bu oda benim demedi lafı açılmadı ben de oda karanlık diye dursun yatakla dolap var zaten başka misafir gelirse de yatar diye düşündüm anahtar olayını da biz gidip geliriz diye değil hastalık bişey olur diye aldıEvlenmeden kadın zaten söylemiş bu oda benim diye ve anahtarını da almış. Yani bu ev sizindir dememiş ki. E diğer çocuklar da evi anne ve babasının evi olarak bildiği için rahat gelip gidiyorlar. Baştan anlaşılması lazımdı konuşulmalıydı
ne yapacağım çok kafaya takıyorum tavsiyelerin nelerSuç sizde neden anahtar veriyorsun ve neden bu kadar taviz , tam mesafe koyabilecekken neden eşine annemi ara gönlünü al dedin ve neden size geldiler bu kadar tantanaya rağmen, kimseyi suçlama...
konusu açılsa kavgalar küslükler olur eşim arkamda durur ama çok üzülür ve mutsuz oluruzOkurken ruhum daraldı. O eve gelin inmeniz hata olmuş. Bian önce taşınmaya bakın.
bir tane çocuğu var onlada konuşmuyor artıkBen olsam anne buraya geldiğiniz zaman herkesin rahat etmesi için kiraya çıkmaya karar verdik bir arada olmak güzel ama evi size bıraksak çocuklarınızda gelip kalır sizde onlarla daha rahat vakit geçirirsiniz derdim...
anahtar vermedim onlrda vardı zaten o olaya da çok pişman oldum zaten insan yaşadıkça görüyor bazı şeyleriSuç sizde neden anahtar veriyorsun ve neden bu kadar taviz , tam mesafe koyabilecekken neden eşine annemi ara gönlünü al dedin ve neden size geldiler bu kadar tantanaya rağmen, kimseyi suçlama...
Kötü olmadan bu iş çözülmez, siz hem karnım doysun hem pastam dursun diyorsunuz , biz de eş ailesine keyfimizden mesafe koymadık herseye rağmen, ilk başta küserler tavır yaparlar ama sonra kabullenirler , böyle devam edersen kv size yerleşecek temelli , konuş deki bu ev bizim mi değil mi ona göre ben de kiraya çıkayım bu şekilde yaşamak istemiyorum de ...ne yapabilirm bu konuda kiraya çıkmamıza asla müsade etmezler zaten de en azından çok büyük kırgınlıklar olmadan durumu çözmek istiyorum eşim her şeyi bana bırakıyor ben nasıl üstesinden geleceğim beni kötü bilmesinler oğlu konuşsa göze batmazda ben konşunca kötü olmak istemem
anahtarı da burda teyzesi falan yaşıyor bazen çıkıp ona gitmek için bakkala çakkala sonuçta geldiğinde benim anahtarımı da versem aynı olmaz mıydıSuç sizde neden anahtar veriyorsun ve neden bu kadar taviz , tam mesafe koyabilecekken neden eşine annemi ara gönlünü al dedin ve neden size geldiler bu kadar tantanaya rağmen, kimseyi suçlama...
Malesef o iş öyle olmuyor. El malı bi güldürüyor iki ağlatıyor. Kayın aile eve gelin getirdik kafasında, oğlumuz yuva kurdu değil. Yapacak tek şey var, o da kiralar uçmuşken biraz zor.Tapuyla ne alakası vae yahu.
Kaç evli çift annesinin babasının üzerine olan evlerde oturuyor.
Size verilmiş sizin eviniz sizin yuvanız.
Ben de hiç hoşlanmam emrivakilerden. Ne demek evde yokken bir hafta yatıya gelmek.. Kendiniz de pekala kayınvalidenize cevap verebilirsiniz. Sürekli eşinizi araya sokmaya gerek yok. Ne oldu şimdi size söyledi siz eşinize söylediniz, eşiniz annesiyle kavga etti. Daha mı hoş oldu.. Anlamıyor mu istemediğinizi oğluna serzenişte bulunduğunuzu..
Bir de lütfen noktalama işaretlerini kullanın ya.
Gerçekten çok yorucu roman gibi yazıyı noktasız virgülsüz okumak.
Evi oğluna ve gelinine bırakıp başka şehire taşınmış diye anlıyorum ben. Kaldıkları odayı da ziyarete geldiklerinde kalsınlar diye bozmamışlar burayı da böyle anladım, ki mantıklı.Evlenmeden kadın zaten söylemiş bu oda benim diye ve anahtarını da almış. Yani bu ev sizindir dememiş ki. E diğer çocuklar da evi anne ve babasının evi olarak bildiği için rahat gelip gidiyorlar. Baştan anlaşılması lazımdı konuşulmalıydı
kadın da o zaman başında şöyle böyle olacak deseydi ayrıca 1 yıl öncede söyledim kiraya çıksakta müsade etmezler onlar hem çıkmayalaım hem de istedikleri gibi olsun istiyolar
Evi oğluna ve gelinine bırakıp başka şehire taşınmış diye anlıyorum ben. Kaldıkları odayı da ziyarete geldiklerinde kalsınlar diye bozmamışlar burayı da böyle anladım, ki mantıklı.
Anahtarı da çoğu anne baba aynı sebebi söyleyip alıyor zaten. Ev benim anahtarda bende kalacak dememiş ki.
Baştan bu ev benim geçici olarak gidiyorum, size de geçici emanet ediyorum dediyse doğru, ama biz gidiyoruz bu evde artık siz yaşayacaksınız dediyse hiç bir suretle yaptıklarının mantığı yohiç bu
hiç böyle bir konuşma geçmedi iyi veya kötüEvi oğluna ve gelinine bırakıp başka şehire taşınmış diye anlıyorum ben. Kaldıkları odayı da ziyarete geldiklerinde kalsınlar diye bozmamışlar burayı da böyle anladım, ki mantıklı.
Anahtarı da çoğu anne baba aynı sebebi söyleyip alıyor zaten. Ev benim anahtarda bende kalacak dememiş ki.
Baştan bu ev benim geçici olarak gidiyorum, size de geçici emanet ediyorum dediyse doğru, ama biz gidiyoruz bu evde artık siz yaşayacaksınız dediyse hiç bir suretle yaptıklarının mantığı yok.
Açık açık rahatsız olduğunu söyle , bu şekilde olacaksa ben kiraya çıkıyorum de , küserse küssünler ev üstüne ev olmaz , siz resmen o evde misafir gibisiniz bu nasıl bir hayat , kaç yıl buna tahammül edebileceksiniz...anahtar vermedim onlrda vardı zaten o olaya da çok pişman oldum zaten insan yaşadıkça görüyor bazı şeyleri
Evi oğluna ve gelinine bırakıp başka şehire taşınmış diye anlıyorum ben. Kaldıkları odayı da ziyarete geldiklerinde kalsınlar diye bozmamışlar burayı da böyle anladım, ki mantıklı.
Baştan bu ev benim geçici olarak gidiyorum, size de geçici emanet ediyorum dediyse doğru, ama biz gidiyoruz bu evde artık siz yaşayacaksınız dediyse hiç bir suretle yaptıklarının mantığı yok.
kira vermesi şuan iki kişi çalışıyoruz ilerde teke düştük mü yapamayız eşimle geçen konuştuk gerekirse kiraya çıkarız ama asla kabul edeceklerini sanmıyorum dedi zaten ondan bunu rahatlıkla söylüyor kiraya çıkarsak geçinemeyizTamam da siz niye sözlerini dinliyorsunuz. Bakın siz evlendiğinizden beri bu sorunu yaşıyorsunuz ve huzursuzsunuz. Bu sorun çözülmeyecek siz evden taşınmadığınız sürece. Çünkü evi kendilerinin gibi görüyorlar.
Kira vermek zor mu geliyor yani maddi durumunuz nasıl?
ya bin bir türlü şey kuracaklar kafalarında ağlayıp sızlayacaklar çok mu geldik diye bu işler anlatıldığı gibi kolay mıİlk konusu değil konu sahibi daha önce de açtı. Bu sorunu evlendiğinden beri yaşıyor. Düzelmedi düzelmiyor. Yapacağı şey belliyken artık maddiyattan mı yoksa başka bir şeyden mi o evden çıkmıyor. Evden çıksa kafası rahatlayacak şu curcunadan kurtulacak
kira vermesi şuan iki kişi çalışıyoruz ilerde teke düştük mü yapamayız eşimle geçen konuştuk gerekirse kiraya çıkarız ama asla kabul edeceklerini sanmıyorum dedi zaten ondan bunu rahatlıkla söylüyor kiraya çıkarsak geçinemeyiz
ya bin bir türlü şey kuracaklar kafalarında ağlayıp sızlayacaklar çok mu geldik diye bu işler anlatıldığı gibi kolay mı