Kayınvalide sorunsalı

Valla bence de kimse bı başkasina anne de baba da demek zorunda değil bana da çok saçma geliyor. Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir siz söylemek istersiniz söylersiniz ama söylemek istemeyenlere ya da soyleyemeyenlere bu baskı neden anlamış değilim ben her anne dediğimde sanki kötü bişey yapmışım gibi kendimi kötü hissediyorum mesela

Kafalar çok farklı gereksiz linçlere anlam vermek zor gerçekten dediğim gibi herkesin derdi kendine ve istediği kadarını açar ya da açmaz,yumuşatır ya da yumuşatmaz…Herkesin tercihi kendine saygı duyulmalı

Çok şükür eşimle iyiyiz teşekkür kayinvalidemlede araya inanılmaz mesafeler kurdum elimden geldiğince eşime de onu asla şikayet etmedim eşim kendi üzerinde hissettigi baskıdan çok yorulduğu için gidip gelmek istemez çok iyi oldu şimdi bana zor gelen ve içimi yiyen şey işte anne baba deme konusu ben babasız büyümüş birisiyim babamı 1,5 yaşında kaybettim hiç baba diyemedim eşime ve ailesine de aile tanışmasında rica ettim bu kelime benim için çok zor ısrar etmeyin diye tamam dediler isteme olduktan 5 dakika sonra herkes baskı kurdu üzerime baba de baba de Allahım yarabbim ne olacaksa sen önce kendi evlatlarına babalık et ya ne önemliymiş baba denilmesi anne denilmesi

Ya evet çok üzgünüm sizin yaşadığınız çok ayrı ve haklı bir sebep bence acınıza saygı bile duyulmamış çok üzüldüm inanın aynı şeyler başıma geldi benimde çok garip baskılar yaşadık adet,gelenek,görenek adı altında evet tamam dedik deneyelim çünkü senelerce amca ve teyze demiştik eşimde çok zorlandı ya ben diyemiyorum ne yapıcam diye uzun süre siz diye hitap etti babam istersen zorlama kendini dedi evlendik 2 sene sonra falan kendi kendine dedi ben ilk zamanlar ismini söyleyip atıyorum Ayşe anne falan diyordumsadece anne diye uyarılıyordum sonradan düzelttim neyse ki zor bence gerçekten hiç bu kadar zorlanacağım da aklıma gelmezdi

Zor çünkü yani hayatına çok sonradan dahil olan birisine insan için nerdeyse en önemli iki kelimeyi tak diye söylemek zorunda bırakılıyorsun ve böyle hissedemeyen insanlarda problem yaşıyor iki kelime deyip geçmemek lazım çok anlamlı iki kelime anne ve baba kelimesi bu konu benim için de çok büyük sorun şimdi size yazarken ağlayacaktim çok saçma bu baskı isteyen istediğini desin yani

Çok üzgünüm gerçekten Olsun insanları kendi istediğimiz gibi şekillendirmek istiyoruz belki ama onlarda bizi görmek istedikleri gibi şekillendirmek istiyorlar ve çatışma halinde buluyoruz kendimizi maalesef umarım isteyen herkes kalbindeki iyiliği kadarını yaşar ne diyelim size de canı gönülden mutluluk ve iyilikler diliyorum hiç üzülmeyin inşallah herşey çözüme kavuşur Allah sizi de bundan sonra hep iyi insanlarla karşılaştırsın kötülere kalbi kadar kötülük diliyorum !!!

Amin Allah razı olsun. Siz de aynı şekilde hep iyi insanlarla karsilasin

Olay burda anne demek değil. Gram zararı olmayan insana durup dururken gıcık kapmak için olay aramak. Bazı gelinler kendi annesi anne de kocasının annesi b.kmuş gibi davranıyor. Bu kadar da hak yemeyin hani. İster anne der ister demez, ancak b.ktan yere de suçlama sevmeme olayı olması mümkün değil. Saygı duymak zorunda

Sevgi de saygı da karşılıklı bir insan bı başkasina sevgi ya da saygı duyamiyorsa karşısındakinde de vardır bişey durduk yere olmaz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…