Kayınvalide Problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiraya çıkmanıza neden izin vermiyorlar?
Gerekçeleri nedir?

bu oda benim demedi lafı açılmadı ben de oda karanlık diye dursun yatakla dolap var zaten başka misafir gelirse de yatar diye düşündüm anahtar olayını da biz gidip geliriz diye değil hastalık bişey olur diye aldı

Suç sizde neden anahtar veriyorsun ve neden bu kadar taviz , tam mesafe koyabilecekken neden eşine annemi ara gönlünü al dedin ve neden size geldiler bu kadar tantanaya rağmen, kimseyi suçlama...
ne yapacağım çok kafaya takıyorum tavsiyelerin neler

bir tane çocuğu var onlada konuşmuyor artık

Suç sizde neden anahtar veriyorsun ve neden bu kadar taviz , tam mesafe koyabilecekken neden eşine annemi ara gönlünü al dedin ve neden size geldiler bu kadar tantanaya rağmen, kimseyi suçlama...
anahtar vermedim onlrda vardı zaten o olaya da çok pişman oldum zaten insan yaşadıkça görüyor bazı şeyleri

Kötü olmadan bu iş çözülmez, siz hem karnım doysun hem pastam dursun diyorsunuz , biz de eş ailesine keyfimizden mesafe koymadık herseye rağmen, ilk başta küserler tavır yaparlar ama sonra kabullenirler , böyle devam edersen kv size yerleşecek temelli , konuş deki bu ev bizim mi değil mi ona göre ben de kiraya çıkayım bu şekilde yaşamak istemiyorum de ...

Eeee o ev kayınvalideye ait sonuçta,başka eve çıkacaksınız.Siz o evde oturduğunuz sürece bu şekilde devam edecek.

anahtarı da burda teyzesi falan yaşıyor bazen çıkıp ona gitmek için bakkala çakkala sonuçta geldiğinde benim anahtarımı da versem aynı olmaz mıydı

Malesef o iş öyle olmuyor. El malı bi güldürüyor iki ağlatıyor. Kayın aile eve gelin getirdik kafasında, oğlumuz yuva kurdu değil. Yapacak tek şey var, o da kiralar uçmuşken biraz zor.

Evi oğluna ve gelinine bırakıp başka şehire taşınmış diye anlıyorum ben. Kaldıkları odayı da ziyarete geldiklerinde kalsınlar diye bozmamışlar burayı da böyle anladım, ki mantıklı.
Anahtarı da çoğu anne baba aynı sebebi söyleyip alıyor zaten. Ev benim anahtarda bende kalacak dememiş ki.

Baştan bu ev benim geçici olarak gidiyorum, size de geçici emanet ediyorum dediyse doğru, ama biz gidiyoruz bu evde artık siz yaşayacaksınız dediyse hiç bir suretle yaptıklarının mantığı yok.

kadın da o zaman başında şöyle böyle olacak deseydi ayrıca 1 yıl öncede söyledim kiraya çıksakta müsade etmezler onlar hem çıkmayalaım hem de istedikleri gibi olsun istiyolar

Tamam da siz niye sözlerini dinliyorsunuz. Bakın siz evlendiğinizden beri bu sorunu yaşıyorsunuz ve huzursuzsunuz. Bu sorun çözülmeyecek siz evden taşınmadığınız sürece. Çünkü evi kendilerinin gibi görüyorlar.
Kira vermek zor mu geliyor yani maddi durumunuz nasıl?

hiç böyle bir konuşma geçmedi iyi veya kötü

anahtar vermedim onlrda vardı zaten o olaya da çok pişman oldum zaten insan yaşadıkça görüyor bazı şeyleri
Açık açık rahatsız olduğunu söyle , bu şekilde olacaksa ben kiraya çıkıyorum de , küserse küssünler ev üstüne ev olmaz , siz resmen o evde misafir gibisiniz bu nasıl bir hayat , kaç yıl buna tahammül edebileceksiniz...

İlk konusu değil konu sahibi daha önce de açtı. Bu sorunu evlendiğinden beri yaşıyor. Düzelmedi düzelmiyor. Yapacağı şey belliyken artık maddiyattan mı yoksa başka bir şeyden mi o evden çıkmıyor. Evden çıksa kafası rahatlayacak şu curcunadan kurtulacak

kira vermesi şuan iki kişi çalışıyoruz ilerde teke düştük mü yapamayız eşimle geçen konuştuk gerekirse kiraya çıkarız ama asla kabul edeceklerini sanmıyorum dedi zaten ondan bunu rahatlıkla söylüyor kiraya çıkarsak geçinemeyiz

ya bin bir türlü şey kuracaklar kafalarında ağlayıp sızlayacaklar çok mu geldik diye bu işler anlatıldığı gibi kolay mı

apacık evini sahipleniyor hani benim evim aslında olmuş ne kadar ayıp oysaki bir insanın kim olursa olsun pat dıye gelmek hemde haberleri olmadan eve girmek kayınvalıdem evımın zilini çalmadan girdi bir şok oldum hani oğlumun evi ama müsait miyiz tamam ariyorsun gelıyoruz da kapıyı çalmadan girilirmi SAYGI çok önemli geline duymayan SAYGI başka birşey değil çekirdek aileyle bu kadar içli dışlı olup RAHATSIZ etmek ve buda çok ayıp!Kimse kimseye bakmak zorunda değil ama misafir olarak geliyorlarsa uzakta başın üstünde yeri olması lazım rahatsızlık boyutuna ulaşmadıktan sonra demeyin anne baba rahatsızlık duyarmısınız ama ev üstüne ev olmaz özel hayat denen birşey var ve belli kurallara uyulması lazım yoksa sürmez net anlamayacak birşey yok

bak ne diyorum onların kabul etmemesi sizin neden durduruyor onlara ne. Siz iki yetişkin insansınız ve bir ailesiniz. Onlar dış kapının dış mandalı. Ev tutup çıksanız önünüze geçip yalvaracaklar mı ne yapacaklar onu anlamadım ben

ya bin bir türlü şey kuracaklar kafalarında ağlayıp sızlayacaklar çok mu geldik diye bu işler anlatıldığı gibi kolay mı

ağlasın sızlasınlar. Siz de kulaklarınız tıkayacaksınız. Yılardır şu sorun ile yaşamışsınız ve böyle de devam edecek gibi. Size de yazık değil mi?
bir gün ağlarlar iki gün ağlarlar sonra alışırlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…