyorlar gibi geliyor
Ya anlamadığım şu kayınvalide gelin olayı bir tabu mu gerçekten bizde isterse dünya iyisi olsun ama hiç sevmek zorunda değiliz birbirimizi sonuçta eşimin annesi yani anne bile demek zorunda değilim bence görüşmek eh bir yere kadar istiyor ki her istediği onun makul ölçülerinde olsun ben günlere falan gideyim ama gitmiyorumo birşey istediğinde emrivaki yapıyormuş gibi geliyor vallahi eşim koç ben boğayım o da asla kendi bildiğinden şaşmaz bende kafamızın diki dikine gideriz kadın yumuşak tatlı dilli ama despot vallahi istiyor hep istediği olsun falan sonra eşim kızıyor yapmıyor benimde işime geliyor yani bazı durumlarda sizce ben kötü müyüm ya Aklıma takıldı bazen vicdan sorunsalı devreye giriyor çünkü eee tabii jenerasyon farkı kafalar farklı ben küsmem kimseye dobra dobra yanlış geleni de söylerim sonra çok mu fazla oldu diye düşünürüm dünya hassas kalpliler için çok acımasız bende Eyi günlerrrrr Heee bu arada bugün cehennem sıcakları varmış mecbur kalmadıkça çıkmayın dışarı benden söylemesi yamulmayın sonra Ve birde kötü şirret kaynana sahibi arkasaşlara canı gönülden sabır diliyorum cennet sizin için var kesinlikle
İnsanlara bunu anlat.O çay değil ki. harareti alan çay Dere
Ya müthişsinBen de sıcak havada harareti alır diye çay içme olayını anlayamıyorum. Bizde bir tabu mu gerçekten? İç diye zorlarlar, yok hava çok sıcak dersin tamam işte hararetini alır iç diye diretirler. Ya ben soğuk içeceklere hararetimi veriyorum. Onlar alıyor. Çaya vermek istemiyorum hararet benim değil mi kardeşim diyorum kendi kendime. Sonra pişman oluyorum kendime soylendigim için. Dünya hassas kalpler için gerçekten cehennem.
Ay ne kadar cahilimO çay değil ki. harareti alan çay Dere
Ay çok ergen, çok itici ve çok özenti.Öyle yazmak istedim teşekkürler
Derdi olmayanlar da (Allah dert vermesin) içinden geçenleri sanki bir dertmiş gibi anlatıp konu açıyor.
Ben seni çok iyi anladım bende öyle sevemiyorum. 4 yıldır evliyim ilk yillarimda bizim gittigimiz geldiğimiz her yere karışmaya çalıştı biz bı yere gitsek arkamızdan ağlayarak aradı beni niye götürmediniz diye ki çoğu yere de ben derdim eşime anneni de alalım gidelim diye sonra bunu bizim görevimiz gibi gördü. Kayinpedirimle birlikte benim gittiğim yerlere karismaya çalıştılar ama ben izin vermedim . Evliliğimin 2. Yılının sonlarında biz çok büyük sorunlar yaşadık eşimle eşim evi terk etti annesinin yanına gitti 2 hafta ben burada gurbetteyim ne aradılar ne sordular yalnızsın bişeye ihtiyacın var mı demediler tam tersine anneme beni kötülemeye çalıştı onlarla aramda bı sorun olmamasına rağmen annemde tlfnda gerekeni soylemis biz hiç Bilemeyiz şimdi gençler bizden daha akıllı hareket ediyorlar biz hiç karismayalim diye beni kotuleyememis falan neyse anlatsam daha neler neler. Şimdi onlara küs değilim ama içimde hiç birşey yok ne gideyim istiyorum ne onlar gelsin. İki sokak var aramızda Allah'tan eşimde hiç gitmek istemiyorda ayda bir anca gideriz o bize Cat kapı çok gelirdi spora başladık eşimle işten sonra sporda oluyoruz genelde artık oyle çat kapı da gelemiyor çok kapıda kaldı çünküYa anlamadığım şu kayınvalide gelin olayı bir tabu mu gerçekten bizde isterse dünya iyisi olsun ama hiç sevmek zorunda değiliz birbirimizi sonuçta eşimin annesi yani anne bile demek zorunda değilim bence görüşmek eh bir yere kadar istiyor ki her istediği onun makul ölçülerinde olsun ben günlere falan gideyim ama gitmiyorumo birşey istediğinde emrivaki yapıyormuş gibi geliyor vallahi eşim koç ben boğayım o da asla kendi bildiğinden şaşmaz bende kafamızın diki dikine gideriz kadın yumuşak tatlı dilli ama despot vallahi istiyor hep istediği olsun falan sonra eşim kızıyor yapmıyor benimde işime geliyor yani bazı durumlarda sizce ben kötü müyüm ya Aklıma takıldı bazen vicdan sorunsalı devreye giriyor çünkü eee tabii jenerasyon farkı kafalar farklı ben küsmem kimseye dobra dobra yanlış geleni de söylerim sonra çok mu fazla oldu diye düşünürüm dünya hassas kalpliler için çok acımasız bende Eyi günlerrrrr Heee bu arada bugün cehennem sıcakları varmış mecbur kalmadıkça çıkmayın dışarı benden söylemesi yamulmayın sonra Ve birde kötü şirret kaynana sahibi arkasaşlara canı gönülden sabır diliyorum cennet sizin için var kesinlikle
Ya değil miBen seni çok iyi anladım bende öyle sevemiyorum. 4 yıldır evliyim ilk yillarimda bizim gittigimiz geldiğimiz her yere karışmaya çalıştı biz bı yere gitsek arkamızdan ağlayarak aradı beni niye götürmediniz diye ki çoğu yere de ben derdim eşime anneni de alalım gidelim diye sonra bunu bizim görevimiz gibi gördü. Kayinpedirimle birlikte benim gittiğim yerlere karismaya çalıştılar ama ben izin vermedim . Evliliğimin 2. Yılının sonlarında biz çok büyük sorunlar yaşadık eşimle eşim evi terk etti annesinin yanına gitti 2 hafta ben burada gurbetteyim ne aradılar ne sordular yalnızsın bişeye ihtiyacın var mı demediler tam tersine anneme beni kötülemeye çalıştı onlarla aramda bı sorun olmamasına rağmen annemde tlfnda gerekeni soylemis biz hiç Bilemeyiz şimdi gençler bizden daha akıllı hareket ediyorlar biz hiç karismayalim diye beni kotuleyememis falan neyse anlatsam daha neler neler. Şimdi onlara küs değilim ama içimde hiç birşey yok ne gideyim istiyorum ne onlar gelsin. İki sokak var aramızda Allah'tan eşimde hiç gitmek istemiyorda ayda bir anca gideriz o bize Cat kapı çok gelirdi spora başladık eşimle işten sonra sporda oluyoruz genelde artık oyle çat kapı da gelemiyor çok kapıda kaldı çünküyani şimdi bana karşı iyi ama benim içimde onlara karşı büyük bi sogukluk var