- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
- 398
- Konu Sahibi Karabiberim123
-
Eşimle de konustuk akşam. Oda aynısını düşünüyor. Bu ayrılık biraz aklını başına getirir herkesin dedi. Nereye kadar giderse gitsin dedi. Rahatladım. Annemde sürekli arayı bulma çabasında. İyi olun iyi olun deyip duruyor. Kendi kv çok çektirmiş ona göre bu iyi diyor. Aşırı iyi niyetli benim annem. İdare edin buda böyle kv diyor.
Allah razı olsun canım. Takılmıycam artık. Bu küslük istediği yere kadar gidebilir. Özleyen insan açar tf. Öyle aranana cvp vermemezlik yapamaz. Huyu öyleymiş gitmemizi istiyormuş aramak değil ne münasebet. Onun aklına göre hareket edicez
Bende diyorum ama aşırı iyi niyetli. Acık acık bugün karsıma dedim. Kv aramıs dedim ya dün annemi. Benim sucum neymiş. Bayramda benim babamın ayağında ev terliği varmış kp de yokmuş. Yani aklınca düşünmüş kendi babama vermişim kp'e vermemişim. Üzülmüş hemen kocasına terlik vermiş. Allahım sucuma bakar mısın. Halbuki öyle bir sey yok. Annemde demişki bu kadar küçük şeyler laf olmaz kafaya takılmaz. Yoksa çok üzülürsün bende diyorum ki bunu takan kadın kimbilir daha neleri takti yada takacak. Allah bana sabır versinBenim annem de seninki gibi ama sonradan kötü olan o oldu bence hiç karışmasın annen kabak onun başına patlayacak çünkü.
Bende diyorum ama aşırı iyi niyetli. Acık acık bugün karsıma dedim. Kv aramıs dedim ya dün annemi. Benim sucum neymiş. Bayramda benim babamın ayağında ev terliği varmış kp de yokmuş. Yani aklınca düşünmüş kendi babama vermişim kp'e vermemişim. Üzülmüş hemen kocasına terlik vermiş. Allahım sucuma bakar mısın. Halbuki öyle bir sey yok. Annemde demişki bu kadar küçük şeyler laf olmaz kafaya takılmaz. Yoksa çok üzülürsün bende diyorum ki bunu takan kadın kimbilir daha neleri takti yada takacak. Allah bana sabır versin
Amin cok zor evet. Annem de farkına varmaya başladı. Başkaları kırılmasın derken kendi ve bizler kırılıyoruz çünküTakıntılı bir kadın. Allah yardımcın olsun. Eşinin destek çıkması iyi.
Herşeyi oluruna bırak bence.
Ve annen arayı bulayım derken arada kalmasın dikkat edin.
Teşekkür ederim aslında öyle buldu da bunuyor. Bazen diyorum gerçekten laf söyleyim de bari o kadar şikayet ettiğine değsin. O duruma geldim. Kötü gelin görmemiş ama bir oğlu daha var. Böyle giderse ondan çekecek. Allah bu gösterecek illa ki.Ne iyi gelinsin demeye geldim. sakinliğin olgunluğun konunu anlatışından belli. Kv bulmuş da bunuyor
Bende diyorum ama aşırı iyi niyetli. Acık acık bugün karsıma dedim. Kv aramıs dedim ya dün annemi. Benim sucum neymiş. Bayramda benim babamın ayağında ev terliği varmış kp de yokmuş. Yani aklınca düşünmüş kendi babama vermişim kp'e vermemişim. Üzülmüş hemen kocasına terlik vermiş. Allahım sucuma bakar mısın. Halbuki öyle bir sey yok. Annemde demişki bu kadar küçük şeyler laf olmaz kafaya takılmaz. Yoksa çok üzülürsün bende diyorum ki bunu takan kadın kimbilir daha neleri takti yada takacak. Allah bana sabır versin
Ne iyi gelinsin demeye geldim. sakinliğin olgunluğun konunu anlatışından belli. Kv bulmuş da bunuyor
Kesinlikle anneme seni çok seviyorum demeler 2 güne bir aramalar falan. Ama şimdi ufaktan iğnelemeye başladı. Annemde düşününce dank etmiş kafasına. Çok üzülmüş. Eşimde dedi anneme kimin kızını kime şikayet ediyor. Tersle annemi kestir at dedi. Oğlu böyle düşünüyor ve çok kızgın annesine. O kadar basit şeylere takmış ki kafayı inanılmaz yani o derece. Bir diğer sucumda oğlu ile aralarına giriyormusum. Karışmasın bize demiş söyle kızına demiş. Allahım düşünüyorum düşünüyorum hatamı inan ki bulamıyorum. Ben hep onu korurdum bak annen o iyi davran ters konusma bazen iğneleyici konusurdu eşim annesine deme öyle derdim. Demekki hata etmişim. Ha birde 4 gün kv dede kaldım. Hamilelik sıkıntılarından hastaydım bakarım sana demişti illa gel demişti. Bende kırılmasın diye gitmiştim. Balkonda yatmıştım. Hergün yatağımı topladım neymiş efendim çırpmamısım örtüleri. Anneme bunu diyormus. Allahım şaka gibi ya. Hatta son gün halim yoktu eşime sen topla dedim. Eşime diyebilir mişim çırp öyle topla. O gün bagırdı eşime bir haftadır tozun içindeiçinde onlar çırp katla bende üstüme alınmıştım. Bana bagırmıyor eşime bağırıyor diye. Sonucta tek ben yattım ordaki. Akşam serdim sabah topladım. İnan başım kalkmıyordu yatağımı toplamam bile mucizeydi. Bunlar canım işte benim sucum.Benim kv ile ikiz mi bunlar yaaaaa, aynısını benim anneme de yaptı bak kafa aynı. Önce annenle kankalık yapıp sonra seni küçük küçük şikayet edecek. Sonra istediği olmazsa daha büyük şikayetler, sen ne biçim kız yetiştirmişsinler.... Annenizi uyarın bu kadar samimi olmasın hemen kessin konuşmayı, bizi ilgilendirmez falan desin bakın olaylar aynı minvalde gelişiyor. Şu an benim kv ile annem sokakta birbirine selam vermiyor kv yüzünden ne acı değil mi...
Benim tek çözemediğim nokta şu; ki senin kv de aynısını yapıyor; bu yaptıklarını oğullarından bizi soğutmak için mi yapıyorlar çünkü çok kurnazlar yaptıklarının sonucunu bilebilirler gayet de.
bebek odasını alır öyle giderdim ben olsam.
gidincede hiç birşey olmamış gibi aa bizde bebeğin yatağını falan aldık diye ballandıra ballandırda anlatırdım.
Kesinlikle anneme seni çok seviyorum demeler 2 güne bir aramalar falan. Ama şimdi ufaktan iğnelemeye başladı. Annemde düşününce dank etmiş kafasına. Çok üzülmüş. Eşimde dedi anneme kimin kızını kime şikayet ediyor. Tersle annemi kestir at dedi. Oğlu böyle düşünüyor ve çok kızgın annesine. O kadar basit şeylere takmış ki kafayı inanılmaz yani o derece. Bir diğer sucumda oğlu ile aralarına giriyormusum. Karışmasın bize demiş söyle kızına demiş. Allahım düşünüyorum düşünüyorum hatamı inan ki bulamıyorum. Ben hep onu korurdum bak annen o iyi davran ters konusma bazen iğneleyici konusurdu eşim annesine deme öyle derdim. Demekki hata etmişim. Ha birde 4 gün kv dede kaldım. Hamilelik sıkıntılarından hastaydım bakarım sana demişti illa gel demişti. Bende kırılmasın diye gitmiştim. Balkonda yatmıştım. Hergün yatağımı topladım neymiş efendim çırpmamısım örtüleri. Anneme bunu diyormus. Allahım şaka gibi ya. Hatta son gün halim yoktu eşime sen topla dedim. Eşime diyebilir mişim çırp öyle topla. O gün bagırdı eşime bir haftadır tozun içindeiçinde onlar çırp katla bende üstüme alınmıştım. Bana bagırmıyor eşime bağırıyor diye. Sonucta tek ben yattım ordaki. Akşam serdim sabah topladım. İnan başım kalkmıyordu yatağımı toplamam bile mucizeydi. Bunlar canım işte benim sucum.
Saf bi kadın değil. Tamamen egodan dolayı böyle davrandığını düşünüyorum. Ve kafaya takmaktan uyuyamıyorum bunaldım artık.
İşte illa küsmek mi gerekiyor değil mi. Güzel güzel geçinilse ne olur. Yok olmuyor demekki. En son annemde baban gibi yapıcak onu hakkediyor. Ee damatlar farklı tutulur tabi. Uzak olsunlar bizde biraz takmamayı öğrensek rahat edicezBana da böyle sudan sebeplerle küsüyor hep...En son suçum ne onu bilmiyorumEşime devrettim o da bir şey söylemedi ciddiye almıyorum artık. Eşin açısından şanslısın çok şükür.
Ben kv yüzünden depresyon ilaçları kullandım, o kadar iyi niyetli bakıyordum ki söylediklerine kendimi suçlu cahil becereksiz hissediyordum. Sonraları anladım. Benim babam kv ye tek bir cümle söyledi, sonra iletişimi kesti. Ben size melek vermedim insan verdim dedi.
Bak 6 sene oldu bu kaçıncı küsmesi, gene seninki gibi saçma sapan bir şey bulmuştur. Ama biliyor musun damadını nasıl el üstünde tutuyor kendi kızının yuvasına zarar gelmesin diye.
İşte illa küsmek mi gerekiyor değil mi. Güzel güzel geçinilse ne olur. Yok olmuyor demekki. En son annemde baban gibi yapıcak onu hakkediyor. Ee damatlar farklı tutulur tabi. Uzak olsunlar bizde biraz takmamayı öğrensek rahat edicez
En güzeli canım bayramdan bayrama binde bir gideriz bizde artık. Kendi hakketti. Bir daha bana laf söyleyemiycek çünkü aramıycam oda ararsa kısa kesip kapatıcam. Annemde laf ettirmicek. Evlerine gittiğim de de hep kalabalık oluruz bi laf derse herkes duyar bende karsılıgını veriiirm sonucları na katlanır. Çünkü benim kv eşine her dediğini anlatmıyor. İşine gelenleri anlatıyor. Adam a bize kinleniyorBizimkileri kandıramadı kul köle edemedi ondan bir kenara atmak için bahane aradı. Ona ego tatmini yapacak adam lazım çünkü. Benim annem onunla konuşmak istediğinde, evine zor almış kovmaktan beter etmiş annem sonra söyledi bana. Taksan da aynı oluyor takmasan da, ben şimdi eşime odaklandım, kv-kp nin aramıza girmesine izin vermeyeceğim artık.
En güzeli canım bayramdan bayrama binde bir gideriz bizde artık. Kendi hakketti. Bir daha bana laf söyleyemiycek çünkü aramıycam oda ararsa kısa kesip kapatıcam. Annemde laf ettirmicek. Evlerine gittiğim de de hep kalabalık oluruz bi laf derse herkes duyar bende karsılıgını veriiirm sonucları na katlanır. Çünkü benim kv eşine her dediğini anlatmıyor. İşine gelenleri anlatıyor. Adam a bize kinleniyor
Gerçekten eğer böyle düşünüyorsa çok çirkin. Ama dediğin gibi de olabilir. Bazı insanlar paraya taparlar. Kimisi harcamak kimisi biriktirmek için taparlar. Benim kv de de biriktirmek için tapar. Eşimin maaşını sorar. Bizim ikimizin parasının hesabını yapar. Şu kadar kazanıyorsunuz bu kadar harcarsanız bu kadar kalır diye. Ama eşim ona bekarken hiç para vermemiş. Onun üzüntüsünü yaşıyor. Kp sürekli ona verir. Belki eşim parasını bana veriyor diye kıskanıyor bilemedim. Ama seninkiler de harbi yiyiciymiş. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama yoksa dediğin gibi ayırıp eşinin parasını yeme niyetinde olabilirK Karabiberim123 ama cidden bu beyin yapısını anlamıyorum nasıl bir düşünce tarzı, burcunu biliyor musun kv nin (benim kv ikizlermiş). Ve asıl merak ettiğim amaç ne?
Bak ben kv nin niyetini şöyle anladım: Kv nin abisiyle yengesinin arası kötü kaç yıllık evli koca koca çocuklu insanlar, neyse kv başta yardım edeyim modunda bunların işlerine daldı sonra resmen abisini tuttu görsen abisine gaz vermeler, abi senin paranı yerken iyiydi bunlar şimdi kötü oldun demeler, ay yok abim gelse bakamam demeler asıl niyeti ne biliyor musun? Abim gelsin bana muhtaç olsun parasını ben alayım.
Ve ben artık eşimle de böyle bir derdi olduğunu düşünüyorum, eşime sormak haddim değil ama eşimin artık parasını kullanamadığı için mi böyle bozuluyor acaba?
Düşün benim görümcem çalışan kadın benden de fazla maaşı, biz düğün alışverişindeyken abisinden i phone istedi benim yanımda :O Bunların derdi benim yüzümden para yiyememek olabilir mi?
Para yeme terimi çok kötü ama maalesef kv böyle konuşuyor o yüzden aynı şekilde yazdım.
Gerçekten eğer böyle düşünüyorsa çok çirkin. Ama dediğin gibi de olabilir. Bazı insanlar paraya taparlar. Kimisi harcamak kimisi biriktirmek için taparlar. Benim kv de de biriktirmek için tapar. Eşimin maaşını sorar. Bizim ikimizin parasının hesabını yapar. Şu kadar kazanıyorsunuz bu kadar harcarsanız bu kadar kalır diye. Ama eşim ona bekarken hiç para vermemiş. Onun üzüntüsünü yaşıyor. Kp sürekli ona verir. Belki eşim parasını bana veriyor diye kıskanıyor bilemedim. Ama seninkiler de harbi yiyiciymiş. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama yoksa dediğin gibi ayırıp eşinin parasını yeme niyetinde olabilir
Anlamıyorum cidden. Ama Allah gösterecek bi darbe yicek o zaman akıllanacaklatBenim kv nin her cümlesinde mutlaka "maaş" sözcüğü geçer. Benim maaşım yok, bedava işçiyim; kızına maaşını kocan yiyor; kp ye maaşı az adam hep bir maaş takıntısı. Ben zaten çalışıyorum eşim niye bana para versin anlamıyor ki kadın... Şimdi biz onların evinde oturuyoruz ya bedava ona bile takmış olabilir oysa kendisi zorla oturttu. Belki de eşimin parasıyla yapıldı ev bilemem ki. Artık beni ilgilendirmez kendi ailesi sonuçta. Ama o para dedikçe bana daral geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?