Kayınvalide sorunsalı

O çay değil ki. harareti alan çay Dere

Ama çay gerçekten harareti alıyor bi iç dene asgffdgagdfdgagf

Ortada bir sorun yokken kayınvalideyi sevmemek tuhaf değil mi?

Benim kayınvalide de dünya iyisidir arada kızarım,söylenirim ama sevmem dersem ayıp olur diye düşünüyorum.
Ben de sevemiyorum ya. Fazlasiyla iyi bir insan, bana hicbir zarari olmadi ama sevmiyorum. Kendi yasam tarzi, kafa yapisi kendine reva gordugu köle gibi bir hayat, sevemiyorum boyle insanlari

Bende de kv kp fobisi oluştu napcam bilmiyorum şimdiden olmayan kvyi düşününce bile afakanlar basıyor

Ben de sevemiyorum ya. Fazlasiyla iyi bir insan, bana hicbir zarari olmadi ama sevmiyorum. Kendi yasam tarzi, kafa yapisi kendine reva gordugu köle gibi bir hayat, sevemiyorum boyle insanlari
Ben de aşık değilim kadına ayol!

Ama benim birisini sevmiyorum demem için beni bile bile üzmesi gerek.

Hadlerini aşıyorlar çünkü beslenmiş yetiştirilmiş bi evlat aldıklarını düşünüyorlar öyle olunca had aşmakta da bi beis görmüyorlar kendi ana babamınki batmaz tabii ki üzerimde emeği var ama ortalama 30 yıl sonra hayatıma dahil olmuş bi insan kusura bakmasın. Ben de sizin gibi düşünüyorum belki normalde hiç tepki vermeyeceğim bir durum ama onlar söyleyince bana bir şeyler oluyor. Gerçi onlar için de öyle kendi çocuklarına alınmazlar ama gelin damat bir şey söyleyince takılırlar da takılırlar.

Sevmek zorunda degiliz ama esimizin annesi diye saygi duyuyoruz iste hic birimiz kaynanam kaynanam diye ölmüyoruz hele ben hic ölmem hiccc hakli sebeplerim var zaten

Ya müthişsin

O çay değil ki. harareti alan çay Dere
Ay ne kadar cahilim
İnanın hararetim olduğu zaman çay içerim ve şu sıcaklarda yanımda kim varsa zorla çay içiririm ki harareti geçsin diye
Kaç gündür oğlumda anne yanlış biliyorsun diyordu da hiç dikkate almamıştım
Teşekkür ederim bir şey daha öğrendim

Ben seni çok iyi anladım bende öyle sevemiyorum. 4 yıldır evliyim ilk yillarimda bizim gittigimiz geldiğimiz her yere karışmaya çalıştı biz bı yere gitsek arkamızdan ağlayarak aradı beni niye götürmediniz diye ki çoğu yere de ben derdim eşime anneni de alalım gidelim diye sonra bunu bizim görevimiz gibi gördü. Kayinpedirimle birlikte benim gittiğim yerlere karismaya çalıştılar ama ben izin vermedim . Evliliğimin 2. Yılının sonlarında biz çok büyük sorunlar yaşadık eşimle eşim evi terk etti annesinin yanına gitti 2 hafta ben burada gurbetteyim ne aradılar ne sordular yalnızsın bişeye ihtiyacın var mı demediler tam tersine anneme beni kötülemeye çalıştı onlarla aramda bı sorun olmamasına rağmen annemde tlfnda gerekeni soylemis biz hiç Bilemeyiz şimdi gençler bizden daha akıllı hareket ediyorlar biz hiç karismayalim diye beni kotuleyememis falan neyse anlatsam daha neler neler. Şimdi onlara küs değilim ama içimde hiç birşey yok ne gideyim istiyorum ne onlar gelsin. İki sokak var aramızda Allah'tan eşimde hiç gitmek istemiyorda ayda bir anca gideriz o bize Cat kapı çok gelirdi spora başladık eşimle işten sonra sporda oluyoruz genelde artık oyle çat kapı da gelemiyor çok kapıda kaldı çünkü yani şimdi bana karşı iyi ama benim içimde onlara karşı büyük bi sogukluk var

Ya değil mi çok üzülüyorum gerçekten bazı şeyleri açıkça anlatmamak insanlar için senin derdin dert mi bilmem ne oluyor herkes yaşadığını kendi bilir herhalde illa büyü müyü birşey yapılması ya da saç baş yolunması gerekiyor ki dert tasa olsun sizin adınıza da dilerim herşey istediğiniz gibi olur önemli olan eşiniz ile aranız bozulmasın diğer tüm sorunları çözersiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…