Kayınvalide sorunsalı

Emojileri anlamlandirmaya calismaktan konuyu anlayamadim.

Herkesin kişiliği farklıdır. KV dediğin de etten kemikten bir insan. İnsan yeri geliyor kendi annesi ile de ayrı düşebiliyor fikir bakımından ama kendi annen ile anne kızsın neticede. Şimdi diyeceğim şu, hiç mi mesela bir komşu teyzeyi ya da annemizin bir arkadaşını ya da okulda annemiz yaşında bir öğretmenimizi çok sevmedik? Ben de kayınvalidemin kişiliğini seviyorum. Gerçekten çok sevdiğim bir komşu teyze gibi. Yani eşimden bağımsız olarak kişiliğini seviyorum. Keşke kayınvalidem olmasaydı daha çok anne kız gibi olurduk. Yani kayınvalideyi bir insan olarak sevmiyorsanız kötü... Ben şanslıyım bu konuda.

Tabi ki seviyorum,sevmiyorum diye bir şey demedim ama asla anne ve kız sevgisi gibi olamaz bu.Ne o beni kendi kızı gibi sevebilir,ne de ben onu kendi annem gibi sevebilirim.Bu bir gerçek ama insan olarak tabi ki seviyorum ve bu güne kadar hiç kalbini kırmamışımdır ki benim kayınvalidem gerçekten gecinmesi zor bir insandır.Bunu kendisi bile söyler.

Olumlama güzel bir şey tabi ki fakat herkesin derdi kendine
Olumlama çok güzel fakat herkesin bakış açısı farklı,yaşadıkları farklı, dert küçümseyenlere de şaşmak lazım Ne diyelim o zaman Allah herkesin gönlüne göre versin

o kadar haklısın ki. bizimkiler bana hep kızımdan farklı değilsin cart curt derler. ama bir bakarım bi şey gizlemişler. oğlunun bi hareketinden şikayetçi olurum oğluna dönüp böyle yapma demez. yeni doğum yaptım hoş geldin dememişim diye şikayet eder. hangi anne kızına bunları yapar? ablası kardeşi sen de bizim kardeşimizsin der ama instagramda paylaştığım bi şeye alınıp irtibatı keser tavır koyar. artık dediklerinize inanmıyorum diye tavrımı koydum inşallah mesafeli oluruz da rahat ederim.

neyin var böyle davranıyorsun/paylaşım yapıyorsun demelerini beklerdim

İlla ki oluyor bu tür şeyler,yani dışarıdan ne kadar mükemmel görünüyorsa ilişkiler,illa içinde bir sorun ararım.Dediğim gibi,mükemmel bir kayınvalide gelin,gelin görümce ilişkisi yok.Sadece ideal ilişkiler var bana göre.

Hanımefendi siz ne anlatıyorsunuz?
Şu kaynana olayında da size bir zararı yok. Anne demek zorunda değilim sevmek zorunda değilim vs vs vs. Yani hiç mi düşünmüyorsunuz ben eşimin annesine saygı duymasam oda benim anneme duymaz diye. Eşimin ailesine asla saygısızlık yapmam çizgimi bozmam. Gereken lafı eşim söyler, aynı şekilde o da asla benim aileme saygısızlık yapmaz. Ne boş kafalar yaşıyorsunuz, dertsiz başınıza dert arıyorsunuz ya.

Ya sen gibi gelinim olursa ben şimdi bunu kafaya takarsam kötü.Ziraa oğlum daha 4.5 yaşında

Heheheh evet, babasının gözünün içine bakamayıp kayınpeder malı peşine düşenler var, kendi aile diye birşey görmemiş olup haliyle eşinin aile bağlarına gıcık olanlar var. Kaynana fobisi diye bir şey vardır.

Ben de sıcak havada harareti alır diye çay içme olayını anlayamıyorum. Bizde bir tabu mu gerçekten? İç diye zorlarlar, yok hava çok sıcak dersin tamam işte hararetini alır iç diye diretirler. Ya ben soğuk içeceklere hararetimi veriyorum. Onlar alıyor. Çaya vermek istemiyorum hararet benim değil mi kardeşim diyorum kendi kendime. Sonra pişman oluyorum kendime soylendigim için. Dünya hassas kalpler için gerçekten cehennem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…