Kayınvalide sorunsalı

Suç kimde

• Kayınvalide

• Gelin

• Oğul

• Kayınpeder

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Siz üstüne düştünüz galiba baya ilgi alaka bekliyor belli.. şimdi de naz yapıyor gidip özür dileyin istiyor.. siz haklı bir konuşma yapmışsınız almayacağım diye tehdit etmek ne demek. İlk sayfadaki bir yoruma katılıyorum kendiniz alın asla ona aldırmayın. Hatta bu kusluk devam ederken alıp aradan çıkarın..
Onu da geçtim senin annen de şunu alsın ne demek ya . Kim ne isterse onu alır ne hakla insanı zorunlu kılıyor..

Annemle kendini çok kıyaslıyor kıskanıyor. O yüzden.

Fazla ılgı alakaya gerek yok bak kendı ısıne bebegıne kocana. Almazsa almasın almak ıstese de artık ben ıstemıyorum deyın bu ne ya al mısketlerını ver mısketlerımı. Koca koca ınsanlar onların buyruklarına gore mı yasıcak karar alacaksınız. Sunu yaparsanız alırım bunu yapmazsanız almam ne kadar cahılce hareketler. Sız bu yasta daha olgunsunuz gıbı geldı bana

hahaha bencede
İlk başta belli edeceksin. Zaten ne kadar alttan alıp hadi kırmayayım gönlünü dedikçe üste çıkıyorlar.

Hahahaa ayy canım benımkıde abısı 15yıl once evlenırken ıkı gelınede olsun dedıgı nevresım takımlarını verdı ya şaka gibi aldım ama cok ıhtıyacı olan baska bırıne vermek ıcın yoksa al bıtarafına montele dememek ıcın zor tutmustum kendımı. Demek senınde kv boyleymıs bende mılletınkıler dedıgım dedık ama en azından mıllet ne der dıye gelınıne en guzelını alıyodur dıye dusunuyodum

Ay ne kaynanalar var yahu? Hepsini toplayip sormak lazim NEDEN? Diye. Bu davranislarin bir sebebi olmali. Bu kadar vicdansiz olmamali insanlar. Cok sukur benim kaynanam melek Kaynana sorunsali yasayan herkese buyuk sabir diliyorum sıkıntılı bir durum gercekten. Aile onemli. he deyip gecmek lazim cogu zaman. Ozellikle mevzuya eşi dahil etmekten kacinilmali tabii bir yere kadar.

Niye kabul ediyorsunuz ki bişey almasını. Durumumuz (ve evin büyüklüğü) bi beşiğe müsaade etti gittim onu da ikinci el aldım çocuğum kimseye borçlu değil, benim de minnet edeceğim bir durum oluşmadı. İlk almam tehdit ettiğinde zaten biz beğenip sipariş ettik gerek kalmadı diyip olayı kapatsanız daha iyi olurmuş

Pis plastik sandalye ve popo örtüsü (orası önemli oğluşunun poposu acırmış), eski kırık masa, kirli kırık tabureler,tüylü paspaslar ay neler neler....Eşim kızdı artık düşünün yani çöpe atmak yerine bana getirdi ya şaka gibi.

Sonra annem sanırım laf sokmuş bir yerde, ben çarşafları falan anneme ihtiyacı olanlara ver diye vermiştim gitmiş çarşaf takımı almış

Ne yalan söyleyeyim kv si anlayışlı olanlara çok özeniyorum, Allah bozmasın. Ego, kendini önemli görme, gelin üzerinden ego tatmini yapma vs bir sürü şey sayılabilir. Valla tam sebebini ben de bilmiyorum ama

Demiştim ya hiç kırmak istemedim. Size kızdım almıyoruz deyince, o senin torunun onun ne sucu var dedim gülerek alttan aldım. Ama keşke alnasaymısım alttan ilk tepkiyi verseymişim. Pişmanım

Annemi aramıs bugün kv. Güzel yemekler yapmıs kp gelin demişti eşim aramış annesi cvp vermeyince gitmemiştik. İşte neyse güzel yemekler yapmıs bizi beklemişmiş güya. Ağlamış üzülmüş niye gitmedik diye. Annemde canım sen telefonlarını açmamışsın o yüzden gelmemişler demiş. Ben telefon istemiyorum gelmelerini istiyorum. Şu kapıdan bi girseler dünya benim olurdu demiş. Nasıl bi ego anlamadım. Aradığım kişi telefonı açmasın bende gideyim. Nasıl bi dünya bu. Aramam sormam. Oğlu ararsa arasın. Gitmek isterse giderim ama onun dısında eşim aramam gitmem derse ısrarcı olmam. Çok istiyorsa kv kendi arasın. Fakir edebiyatı yapmasın

Resmen gelmeyin ki şikayet edecek konu olsun diye telefonu açmıyor,gelmenizi isteyen açar şen şakrak konuşur. İşi gücü entrika demek ki valla nazlamayın bi ömür kurtulamazsınız bu ferhunde kılıklı kayınvalideden.

Ilgi delisi olmuş onun oda takımına kalmadınız neticede. sanki alsa onu da başınıza kakacak gibi hissettim sahsenkabul etmezdim alırsa da.kendi haline bırakın.

Bir üç beş sizdekide ne sabırmış ben olsam çoktan o konuyu kapatmıştım istemiyoruz demiştim çok gereksiz uğraşmaya değmez.

Çok iyi demişin tatlım. Eşin istemiyosa boşver hiç gitme. Ben eşimin annesiyle ilişkisine karışmam küsselerde barıştırmam bana ne. Herkes yerini bilsin. Kocana sarıl güzel güzel hamileliğini yaşa. Kötülük yapanlar dışarda kalsın

Eşimle de konustuk akşam. Oda aynısını düşünüyor. Bu ayrılık biraz aklını başına getirir herkesin dedi. Nereye kadar giderse gitsin dedi. Rahatladım. Annemde sürekli arayı bulma çabasında. İyi olun iyi olun deyip duruyor. Kendi kv çok çektirmiş ona göre bu iyi diyor. Aşırı iyi niyetli benim annem. İdare edin buda böyle kv diyor.

Allah razı olsun canım. Takılmıycam artık. Bu küslük istediği yere kadar gidebilir. Özleyen insan açar tf. Öyle aranana cvp vermemezlik yapamaz. Huyu öyleymiş gitmemizi istiyormuş aramak değil ne münasebet. Onun aklına göre hareket edicez

Pöf aynısı ya. Hadi kendi oğlunun telefonunu açmıyor, benimki benim açmıyor yani ben senin çocuğun muyum nazını çekeceğim habire? Şaka gibiler ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…