CiRiLLA ♈ Kayıtlı Üye 10 Ekim 2014 31.510 140.867 26 Şubat 2022 Konu Sahibi hayatt8 #21 hayatt8 .!.: Kayınvalideme tapan biriydim evliliğimiz öncesinde de Genişletmek için tıkla... hayatt8 .!.: Hatta anneme yapmadığımı almadığımı ona yaptım. Genişletmek için tıkla... Kaynana ne yaşatiyorsa hakediyorsunuz. Annem kotu de olsa kendi anneme yapmadigimi elin kadinina yapmazdim. Kaynanaya tapmayi da ilk sizde duydum. Kendi kararinizla degil de kv kp karariyla evlenirseniz boyle olur.
hayatt8 .!.: Kayınvalideme tapan biriydim evliliğimiz öncesinde de Genişletmek için tıkla... hayatt8 .!.: Hatta anneme yapmadığımı almadığımı ona yaptım. Genişletmek için tıkla... Kaynana ne yaşatiyorsa hakediyorsunuz. Annem kotu de olsa kendi anneme yapmadigimi elin kadinina yapmazdim. Kaynanaya tapmayi da ilk sizde duydum. Kendi kararinizla degil de kv kp karariyla evlenirseniz boyle olur.
K KIR PAPATYASII Nirvana Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2021 15.033 51.135 23 Mart 2022 Konu Sahibi hayatt8 #22 Kayinvalideye tapmak mi burda daha neler göreceğim tobe Yarabbim