canım yazını daha yeni okudum.kelin merhemi olsa başına sürermiş derler ya işte öyle bi tanem.allah onu ve benim kayınvalidemi ıslah etsin.ben senin olayından bi tabaka fazlayım.yazdıkların sanki benim kalemimden dökülmüş.ben de bi tek bende mi böyle kaynana diyordum neyseki her evde bi tane var bu ayrık otlarından.ben kayınvalide ve kocam yüzünden ayrılmak üzereyim.çocuğum 14 aylık ve 26 günlük olduğundan beri ben baba evindeyim.sadece evliliğimi kurtarmak adına kendimi son kez ateşe attım.kızım 6 aylık olduğunda eşim beni aldı ve götürdü evimize.kaynana 2 ay sonra yaptı yine yapacağını ve beni yine attırdı babamın evine.ya öküz kocaya ne demeli 41 yaşında ama annesinin kapısına kıstırmış kuyruğunu.kaynana fişfikledi eşim geldi bana karşı tutumunu değiştirdi.sonra da seni burda görmek istemiyorum sinir oluyorum seni görünce dedi ve geldim işte ben de baba evine.şimdi de kaynana aldı oğlunu koynuna azıcık aşım kaygısız başım deyip oturup yiyip içip yatıyolar.şimdi eşim ayrılmak istiyo.inat bu ya ben de ayrılmıcam diyorum.çocuğu göstermiyorum.o da çocuğu görmüyosam nafaka da vermem diyo.sanki çok ihtiyacım varmış gibi.kocam bana ayrılalım ben evlencem çocuk sahibi olcam diyo.güya ben çocuğu ondan kaçırmışım gibi.halbuki hatanın annesi ve kendinde olduğunu çok iyi biliyo da zeytinyağı ya işte bunlar .bana çektirirler ederler sonra da sen gittin sana burda bişey yapan mı vardı derler.herneyse sen kocana aşıksın peki kocan da sana aşık ve seni kaynana karşı savunuyo mu?yani senden yana mı?eğer öyle değilse bırak gitsin.kayınvalidesinden şikayetçi olupta dengesi bozulan bir tek benim herhalde benimle paylaşacak kimse yok peki öyle olsunn:dilcikar:
ben çok şans verdim verdikçe de ezildim.aynen dediğin gibi biinsan 7 sinde neyse yetmişinde odur.benim kaynana 7 sinde buymuş şimdi 70 inde ama 70 inde kafayı yeme durumlarından dolayı bi tabaka daha fazla oluyolar.belki haklısınız kızlar onlara birer şans vermek gerek ama ben tam 1 yıldır defalarca şans verdim hanımefendiye ama nafile eski tas eski hamam insan yedisinde neyse yetmişindede odur .Kusura bakmayında beni insan yerine koymayan birine eşimin annnesi diye saygı gösteremem o niye bana evladının hayat yoldaşımıyım diye saygı gösterip evladına duyduğu sevginin 4 te birini duymuyor????????
eger esini seviyorsan annesinede katlanmak zorundasın cahılse sen ona yol göster sevgini paylaş senin annen kocana böyle tavransaydı anneni bir kenara atabilirmiydin .hayatda arkadaşımızı seçebiliriz dostumuzu komşumuzu seçebilir ama ailemizi seçemeyiz buyüzden onuda annen gibi görmeye çalısabılırsen bence sorun ortadan kalkar herseye karışıyo diyorsun tamam de geç gönlü olsun.bence birde birde böyle dene cünkü ben yaptım işe yarıyo inan.kocanla huzurun kacar yoksa önemli olan sizsiniz.Benim sorunum küçük gibi görünsede tam bir saplantı oldu bende kayinvalidemden resmen nefret ediyorum çok cahil kendini bilmez dengesiz bir kadın bana napıyormu aslında öyle çok büyük bişi değil ama laf sokuyor sürekli huzurumu kaçırıyor kocamla iyi geçinmemi kıskanıyor ve ben onu görmek bile istemiyorum artık dayanılmaz bir hal aldı bu durum uykularım kaçıyor nolur bana bir akıl verin kocamdanda uzaklaşıyorum onun yüzünden oysa kocama aşığım nolucak benim bu halim acaba bunun bir adı bir tedavisi varmıdır ki psikolojide yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederimsenağlamasenağlama
ben de öyle yaptım canım.herşeyine tamam dedim ama daha çok üstüme geldi.saçmalıyo arasıra.benim kayınvalidemin hakikaten psikolojik sorunu var ama bunu eşim kabullenmiyo.onun etrafındakilerde kızım senin kaynana deli diyolar.ben de biliyorum ama bunu eşime anlatamıyorum diyorum.kadının çocukluğunda başından tifo hastalığı geçmiş beyni etkilemiş yani.hem troid hastası hem yüksek tansiyonu var.deliliği çocukluğundan hediye tifodan sebep,sinirliliği troid den kaynaklanıyo.azcık yoruldu mu sinirleniyo sonra saçma sapan şeyler söylüyo.o anda kimse yaklaşamıyo yanına.oğlu da bu huyunu biliyo ama bi türlü beni haklı bulmuyo.anne sen geç şuraya dinlen biraz uyu kendine gel diyo.yorulma sen diyo.biliyo çünkü yorulunca sinirlenip saçma sapan dangalakça konuşup insanları kıracağını.ama ona sorarsanız annesi her zaman haklı.söyler misin susup oturulur mu bu kadının karşısında?o senin bahsettiğin şy normal kaynanalar için geçerli bence.benimki gibi deliler için değil bi tanem.:a015:eger esini seviyorsan annesinede katlanmak zorundasın cahılse sen ona yol göster sevgini paylaş senin annen kocana böyle tavransaydı anneni bir kenara atabilirmiydin .hayatda arkadaşımızı seçebiliriz dostumuzu komşumuzu seçebilir ama ailemizi seçemeyiz buyüzden onuda annen gibi görmeye çalısabılırsen bence sorun ortadan kalkar herseye karışıyo diyorsun tamam de geç gönlü olsun.bence birde birde böyle dene cünkü ben yaptım işe yarıyo inan.kocanla huzurun kacar yoksa önemli olan sizsiniz.
sıkma canını ya üzüldümbak şimdiben de öyle yaptım canım.herşeyine tamam dedim ama daha çok üstüme geldi.saçmalıyo arasıra.benim kayınvalidemin hakikaten psikolojik sorunu var ama bunu eşim kabullenmiyo.onun etrafındakilerde kızım senin kaynana deli diyolar.ben de biliyorum ama bunu eşime anlatamıyorum diyorum.kadının çocukluğunda başından tifo hastalığı geçmiş beyni etkilemiş yani.hem troid hastası hem yüksek tansiyonu var.deliliği çocukluğundan hediye tifodan sebep,sinirliliği troid den kaynaklanıyo.azcık yoruldu mu sinirleniyo sonra saçma sapan şeyler söylüyo.o anda kimse yaklaşamıyo yanına.oğlu da bu huyunu biliyo ama bi türlü beni haklı bulmuyo.anne sen geç şuraya dinlen biraz uyu kendine gel diyo.yorulma sen diyo.biliyo çünkü yorulunca sinirlenip saçma sapan dangalakça konuşup insanları kıracağını.ama ona sorarsanız annesi her zaman haklı.söyler misin susup oturulur mu bu kadının karşısında?o senin bahsettiğin şy normal kaynanalar için geçerli bence.benimki gibi deliler için değil bi tanem.:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?