- 2 Mayıs 2023
- 7
- 4
- 1
- 42
- Konu Sahibi krizantem46
Çok büyük iki deprem evsiz kalma orda burda gezme sonucu 15. Günde güzel bir şehirde küçük1+1 bir ev kiraladım 2 yavrumla. Eşim görevi dolayısıyla mecbur döndü kayınvalide ve kayınpeder öğrenci yurdunda kalıyorlardı vicdanım elvermedi aramız öncesi limoni olmasına rağmen ikisinide cagirdim baba kabul etmedi ama anne kabul etti ve geldi rahatsızdı hastaneye götürdüm birkaç kırık bulundu alcı vs. Derken eve getirdim sonra ben hem iki çocuk hem ev hemde yatan bir hasta yetişemem dedim gorumceyide cagirdim anneyle sen ilgilen benden çekinebilir sadece anneyle ilgilen isleri ben hallederim dedim ama gelmedi kayınpederi doktora götürmediği için kızgın olsada annem çağırdı. Neyse ben ev çocuklar okulları yatan bir kv. kayınpeder yaşıyoruz ıkiside inanılmaz derecede pinti bütün masrafla bana kira mutfak faturalar herşeyi ben hallediyorum k.pder sadece ekmek aliyor ama ekmekle bitmiyor neyse ben maddi manevi tükendim ama en ufak bir şikayette bulunmadım hafta sonları eşim geldi memlektee ev arıyoruz ev ağır hasarlı çünkü ben doğal olarak müstakil güvenli bir istiyorum apartmandan çok korktum tartıştık kayınpeder araya girip olmadık hakaretler etti eşimle boşanma noktasına geldik gitti. ama hala anne babası bende neyse bu süreçte geçti ben hem bize hem onlara ev buldum memlekette ben sadece toki olursa kabul ettim ama hanımefendi lüks 4 oda bir salon hasarlı bir evde karar kıldı yapmayın etmeyin sizde benim gibi tokiden tutun dedim kabu etmedi bizim eşyalar eve geçti neyse kayinvalide iyileşince bizim eve Geçtiler ben gitmedim okul yarim olmasin diye korka korkada olsa bayramda ailecek olsun diye gittim memlekete ben gelene kadar bütün işi yapan kayınvalide birden hasta moduna girdi tüm alışverişi yapan kayınpeder elini cebine atmaz oldu üstüne görümce eşi ve iki çocuğuyla geldi ben madden ve manen biraz daha çöktüm kendilerine kiralanan ev orta hasar çıktı ve çıkacakları ev yok ama umurlarında değil neyse hatir rica bir ev daha buldum ama onada bir sürü bahane buldu başka bir ev daha buldum onada bahane buldu en son bir evde karar kıldı ama şuan deprem bölgesinde ev bulmak mucize en son dayanamadım ben geri dondum çocuklarla birlikte şuanda biri memlekette biride depremden sonra geldiğim evde olmak üzere 2 evin kirası masrafı neden sırf hanım.luks istedi diye kızları var almıyorlar ben evime gitmek istiyorum gitmiyorlar ennonemli sorun bu ekstra kalitenin temizlik hastalığı bencilliği narsistligi cingeneligi falan hiçbirini saymıyorum ne yapabilirim çocuklar babalarinini stiyor evi istiyor .Buraya zorla geldiler ama ben birgün daha kalırsam orda çıldırırım ne yapabilirim lütfen akıl verin