• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide sorunsalı

Suç kimde

• Kayınvalide

• Gelin

• Oğul

• Kayınpeder

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Boşverin kp arayın siz onla konuşun
Kv yi arayın açmazsa mesaj atın bizi kızdırdın anne gelmiyoruz o zaman biz de deyin onun size yaptığını siz ona yapın

Niye düşüyorsun üstüne, aramışsınz açmamış bile. Kesinlikle bebek odasını aldırmayın, biz halledicez deyin. Bi beşik alın, 2 yaşına kadar onda yatar zaten. Ama saçma hareketler.

oda takımını onlar almadan siz alın
ama mikrodalgayı inadına isterim ben olsam annenize halı aldırmayı biliyor haspam
eşiniz gitmiyorsa gitmeyin derim ben ama kp i arayıp söyleyin baba böyle böyle diye

kv ile de pek muhattap olmayın
ama yapın şunu: bikaç keç mikrodalgayı kakın kafasına anneme mesraf ettirmek için öyleisine mi alacağım dedin falan diyin

oda takımını onlar almadan siz alın
ama mikrodalgayı inadına isterim ben olsam annenize halı aldırmayı biliyor haspam
eşiniz gitmiyorsa gitmeyin derim ben ama kp i arayıp söyleyin baba böyle böyle diye

kv ile de pek muhattap olmayın
ama yapın şunu: bikaç keç mikrodalgayı kakın kafasına anneme mesraf ettirmek için öyleisine mi alacağım dedin falan diyin
Oda takımını zaten kesinlikle istemiyoruz. Ben kibar olarak konustum onunla en son hatta telefonu kapatırken dedim ki anne daha biz çok geçineceğiz. Güzel tatlı şeylerden konusalım birbirimizi üzmeyelim dedim. Hele ters konussam birde düşünemiyorum. Kibar oldukta böyle oldu. Hiç bağırarak olsun laf sokarak olsun asla konusmadım. Zaten sinir ilaçları da kullanıyor. Kayınpeder de gözüne bakıyor eşinin. Üstümüze kalır birde hasta ettiniz derler kaldıramam.

Kaynanayla konuşup konuşmamayı gidip gelmeyş bilmem de, o odayı almıyoruz sözünden sonra gidip kendim alırdım. Bir daha da laf edemezdi. Bu laftan sonra alsa da ben istemem zaten.

Ben olsam bebek odasını onlara aldırmazdım.
Şu muameleden sonra hele,kesinlikle aldırmazdım.
Zaten istediğinizi almazlar muhtmelen.
Alsalar da böyle sıkça başa kakarlar.
Ne gerek var 'biz aldık' diye böbürlenmesine.
Almasın olsun bitsin.

Nerden başlasam bilemedim. Eşimle 2 yıllık evliyiz. Sevgili kayınvalidem ile pek anlaştığımız söylenemez ama kavgamızda olmamıstır. Hep idare ederiz alttan alırız iğneleyici laflarına, dan dan diye konuşmasına hep susmusuzdur. En son yaşanan sıkıntımız ise, hamileyim 5 aylık. Kayınvalidemle kayınpeder bebek odasını biz alalım dediler. Ama ne zaman kafası bir seye atsa. Almıyoruz vazgeçtik. En basiti kurban kesemedik diye bize kızmış, beni kızdırdınız kurban kesmediniz. Biz bebek odası almaktan vazgeçtik. Birde hamile haberi verirsek annen halı alsın bende mikrodalga alıcam demişti. İşte kızınca almıyoruz diyor. Hayır kendin ne alacaksan al annemi niye karıstırıyorsun orası da ayrı konu ya neyse. Annecim de aldı yazık halımızı. Geçen aradı beni kayınvalidem. 1 hafta orda kalmıştım. Kayınpederim de cok iyidir bu arada ilgilidir hamileyim diye daha bi üstüme düştü. Bende baba cok ilgili demiştim telefonda. Sonra içine yer etti sanırım tekrar aradı beni. Sen hep kayınpederini övüyorsun. Ben iyi değilmiyim beni hiç övmüyorsun dedi. Bende sende iyisin ikinizde iyisiniz dedim. Ne diyim.ama baban daha iyi demi dedi. Sonra konu yine bebek odasına geldi. Bende anne alınıyorum. Almaktan vazgeçtik deyip duruyorsun. İstemiyorsan alma ama anma bari dedim. Sonucta o senin torunun her kızdığında böyle almam demek ayıp oluyor dedim. İşte bu sebepten 20 gündür beni aramıyor. Bende aramadım. Oğlu bir kaç kere aradı acmıyormus telefonları. Kayınpeder ile görüştüm hasta oldu annen ilaç alıyor uyuyamıyor gelin diyor. Eşim benim telefonlarımı açmayan anneye gitmem diyor. Birde hep kayınpederime işine geldiği gibi anlatıyor olayları. Daha detay var ama uzatmak istemiyorum. Çoğu şeyi baba duymadım Benin haberim yok dedi. Her neyse eşime yine de ısrar ettim gidelim diye. Ama oda cok kızmış telefonları acmamasına. Benim anneme de demiş beni niye arıyor çıkıp gelsinler. Birsey de demedim aman aman ama kendi kendine küstü işte. Şimdi babayı arayıp desem mi annesi telefonlarını açmıyor diye gelmek istemiyor Oğlun. Çünkü bugünden ötürü illaki gelin demişti baba. Aramasam beni mi suçlarlar. Ya millet ne sıkıntılar yaşıyor bunlar konu bile değil farkındayım. Neden büyütülür büyür. Buraya kadar okuyanlara teşekkür ederim

Of aynı benim kv. İncir çekirdeğini doldurmayacak olaylardan hatta buluttan nem kapar küser ararsın açmaz falan şaka gibi. Ne kadar gereksiz değil mi? Valla bacım ben çözüm bulamadım umarım sen bulursun bir ton konum var kv hiç değişmedi benim.

Kendi haline birakin kayinvalideyi.ilgilenmeyi ustune dusmeyi birakirsaniz bu sacma davranislarindan vazgececektir.siz ustune dustukce kendini bi halt sanip devam edecek yaptiklarina cunku.

Böyle bir kv benim başımda da var, ilgilensek de aynı ilgilenmesek de aynı....Hiç vazgeçmedi benimki çok istikrarlı :D

Düşündüm kendim gitmeyi. Ama kayınpeder evde olursa giderim belki oda görsün ki sonra işine geldiği gibi anlatmasın.

Eşimde aynısını düşünüyor. Ama her seferinde böyle yapıyor. Yok uyuyamıyorum sizin yüzünüzden ağlıyorum diyor. Suçlu psikolojisine sokuyor insanı. Yani aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali nasıl davranacagımızı şaşırdık.

İnanın küçük bir ayrıntı anlattım sadece. Sürekli pohpohlanmak isteyen bir kadın.

Zaten eşimde bende istemiyorum almasınlar. Yok öyle hitap değilde burda nasıl anlaşılır olacaksa öyle yazmak istedim. Hep baba ve anne derim

Birde benim psikolojimi anlasa. Ne zorluklarla hamile kaldım biliyor. Kendini her zaman haklı çıkarıyor. O zaman sizde beni üzmeyin diyor. Birde cocuk bakacaktı Allah korusun.

Eşim zaten dedi alsa da sürekli bir sey oldugunda kafamıza kalkar. Aldım ettim beni üzüyorsunuz diye. Çevresinde bir tane insan bırakmadı böyle bencilliği yüzünden.

Yapar beklerim :)

Canım bak benim başımda aynısı var 6 senedir, napsan yaranamazsın. Şimdi sen iyi niyetle gideyim diyorsun ama kv istediğini almış olacak böylece ve devam edecek bundan sonra yaptıklarına. Baştan bu işi halledin , yoksa devam edecektir yaptıklarına. Benim konularıma bak istersen, kendi kv ni göreceksin.

Oda takımını zaten kesinlikle istemiyoruz. Ben kibar olarak konustum onunla en son hatta telefonu kapatırken dedim ki anne daha biz çok geçineceğiz. Güzel tatlı şeylerden konusalım birbirimizi üzmeyelim dedim. Hele ters konussam birde düşünemiyorum. Kibar oldukta böyle oldu. Hiç bağırarak olsun laf sokarak olsun asla konusmadım. Zaten sinir ilaçları da kullanıyor. Kayınpeder de gözüne bakıyor eşinin. Üstümüze kalır birde hasta ettiniz derler kaldıramam.

Ay bunlar akraba olabilir mi aynısı resmen :D Sinir ilaçları kullanıyor ve kp gözüne bakıyor, cidden nasıl yapıyorlar bu adamları kendilerine kul köle?

Bak kuzum ben de hep kibar konuşmuşumdur mesela ama bir kelimeyi bak kelime diyorum bahane edip eşime beni fiştekleyen kv kp var, bu huyunu biliyorsun baştan önlemini al sen hiç araya girme. Ben annemin sözüne inanıp vicdan yapıp gittim gönlünü hoş etmeye çalıştım ama noldu gene 6 senedir habire bana küsüyor. Aman diyim bak

Ay bunlar akraba olabilir mi aynısı resmen :KK70: Sinir ilaçları kullanıyor ve kp gözüne bakıyor, cidden nasıl yapıyorlar bu adamları kendilerine kul köle?

Bak kuzum ben de hep kibar konuşmuşumdur mesela ama bir kelimeyi bak kelime diyorum bahane edip eşime beni fiştekleyen kv kp var, bu huyunu biliyorsun baştan önlemini al sen hiç araya girme. Ben annemin sözüne inanıp vicdan yapıp gittim gönlünü hoş etmeye çalıştım ama noldu gene 6 senedir habire bana küsüyor. Aman diyim bak
Valla akraba olabilirler hahahah. Benim annem de öyle. Aman iyi olun kızım bi ömür berabersiniz deyip duruyor. Hatta eşime o demiş ara anneni diye. Annem aramıs kayınvalidemi özledim ağlıyorum demiş. Öyle deyince yumusamıs ara gidin demiş. Eşim de gayet masumane akşam gelcez diye aramıs ama açmamış yine. Ne diyim ben şimdi buna

Valla akraba olabilirler hahahah. Benim annem de öyle. Aman iyi olun kızım bi ömür berabersiniz deyip duruyor. Hatta eşime o demiş ara anneni diye. Annem aramıs kayınvalidemi özledim ağlıyorum demiş. Öyle deyince yumusamıs ara gidin demiş. Eşim de gayet masumane akşam gelcez diye aramıs ama açmamış yine. Ne diyim ben şimdi buna

Bak benim kv annemi böyle kullanıp sonra aradan çıkarmak için bir ton hakaret etti ne biçim kız yetiştirmişsinden tut nelere kadar bir de üstüne çok kırıldım, ben onlara ev verdim sen hala beğenmiyorsun ev alın istiyorsun deyip küstü (annem hem uzaklaşmamız hem de daha iyi büyük evde oturayım diye ev alın dedi ama kv ye asla ev hakkında bir şey demedi, biz kv nin tadilat yaptırdığı evde oturuyoruz o da kv çok istiyor kırmayayım diye oturmuştuk ) ve yıllardır konuşmuyor, üstelik babam kanser hastası ve sormuyor bile. Normalde kv akraba olmayan hastalarla bile ilgilenir hastaneye götürür doktor bulur vs düşün baban nasıl diye bile sormuyor.

Böyle bir kv benim başımda da var, ilgilensek de aynı ilgilenmesek de aynı....Hiç vazgeçmedi benimki çok istikrarlı :KK70:
Simarik kayinvalide modeli oluyor boyleleri:) Benimkinin de kalir yani yoktur.ben bildim bileli hep hastadir sacinin telinden tirnak ucuna kadar agrimayan yeri yoktur.her gittigimizde hastaliklarini anlatir kimse dinlemez de oyle kendi kendine konusur durur.

Sakın anneni dinleme, ay aynısı valla çıldırcam. Annem de bana kızım ara kızım git der habire. Hatta bak sana bir anımı anlatayım; bayram tatili diye eşimle şehirdışına çıkmıştık kv gene bana küstü o sıralar. Neyse annem aradı beni kızım nolur kv ni ara üzülür şöyle böyle nasıl ısrar ısrar. Ertesi gün kv kp eşimi aradı bayramlaşıyorlar ama nasıl neşe içindeler gülmek şakalaşmak benim ismim bile geçmiyor. Ay nasıl bozuldum, neyse ben de arayayım kutlayayım dedim iyi niyet terbiye bende kalsın dedim. Neyse aradım açmadı:) O sırada şirket hattım var ondan arayayım dedim çalmasıyla açılması bir oldu, ben olduğumu anlamamış. Bayramınızı kutlamak için aramıştım dememle bana saldırması bir oldu, ne asosyalliğim kaldı ne kişiliğim (oysa hiç alakası yok bankacıyım ve yoğunum, babam hasta vs vs neyse) işte üst katındaki bekar çocuklu bankacı tüm akşam komşularını gezermiş ben gezmezmişim o kadar gereksiz kişiliğime saldırı niteliğinde konuşmalar neler neler tam 2,5 saat öfkesini kustu bana. 1 sene görüşmedik. Aramadığı kendini acındırmadığı beni kötülemediği akrabam kalmadı. Gelsin kollarım açık bekliyorum dedi gittim barıştık gene aynı her gün gel baskıları, idare etme çabası ve gene küsmesi:)

Simarik kayinvalide modeli oluyor boyleleri:) Benimkinin de kalir yani yoktur.ben bildim bileli hep hastadir sacinin telinden tirnak ucuna kadar agrimayan yeri yoktur.her gittigimizde hastaliklarini anlatir kimse dinlemez de oyle kendi kendine konusur durur.

Benim kv inandırıyor da, kp üstüne titriyor ben anlamıyorum nasıl bir tiyatro oynuyor bu kadın.

sanki ayaklarına kapanmışsınız bize bebek odası alın diye, bunlar ne saçma tavırlar böyle. alırlarsa zaten sürekli başınıza kakarlar kendiniz alın. kvyide umursama takılsın kendi halinde

Bırak gitmiyosa gitmesin.illa gidecem diyosan kendin git .oglun gelmiyo vs gibi de hiç muhabbete girme babaya anneye .ben olsam böle yapardım.
Sonra tam tersi olunca bu seferde annesi şöle yaptı eşimde böle davranıyo muhabbetleri oluyo .ben ısrar ettim de götürdüm zamanında vs.
Onun için bişey ögrendiysem şu evlilikte hiç aile arasına girmiyecen bide canın neye sıkılıyosa anında muhatabına diyecen.aman aram bozulmasın yüzyüze bakıyoz felan anca kendini üzüyosun.çünkü karşındaki senin gibi düşünmüyo.son olarak bırak napıyolarsa yapsın.

Çocuga oda alıncaksada daha zaman var.ya siz alırsınız yada onlar .şimdiden aldın almadın boşuna yorar sizi.

Benim kv inandırıyor da, kp üstüne titriyor ben anlamıyorum nasıl bir tiyatro oynuyor bu kadın.
Sizin durum baya vahimmis yaa yukariyi okudum da simdi Allah yardimciniz olsun valla..
Eger esiniz arkanizdaysa o deliyse siz daha deli olacaksiniz baska caresi yok,degilse hastalik sahibi edecek insani boylesi.yani tavsiye ederim ben oyle yola getirdim benimkini.

Sizin durum baya vahimmis yaa yukariyi okudum da simdi Allah yardimciniz olsun valla..
Eger esiniz arkanizdaysa o deliyse siz daha deli olacaksiniz baska caresi yok,degilse hastalik sahibi edecek insani boylesi.yani tavsiye ederim ben oyle yola getirdim benimkini.

Milyon tane konum var, artık yeter falan diyor üyeler ama böyle insanlar çok çok zor hiç çözüm yok yani, tek çare susmak sanırım...Şimdi küs kv bana biraz rahatım ama gene başlar yakında :D

Back